Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
sen aydının kuşu bile olamazsın gülperi :))

yatak derken çekyat falandır hanı kardeş kardeş oturuyoruz falan sen ne sandın :)
Yaw buradaki bazı yorumlara sesli gülüyorum harbiden feci oluyorum :F

heaa çekyatdır sen o çekyata oturacak sağlam bir popo bulabilirsen seni yazdım senaryoya :F

Sensiz olurmu diyorduk :D sende geldin okeyin 4.sü tamamlandı :F

Yaw buradaki bazı yorumlara sesli gülüyorum harbiden feci oluyorum :F

heaa çekyatdır sen o çekyata oturacak sağlam bir popo bulabilirsen seni yazdım senaryoya :F

Sensiz olurmu diyorduk :D sende geldin okeyin 4.sü tamamlandı :F
kızlı erkekli konuşuyorduk, ortaya karışık bi cins eksikti:) şimdi emrede geldi eksik tamamlandı :))

sen aydının kuşu bile olamazsın gülperi :))

yatak derken çekyat falandır hanı kardeş kardeş oturuyoruz falan sen ne sandın :)
hahah yok bende öyle düşünüyordum vlla ne sanıcam cnm olur tabi öyle :kiki::kiki:

canım arkadaşım sana birşey dermiyim , sen meryemin emanetisin :)

@Çiğdem- bazen beynin yoruluyor mu ? :)
hahahah beynim yoruluyor sanırım yanı şuan beyin kanaması geçiriyorum gibi haha :F

hahah yok bende öyle düşünüyordum vlla ne sanıcam cnm olur tabi öyle :kiki::kiki:
yanyana otururuz tabi muhabbet ilerler havaalrda sıcak sonra üstümüzü çıkarırız yanyana :) sonra korkudan birbirimize daha bir yaklaşırız :))

senarist bişey katmıyorki olaya sonuna kadar benmi gidicem şimdi :))

Bu diziyi sen bu haliyle yaz sonra ben de biraz ekleyeyim diziyi erotikleştirelim. Buna uygun birçok sahne var.

Mesela beraber tuvalete gidiyorlar. Orada ne kadar kalıyorlar, ne yapıyorlar gibi sahnelerin eksik bence :J:J

hahahah elim uyuşuyor ciddden benimde bilek kısmından :kiki::kiki:
Bendede var aynı şikayet pofff :(
Bu diziyi sen bu haliyle yaz sonra ben de biraz ekleyeyim diziyi erotikleştirelim. Buna uygun birçok sahne var.

Mesela beraber tuvalete gidiyorlar. Orada ne kadar kalıyorlar, ne yapıyorlar gibi sahnelerin eksik bence :J:J
yazın yayınlayacğaım dedim sende uçtun acelenden yazın +18 lisi gelecke dedim yaa :F
şimdiden olmaz daha ramazanı çıkmadık :F
ayoolll hemen doktora git :D
Senin ayolll demen beni bendne alıyor alice harikalar diyarındaya götürüyor :F

Bendede var aynı şikayet pofff :(

yazın yayınlayacğaım dedim sende uçtun acelenden yazın +18 lisi gelecke dedim yaa :F
şimdiden olmaz daha ramazanı çıkmadık :F

Senin ayolll demen beni bendne alıyor alice harikalar diyarındaya götürüyor :F
daha ramazan gelmeden aceleden bir bölüm onlardan çeksek ya :) şimdi iki ay kim bekleyecek :))