diziye dahil olucam demişsin @destere ve @Harunnn60 iş birliği öneriyor bana şunu halledelim diye hahahaEvet kumandayı elime almalıyım artık 😳 bundan sonra ben ne dersem ooo!!!
diziye dahil olucam demişsin @destere ve @Harunnn60 iş birliği öneriyor bana şunu halledelim diye hahahaEvet kumandayı elime almalıyım artık 😳 bundan sonra ben ne dersem ooo!!!
Wayy hainler demek öyle ben de ipleri elime alırım 😡diziye dahil olucam demişsin @destere ve @Harunnn60 iş birliği öneriyor bana şunu halledelim diye hahaha
enişte falan tanımıyorum ben ve sen varız sadece dolapta başka sı yalanhahaha ayoll ilerdeki olucak eniştene nasıl kazma dersin sen bakayım hahah
hahaha @destere nin kafasına fışırtıcam ben o terlikleri
ayoll çiğdem kardeşin çok güzel ama güçükken beşik kertmesi olduk )@destere Çiğdem kardeşimi hayatta sana vermem
dolapta bir yarım saat kalsam 50 sayfa olurdu dolap kısmı azdı bu seferkonu iyi reyting aldı
sen daha yeni yeni kendine gelmişsindir hemen hemen her konuda sana laf attım sana zaman tanımış oldum işte yetişmen için )maskeli fedai babammı gözlemci destere yine kaçmış galiba ben gelince tozz oluyor hemen özlemiyo demekki beni
Dedimya sana ben sana dolap az gelir ben sizi yatak odasına fırlatıcam kapıyıda kitlicem rahatsız edne olmucakenişte falan tanımıyorum ben ve sen varız sadece dolapta başka sı yalan
ayoll çiğdem kardeşin çok güzel ama güçükken beşik kertmesi olduk )
ayol ne yaf kendimi çok yumoş hissettim @xemrexxx gibi bişey oldum )
dolapta bir yarım saat kalsam 50 sayfa olurdu dolap kısmı azdı bu sefer
sen daha yeni yeni kendine gelmişsindir hemen hemen her konuda sana laf attım sana zaman tanımış oldum işte yetişmen için )
qmaskeli fedai ikiye bölündü o babadan hayır gelmezmaskeli fedai babammı gözlemci destere yine kaçmış galiba ben gelince tozz oluyor hemen özlemiyo demekki beni
owww canlımı yayınlanacak oraları )Dedimya sana ben sana dolap az gelir ben sizi yatak odasına fırlatıcam kapıyıda kitlicem rahatsız edne olmucak
Dedimya sana ben sana dolap az gelir ben sizi yatak odasına fırlatıcam kapıyıda kitlicem rahatsız edne olmucak
aaa ne yatak odası 😱😱😱 destereyi başımıza çıakrıcaksın iyiceqmaskeli fedai ikiye bölündü o babadan hayır gelmez
owww canlımı yayınlanacak oraları )
hahahaha tam kendime geliyordum ohh dedim sen yine geldin vllaenişte falan tanımıyorum ben ve sen varız sadece dolapta başka sı yalan
sen daha yeni yeni kendine gelmişsindir hemen hemen her konuda sana laf attım sana zaman tanımış oldum işte yetişmen için )
qmaskeli fedai ikiye bölündü o babadan hayır gelmez
owww canlımı yayınlanacak oraları )
Hayır tabiki ipleri elime aldım 😡 @destere yok beaa @Çiğdem- ne yatak odası @destere yi anca işkence odasına sokarımaaa ne yatak odası 😱😱😱 destereyi başımıza çıakrıcaksın iyice
hahahaha tam kendime geliyordum ohh dedim sen yine geldin vlla
bak ben hiç müdahale ediyormuyum senaryoya yatak sahnesi geldi işte şimdide mecburen çekicez o sahneyi sanat için yapmayacağım şey yok )aaa ne yatak odası 😱😱😱 destereyi başımıza çıakrıcaksın iyice
hahahaha tam kendime geliyordum ohh dedim sen yine geldin vlla
Bah da halen ne diyonbak ben hiç müdahale ediyormuyum senaryoya yatak sahnesi geldi işte şimdide mecburen çekicez o sahneyi sanat için yapmayacağım şey yok )
sanat için diyorum @Çiğdem- le yapmayacağımız şey yok yani sanat önemlidir diziyimi yarıda bırakalım seyirciye saygısızlık olur o sahnenin çekilmesi lazımBah da halen ne diyon
Ne kızı görmüyonmu odun gibi elleri varelinde örgüsü olan kızın elleri çok seksi duruyor )
neyse nerde kalmıştık )
Ne eğlencesinden bahsediyon @Harunnn60 bey ?? şurda iki lafda mı edemiyecezişiniz gücünüz eğlence valla
aslında öyle değil burda eğlenirken pratik yapıyoruz geleceğin senaristleri ve oyuncuları çıkıyor forumda )işiniz gücünüz eğlence valla
o zaman oğlanın ellerini @xemrexxx ye havale edeyim bir kız gibi geldi banaNe kızı görmüyonmu odun gibi elleri var
Ne eğlencesinden bahsediyon @Harunnn60 bey ?? şurda iki lafda mı edemiyecez
ayol sen zaten kuşum aydınsınenişte falan tanımıyorum ben ve sen varız sadece dolapta başka sı yalan
hahah ohaaaa okadarda değil gitt kendi yatağında yatbak ben hiç müdahale ediyormuyum senaryoya yatak sahnesi geldi işte şimdide mecburen çekicez o sahneyi sanat için yapmayacağım şey yok )
gerçek hayatta birilerine sinir oldumda o yüzdenNe kızı görmüyonmu odun gibi elleri var
Ne eğlencesinden bahsediyon @Harunnn60 bey ?? şurda iki lafda mı edemiyecez
inş , bende oyunuc filan olamk isityorum gerçi sen benim dizide oynadığımıda bilmiyorsundur şimdiaslında öyle değil burda eğlenirken pratik yapıyoruz geleceğin senaristleri ve oyuncuları çıkıyor forumda )
o zaman oğlanın ellerini @xemrexxx ye havale edeyim bir kız gibi geldi bana
Harbimi kime sinir oldun de hele bize anlat içini döküver ben dinlerim psikoterapistlik yaparım hemide beleşgerçek hayatta birilerine sinir oldumda o yüzden
inş , bende oyunuc filan olamk isityorum gerçi sen benim dizide oynadığımıda bilmiyorsundur şimdi
aa atamam , kimliğim ifşa olurHarbimi kime sinir oldun de hele bize anlat içini döküver ben dinlerim psikoterapistlik yaparım hemide beleş
Ne dizisi bu 😱 hemen videoyu at bana