Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
işte bende o katil konusunda şüpheliyim @Maskeli Fedai in başına gelenlerden sonra pek cesaretim kalmadı

çaktırma daha hangi mesajla boğuşuyor kimbilir
) yarına anca kendine gelir
Harbi burda ruhen ama bedenen hissedemedik gitti
@Çiğdem- hanım nereye kayboldunuz

bu İrem daha iyi , şu an arkadaşız bakalım

gerçi @Çiğdem- kadar güzel değil neyse

Ekli dosyayı görüntüle 36723
Tabi canım @Çiğdem- güzellik yarışmasına çıksa herkesi eler un ufak eder

hahahaha bilmem artık @gözlemci @destere sana piss pilanlar kuruyor vlla ben dedim çocuğu rahat brakın diye ama beni dinlemiyor
ayrıca bizims ayemizde iyi prim yapıyorsun bence senaryonun reytingleri uçuyor şikayet ediğiceğine bizlere hediye falan al haksızmıyım yanı
aaa @destere gözü dönmüş cidden ben bunla dolabı brakın eve bile girmem artık hahaha pompy negüzelde dersini vermiş desterenin dolapa bomba koymus

daha göremediğin ne mesajlar var ne mesajlar hpsini okumaya zamanın yetmez bunlar en hafifleriydi
)

Haklısın aynı dolap değil aynı mahalleye adım atılmaz mazallah
evet konu coştu ama bende siizn isteklerinizi dinliyorum çocuğu kırmaaycam dolap hevesini alsın ayww
@destere sana süprüzüm var
hay bir öğrenemedim süprüz yazmasını

Harbi burda ruhen ama bedenen hissedemedik gitti
@Çiğdem- hanım nereye kayboldunuz

Tabi canım @Çiğdem- güzellik yarışmasına çıksa herkesi eler un ufak eder
bu İrem daha iyi , şu an arkadaşız bakalım

gerçi @Çiğdem- kadar güzel değil neyse

Ekli dosyayı görüntüle 36723
çok sağ ol @Harunnn60
herşey dış güzellik değil anlaşabiliyorsanız orası en önemli yanı bence ayrıca @gözlemci çatlada patla sende

çok sağ ol @Harunnn_60
herşey dış güzellik değil anlaşabiliyorsanız orası en önemli yanı bence ayrıca @gözlemci çatlada patla sende
Ben niye çatlıyıp patlıyom orasını anlamış değilim nerde kabak var kafamda patlıyor

bunalıma girip ,kendini karadenizin azgın sularına atmasa iyidir bence bugün bu son mesaja gelene kadar uykuya dalmış olacaktır
Ben bir ara bunalımdayken düşünmedim değil ta istanbuldan düşündüm birde @Çiğdem- karadenizin dibinde gerçekleşebilecek bir ihtimal bu!!

çiğdem güzellik yarısmsmasıdna herkesi ezer demişsinya oyüzden dedim çatla diye braz bşiler ima sezdim çünkü
@destere şuan burada denize girilmiyor ama balıktan daha yüzerim ben karadenizliyim sonucta

çiğdem güzellik yarısmsmasıdna herkesi ezer demişsinya oyüzden dedim çatla diye braz bşiler ima sezdim çünkü
@destere şuan burada denize girilmiyor ama balıktan daha yüzerim ben karadenizliyim sonucta
İma ne arasın bendeee bideee
tüüü yazık sana

Ayrıca denize girip boğulursun demiyor kendini kayalıklara vurursun diyor

offf gerçekten @destere ye süpürgemide çıkarma zamanı geldi oklavadan sonra en etkili silahlarım süpürge ve terlik bütün silahlarımı çıakrıcam haha
Ohaa bende zamanında annemden terlik yerdim biz terliklerin nesilinde büyüdüük
sende da halen duruyormu 😱 yeni nesil anneler dövemez terlik değil fiske bile vuramazlar

elimi çabuk tutuyorum yoksa başkası kapacak
kız güzel kız tabi şimdi bu işi ağırdan almak olmaz? yarın obürgün elin kazması kapar götürür biz bir dolaba bile giremedik ağız tadıyla
hahaha ayoll ilerdeki olucak eniştene nasıl kazma dersin sen bakayım hahah

Ohaa bende zamanında annemden terlik yerdim biz terliklerin nesilinde büyüdüük
sende da halen duruyormu 😱 yeni nesil anneler dövemez terlik değil fiske bile vuramazlar
hahaha @destere nin kafasına fışırtıcam ben o terlikleri