dolaptaşım kader ortağım bana eşek dediBaksen resti de çekmiş
dolaptaşım kader ortağım bana eşek dediBaksen resti de çekmiş
Yok canım o öyle şey dermi hiçç @Çiğdem- nasıl sen eşşek dersin 😡 çocuk kahrıperişan olmuşdolaptaşım kader ortağım bana eşek dedi
desin desin yeterki dolaba girsin boşver şimdilik herşeye razıyız dolaba girdikten sonra ben öcümü alırım )Yok canım o öyle şey dermi hiçç @Çiğdem- nasıl sen eşşek dersin 😡 çocuk kahrıperişan olmuş
Bu hafta yayınlayacğaım sonra ara vereceğim girdin girdin bu hafta sonra bekle dur 2 haftadesin desin yeterki dolaba girsin boşver şimdilik herşeye razıyız dolaba girdikten sonra ben öcümü alırım )
bu hafta çok çalışmam lazım çoook )Bu hafta yayınlayacğaım sonra ara vereceğim girdin girdin bu hafta sonra bekle dur 2 hafta
Ama yerinde sayıyorsun halenbu hafta çok çalışmam lazım çoook )
senin senaryona bir arkidiş 1 puan vermiş, kim acaba çekemiyor seni ))Ama yerinde sayıyorsun halen
Anamm yeni gördüm 😱 o 1 puan veren kişinin eli kalem tutuyormu acaba merak ettim veya okuması yoktur şaşı beşidir ne alaka 1 puan yuhh yaniii 😱
de get melun.ss
kesin kıskançın biridir reytingi görünce krize girmiş vatandaşAnamm yeni gördüm 😱 o 1 puan veren kişinin eli kalem tutuyormu acaba merak ettim veya okuması yoktur şaşı beşidir ne alaka 1 puan yuhh yaniii 😱
tahmin yürüttümde get melun.ss
senaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştirkesin kıskançın biridir reytingi görünce krize girmiş vatandaş
olabilir çok sinirlenmiş vatandaş hadi beğenmedi diyelim 3 ver 5 ver 1 neyin nesisenaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştir
Bencede kriz hep neden oldu birinin tatlı krizi gibi kıskançlık krizi var sanırım ama olmaz yani vallaha yuhh ona burdan 😳kesin kıskançın biridir reytingi görünce krize girmiş vatandaş
tahmin yürüttüm
@pompy senin mi parmağın var yoksa 😱senaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştir
pompy nin günahıı almayın bu işin içinde emre var kesinliklehayır ben 10 verdim @gözlemci
ben konuya puan vereli 5 gün oldu 1 puanı bugün vermişler daha demin gördüm
Şimdi sövelimde bari kimse ortaya çıksın Lan ben o 1 puanı verenin dıtttttpompy nin günahıı almayın bu işin içinde emre var kesinlikle
ben konuya puan vereli 5 gün oldu 1 puanı bugün vermişler daha demin gördüm
bide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğen )Şimdi sövelimde bari kimse ortaya çıksın Lan ben o 1 puanı verenin dıttttt
Eğer o bile 1 verdiyse oklavalrı bir zahmet kendisine geçrisin Kimsnein gözünün yaşına bakmam!!! Onurum kırıldıbide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğen )
dolaptaşım kader ortağım bana eşek dedi
hayırrr eşşek değilsin dedim kurtarırsın sen manasındaYok canım o öyle şey dermi hiçç @Çiğdem- nasıl sen eşşek dersin 😡 çocuk kahrıperişan olmuş