@destere Çiğdem kardeşimi hayatta sana vermem
maskeli fedai babammı gözlemci destere yine kaçmış galiba ben gelince tozz oluyor hemen özlemiyo demekki beni
Amann konu feda olsun sizlere bak seda sayana bağlıyımm Annem konu sana feda olsun gel öpüm Yok yaww konu bahane de ortada dönen muhabbet şahanekonu iyi reyting aldı
@destere hiç gelmedi ki kaçış o kaçış heaa beğenemedin mi babanı insan elini öpermaskeli fedai babammı gözlemci destere yine kaçmış galiba ben gelince tozz oluyor hemen özlemiyo demekki beni
@destere ben yokken karıştırıyor ortalığı ben gelir gelmezde kaçıyor hemen dolaptanda kaçmıştı tühh onun erkeklğine hahaAmann konu feda olsun sizlere bak seda sayana bağlıyımm Annem konu sana feda olsun gel öpüm Yok yaww konu bahane de ortada dönen muhabbet şahane
@destere hiç gelmedi ki kaçış o kaçış heaa beğenemedin mi babanı insan elini öper
Ben sokacam ama dolaba bana çok söylendi ama katilide yanınıza oturtucam o bıçak sokarken sende oklava indiricen@destere ben yokken karıştırıyor ortalığı ben gelir gelmezde kaçıyor hemen dolaptanda kaçmıştı tühh onun erkeklğine haha
hahah @destere yemi yapıcaz bunları olmaz destereyi sadece ben dövebilirim o ucube kılıklı şey destereye dokunursa maskesini saçını yolarım vllaBen sokacam ama dolaba bana çok söylendi ama katilide yanınıza oturtucam o bıçak sokarken sende oklava indiricen
ahahah gene ucube kılıklı dedin ve komaya girdim evde .F iyi peki sen döv ama dövmezsen katili salacam ikinizin üstüne ,sen onu bunu bırak katil en son sana geliyorduhahah @destere yemi yapıcaz bunları olmaz destereyi sadece ben dövebilirim o ucube kılıklı şey destereye dokunursa maskesini saçını yolarım vlla
hahaha @destere ben onu oyalamak için kaçtım peşimden aldım götürdüm onu diyorduahahah gene ucube kılıklı dedin ve komaya girdim evde .F iyi peki sen döv ama dövmezsen katili salacam ikinizin üstüne ,sen onu bunu bırak katil en son sana geliyordu
Umarım öyledir bakalım yazmadım daha merak ettim bende 🙂🙂hahaha @destere ben onu oyalamak için kaçtım peşimden aldım götürdüm onu diyordu
hahahah @destere çoktan yazmış anlatıyordu olucakları sen daha uyu hahaUmarım öyledir bakalım yazmadım daha merak ettim bende 🙂🙂
Neyynnnn ?? wıshhh😱 banada anlatın ya barihahahah @destere çoktan yazmış anlatıyordu olucakları sen daha uyu haha
hahaha olmazz 1 hafta bekliceksin yeni bölümde öğreniceksin olanları @destere çalışmalara devam etmeye gitti yazmaya yanı hahaNeyynnnn ?? wıshhh😱 banada anlatın ya bari
@destere beni bağırtma gelll buraya ne yazdın bende alayımhahaha olmazz 1 hafta bekliceksin yeni bölümde öğreniceksin olanları @destere çalışmalara devam etmeye gitti yazmaya yanı haha
Bu benim değil senin başarın senin kanal da ya buyuh 290 mesaj olmuş forumun en çok yorum alan dizisi helal sana @gözlemci
diziyi yazan sensin aga başarı senindir@destere beni bağırtma gelll buraya ne yazdın bende alayım
Bu benim değil senin başarın senin kanal da ya bu
Evet yıldız sizlersiniz aranan jönleri ben buldum ama sizleri daha fazla ünlü eden de benim olaylar bu kadar nasıl geldi anlamış değilim yola ne amala başladım sleim felan habersizden girmiş felan bari çiğdemsiz olmaz onu da sok hoop meydan savaşına döndüpompyden kopya çekti braz gözlemci baktı pompy @destere ve benden iyi prim yapıyor gözlemcide yapmaya basladı
Estafrullah aga başarı hepimizindiziyi yazan sensin aga başarı senindir
hahha ayolll @destere girmiş diziye elini kolunu sağlaya sağlaya oynuyor haberin yok sonra diziye oyuncuda aktmaya basladı gözde beni falan sonra dolap falan dizinin konusunuda yazmaya başladı 2 bölümdür senaryonu destere yön veriyor farkındaysan hahahEvet yıldız sizlersiniz aranan jönleri ben buldum ama sizleri daha fazla ünlü eden de benim olaylar bu kadar nasıl geldi anlamış değilim yola ne amala başladım sleim felan habersizden girmiş felan bari çiğdemsiz olmaz onu da sok hoop meydan savaşına döndü
Estafrullah aga başarı hepimizin
Evet kumandayı elime almalıyım artık 😳 bundan sonra ben ne dersem ooo!!!hahha ayolll @destere girmiş diziye elini kolunu sağlaya sağlaya oynuyor haberin yok sonra diziye oyuncuda aktmaya basladı gözde beni falan sonra dolap falan dizinin konusunuda yazmaya başladı 2 bölümdür senaryonu destere yön veriyor farkındaysan hahah