Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
Amann konu feda olsun sizlere bak seda sayana bağlıyımm Annem konu sana feda olsun gel öpüm :F Yok yaww konu bahane de ortada dönen muhabbet şahane :F

@destere hiç gelmedi ki kaçış o kaçış :F heaa beğenemedin mi babanı :F insan elini öper :F
@destere ben yokken karıştırıyor ortalığı ben gelir gelmezde kaçıyor hemen dolaptanda kaçmıştı tühh onun erkeklğine haha :F

hahah @destere yemi yapıcaz bunları :F olmaz destereyi sadece ben dövebilirim o ucube kılıklı şey destereye dokunursa maskesini saçını yolarım vlla :F
ahahah gene ucube kılıklı dedin ve komaya girdim evde :F :F .F iyi peki sen döv ama dövmezsen katili salacam ikinizin üstüne ,sen onu bunu bırak katil en son sana geliyordu :F

pompyden kopya çekti braz gözlemci baktı pompy @destere ve benden iyi prim yapıyor gözlemcide yapmaya basladı :F
Evet yıldız sizlersiniz aranan jönleri ben buldum ama sizleri daha fazla ünlü eden de benim :F olaylar bu kadar nasıl geldi anlamış değilim yola ne amala başladım sleim felan habersizden girmiş felan bari çiğdemsiz olmaz onu da sok hoop :F meydan savaşına döndü :F
diziyi yazan sensin aga başarı senindir :)
Estafrullah aga başarı hepimizin :F

Evet yıldız sizlersiniz aranan jönleri ben buldum ama sizleri daha fazla ünlü eden de benim :F olaylar bu kadar nasıl geldi anlamış değilim yola ne amala başladım sleim felan habersizden girmiş felan bari çiğdemsiz olmaz onu da sok hoop :F meydan savaşına döndü :F

Estafrullah aga başarı hepimizin :F
hahha ayolll @destere girmiş diziye elini kolunu sağlaya sağlaya oynuyor haberin yok sonra diziye oyuncuda aktmaya basladı gözde beni falan sonra dolap falan dizinin konusunuda yazmaya başladı 2 bölümdür senaryonu destere yön veriyor farkındaysan hahah :F

hahha ayolll @destere girmiş diziye elini kolunu sağlaya sağlaya oynuyor haberin yok sonra diziye oyuncuda aktmaya basladı gözde beni falan sonra dolap falan dizinin konusunuda yazmaya başladı 2 bölümdür senaryonu destere yön veriyor farkındaysan hahah :F
Evet kumandayı elime almalıyım artık 😳 bundan sonra ben ne dersem ooo!!!