Anladın oklavanın geleceğini tüy tabii@Çiğdem- gelmiş şimd hangi bir mesaja cevap verecek şaşıp kalmıştır ))
mesajlar arasında boğulmuşken ben kaybolayım )
Anladın oklavanın geleceğini tüy tabii@Çiğdem- gelmiş şimd hangi bir mesaja cevap verecek şaşıp kalmıştır ))
mesajlar arasında boğulmuşken ben kaybolayım )
işte bende o katil konusunda şüpheliyim @Maskeli Fedai in başına gelenlerden sonra pek cesaretim kalmadıBen başkasına yaar edermiyim hiçç yakıştıramadım bu düşünceleri sana elbet snein olacak eğer sağ salim kurtulursan katilin elinden dolap senindir
çaktırma daha hangi mesajla boğuşuyor kimbilir ) yarına anca kendine gelirAnladın oklavanın geleceğini tüy tabii
Allah daha fazla güç versin sen Selim'sin yaparsınişte bende o katil konusunda şüpheliyim @Maskeli Fedai in başına gelenlerden sonra pek cesaretim kalmadı
bu İrem daha iyi , şu an arkadaşız bakalımtamam sen hangi irem'i istersen bizdede irem varda o yüzden şey ettim afiyet olsun bu arada löp löp et olsun aman yağ olmasınn
Harbi burda ruhen ama bedenen hissedemedik gitti @Çiğdem- hanım nereye kayboldunuzişte bende o katil konusunda şüpheliyim @Maskeli Fedai in başına gelenlerden sonra pek cesaretim kalmadı
çaktırma daha hangi mesajla boğuşuyor kimbilir ) yarına anca kendine gelir
Tabi canım @Çiğdem- güzellik yarışmasına çıksa herkesi eler un ufak ederbu İrem daha iyi , şu an arkadaşız bakalım
gerçi @Çiğdem- kadar güzel değil neyse
Ekli dosyayı görüntüle 36723
Bu kız kim yaa burger yiyor yakında obez olur bundan sana yaar olmaz Senin sahnelerin artacak bak görürsün
Yok canım @Çiğdem- bana kıymaz çiçekleri getirmeye gitmiştim aman kazan kaynatmışsınız ahaah
Yok @destere sözüm var halen 😉 o dolaba giriceksin tekrardan hiç @Çiğdem- i yalnız bırakmak olurmu
Aaaa ne kadar ayıp benim gibisini bulda öp de başına koy gelen gideni aratır ona göre senaryomu @pompy e devrederim o yazar sizin kısa metraj ilişkinizi
Daha dün bir bugün 2 ne ara iremle sevgili oldun sen hoop dedik az ağır ol irem sana gelsin
ya bende giricem deme şöyle şeyler valla kendime çin işkencesi bile yaptırtırım
Seni bi şekilde yeniden olaya sokacam sen sorun etme oke
@Harunnn60 @destere Allah aşkına kızın motoru mu var heryerde yazmışsınız ben bile yetişemiyorum @Çiğdem-
Sen zaten sütten çıkmış kara kaşıksın sanki dedikoduyu tek başıma ettim
Sen de yeni buldun erken kaybeden İrem'i bana öyle geliyor en azından
Bana kalırsada öyle olucak Harun gidici gibi
Hehh en iyisini yaparsın boşa gitmesin çıkarttın o kadar @destere ye geçir 2 tane felan
Ulan senaristinizim insan der ki çocuk yazıyor bir çiçekde bir kartpostalda ben atıyım ama yok illa bir hır gür çıkarıcan
Sen kanma bu tür şeylere emi @destere de dene oklava güzelse gel bana da giriş yada bana girişme @Harunnn60 a bi giriş o da baksın göz hakkıdır
Ohaa oklava zararlı ışınlar mı var o ne öyle 😱 ikiye yarılırsam anca gülmekten olabilir
Hiç yakışıyormu senariste komplolar ben ki sizi bir dolaba soktum o zevki yaşattım ama ayırdım sonra neden hiç sordunuzmu çünkü dolap havasız kalıyordu kendi isteğinizle çıkmadınız bende havalandırdım ortalığı
Bana birşey olursa dolabı ve pembe panjurlu evi unut derim ,Senin dolaba müdahale edicem çok laf işittim haftaya sizi odaya kitlicem dolap küçük kalır
Tamam bende seni bu yüzden canlandırcam tekrardan dizide arkamda değil yanımda ol diye
Dedim ama arkamda bana iyiliği dokunmaz diye neyse ben yanıma çekecem onu
@Maskeli Fedai @destere @Harunnn60 @Çiğdem- konu ne hale gelmiş cveap yetiştiremedim bir daha ben yokken dedikodu etmeyin burda aaa superman değilim ben 2 el 2 bacağım var hoş bacakalrımda işe yaramıyor konuda ellerim var yalnız
hahahaha bilmem artık @gözlemci @destere sana piss pilanlar kuruyor vlla ben dedim çocuğu rahat brakın diye ama beni dinlemiyor ayrıca bizims ayemizde iyi prim yapıyorsun bence senaryonun reytingleri uçuyor şikayet ediğiceğine bizlere hediye falan al haksızmıyım yanı aaa @destere gözü dönmüş cidden ben bunla dolabı brakın eve bile girmem artık hahaha pompy negüzelde dersini vermiş desterenin dolapa bomba koymusabooooww kaç mesaj yazdın böyle )
sen milletin isteklerine göre senaryo yazmazsan böyle laf yetiştirmek için elin ayağın şişer işte güzel olmuş haketmişsin bir dahaki bölümde dolaba girmek istiyorum daha yapacak çok işimiz var dolapta ) hem @Çiğdem- orda bekliyor yazık kıza tek başına bu stresi kaldıramaz
daha göremediğin ne mesajlar var ne mesajlar hpsini okumaya zamanın yetmez bunlar en hafifleriydi )hahahaha bilmem artık @gözlemci @destere sana piss pilanlar kuruyor vlla ben dedim çocuğu rahat brakın diye ama beni dinlemiyor ayrıca bizims ayemizde iyi prim yapıyorsun bence senaryonun reytingleri uçuyor şikayet ediğiceğine bizlere hediye falan al haksızmıyım yanı aaa @destere gözü dönmüş cidden ben bunla dolabı brakın eve bile girmem artık hahaha pompy negüzelde dersini vermiş desterenin dolapa bomba koymus
Haklısın aynı dolap değil aynı mahalleye adım atılmaz mazallah evet konu coştu ama bende siizn isteklerinizi dinliyorum çocuğu kırmaaycam dolap hevesini alsın ayww @destere sana süprüzüm var hay bir öğrenemedim süprüz yazmasınıhahahaha bilmem artık @gözlemci @destere sana piss pilanlar kuruyor vlla ben dedim çocuğu rahat brakın diye ama beni dinlemiyor ayrıca bizims ayemizde iyi prim yapıyorsun bence senaryonun reytingleri uçuyor şikayet ediğiceğine bizlere hediye falan al haksızmıyım yanı aaa @destere gözü dönmüş cidden ben bunla dolabı brakın eve bile girmem artık hahaha pompy negüzelde dersini vermiş desterenin dolapa bomba koymus
çok sağ ol @Harunnn60 herşey dış güzellik değil anlaşabiliyorsanız orası en önemli yanı bence ayrıca @gözlemci çatlada patla sendebu İrem daha iyi , şu an arkadaşız bakalım
gerçi @Çiğdem- kadar güzel değil neyse
Ekli dosyayı görüntüle 36723
Ben niye çatlıyıp patlıyom orasını anlamış değilim nerde kabak var kafamda patlıyorçok sağ ol @Harunnn_60 herşey dış güzellik değil anlaşabiliyorsanız orası en önemli yanı bence ayrıca @gözlemci çatlada patla sende
Ben bir ara bunalımdayken düşünmedim değil ta istanbuldan düşündüm birde @Çiğdem- karadenizin dibinde gerçekleşebilecek bir ihtimal bu!!bunalıma girip ,kendini karadenizin azgın sularına atmasa iyidir bence bugün bu son mesaja gelene kadar uykuya dalmış olacaktır
Anladın oklavanın geleceğini tüy tabii
ben gelince kaçıyor cidden @gözlemci buuudaha göremediğin ne mesajlar var ne mesajlar hpsini okumaya zamanın yetmez bunlar en hafifleriydi )
çiğdem güzellik yarısmsmasıdna herkesi ezer demişsinya oyüzden dedim çatla diye braz bşiler ima sezdim çünkü @destere şuan burada denize girilmiyor ama balıktan daha yüzerim ben karadenizliyim sonuctaBen niye çatlıyıp patlıyom orasını anlamış değilim nerde kabak var kafamda patlıyor
Ben bir ara bunalımdayken düşünmedim değil ta istanbuldan düşündüm birde @Çiğdem- karadenizin dibinde gerçekleşebilecek bir ihtimal bu!!
İma ne arasın bendeee bideee tüüü yazık sanaçiğdem güzellik yarısmsmasıdna herkesi ezer demişsinya oyüzden dedim çatla diye braz bşiler ima sezdim çünkü @destere şuan burada denize girilmiyor ama balıktan daha yüzerim ben karadenizliyim sonucta
Ohaa bende zamanında annemden terlik yerdim biz terliklerin nesilinde büyüdüük sende da halen duruyormu 😱 yeni nesil anneler dövemez terlik değil fiske bile vuramazlarofff gerçekten @destere ye süpürgemide çıkarma zamanı geldi oklavadan sonra en etkili silahlarım süpürge ve terlik bütün silahlarımı çıakrıcam haha
hahaha ayoll ilerdeki olucak eniştene nasıl kazma dersin sen bakayım hahahelimi çabuk tutuyorum yoksa başkası kapacak kız güzel kız tabi şimdi bu işi ağırdan almak olmaz? yarın obürgün elin kazması kapar götürür biz bir dolaba bile giremedik ağız tadıyla
hahaha @destere nin kafasına fışırtıcam ben o terlikleriOhaa bende zamanında annemden terlik yerdim biz terliklerin nesilinde büyüdüük sende da halen duruyormu 😱 yeni nesil anneler dövemez terlik değil fiske bile vuramazlar
@destere Çiğdem kardeşimi hayatta sana vermemhahaha ayoll ilerdeki olucak eniştene nasıl kazma dersin sen bakayım hahah