ama işte sebep ne ? dolap dolap diyorum dolap korunaklı oraya seni atmaya çalışıyorumki saçının teline zarar gelmesin saçının telini tek ben çekebilirim başkası dokunamazhahaha ne koruması beee çocuk dolap dolap diye inleyip durdu 1 ay sonra beni katile brakıp kız gibi kaçtı tühh onun erkekliğine haha
kızı şımartacaksın şimdi sonra başımızda oklava eksik olmayacak ))
aman ne koruma ne koruma beni aktile brakıyor kendisi kaçıp gidiyor@Çiğdem- çok sanslısın valla , seni koruya insanlar var birde dizide başrol oynuyorsun , ayın favori üyesisin ohh miss
hahahah ama sen kaçıp gittin maskeli fedai en son benim yanıma geliyordu napcıam şimdiama işte sebep ne ? dolap dolap diyorum dolap korunaklı oraya seni atmaya çalışıyorumki saçının teline zarar gelmesin saçının telini çek ben çekebilirim başkası dokunamaz
bişey olmaz ona senaryoda bizi birbirimizden ayırdı sen yanlışlıkla maskeli katile oklava fırlatıyormuşsun oklava senariste çarpıyor senaris ortadan ikiye bölünüyor )hahaha @gözlemci seni temizlemek için aklımı çeliyorlar
hahahah tamam @gözlemci planımızı kurduk biz haftaya bölümde seni bekliyoruz ona görebişey olmaz ona senaryoda bizi birbirimizden ayırdı sen yanlışlıkla maskeli katile oklava fırlatıyormuşsun oklava senariste çarpıyor senaris ortadan ikiye bölünüyor )
gözlemci bunca tehlikeden sonra kendi konusuna uğramaz artık konuyu bize terketti artık senaryoyu ben yazıyorum darbe yaptımhahahah tamam @gözlemci planımızı kurduk biz haftaya bölümde seni bekliyoruz ona göre
arkadan yaklaşıp senaristin kafasına bir oklavada sen vur nasıl olsa gidici )@gözlemci bunlar seni devirmek istiyor.Korkma ben arkandayım
Bu kız kim yaa burger yiyor yakında obez olur bundan sana yaar olmaz Senin sahnelerin artacak bak görürsün
Yok canım @Çiğdem- bana kıymaz çiçekleri getirmeye gitmiştim aman kazan kaynatmışsınız ahaahiki kalem oynatmaya bakar iş ben tehlikeyi daha gelmeden savuşturdum sen tüm oklavaları üstüne çektin senin durumunda olmak isteemzdim
istediğimiz hiç bişey olmuyorki @gözlemci senaryoyumahfetmiş tam dolaba giriyorum aında fırlayıp kaçıyorum mantığı nedir bunun ben ki öyle bir yer bulmuşum içerdede @Çiğdem- var ben kafayımı yedimde kaçıyorum rezil etmiş senaryoyu )
boşuna istekte bulunma ters köşe yapıyor
üst katta sana yer ayarlasın alt kat dolu
Aaaa ne kadar ayıp benim gibisini bulda öp de başına koy gelen gideni aratır ona göre senaryomu @pompy e devrederim o yazar sizin kısa metraj ilişkinizibana kalsa dolapta bir ömür geçirirdim ama işte senarist öyle uygun görmüş keşke senaristin kafasına meteor düşse yeni senarist buluruz istediğimiz herşey olur )
Daha dün bir bugün 2 ne ara iremle sevgili oldun sen hoop dedik az ağır ol irem sana gelsinaynen bende iremle gezmek istiyorum ama senarist müsade etmiyor
ya bende giricem deme şöyle şeyler valla kendime çin işkencesi bile yaptırtırımsenaristi sonunda maskeli katil yakalasa kurtulacağız
Seni bi şekilde yeniden olaya sokacam sen sorun etme okeBu konuyu görünce ölüm şeklimi hatırlıyorum
@Harunnn60 @destere Allah aşkına kızın motoru mu var heryerde yazmışsınız ben bile yetişemiyorum @Çiğdem-hahahah @gözlemci bunlar seni gebertecekler plan kuruyorlar ona göre hiz senaryoya dahil olma bence harun ve destere bekliyorlar seni gelmeni
hahahah tamam tamam ikinizide affettim destere iyi niyetinden ötürü gözlemciyide çiçek aldığı için 1 demet çiçek herşeyin ilacıdır centilmenlik öğren destere
ayol her konuda kulaklarımı çınlatmıslar önce beğenip sonrada yetişmeye çalısıyorum hepsine
Sen zaten sütten çıkmış kara kaşıksın sanki dedikoduyu tek başıma ettimbu nasıl iş ya? daha bizi süründürmen lazımdı hele @gözlemci yi sürüm sürüm süründürmen lazımdı hemen affetmek oluyormu ? ben zaten bişey yapmamıştımda gözlemcinin söyledikleri affedilecek gibi değil
Sen de yeni buldun erken kaybeden İrem'i bana öyle geliyor en azından@Çiğdem- ben iremle gezerim artık , sende kendine bul bir tane
Bana kalırsada öyle olucak Harun gidici gibiçocuk kendisi illaki senaryoya beni dahil edin dedi haketti bence ) şimdide @Harunnn60 tehlikede ilk fırsatta maskeli katil harunu ikiye böler
Hehh en iyisini yaparsın boşa gitmesin çıkarttın o kadar @destere ye geçir 2 tane felanama çocuk bana .çiçek almış zayıf noktam ama oklavalarım boşa gitmesin çok istiyorsan gelde senin kafana geçireyim braz
Ulan senaristinizim insan der ki çocuk yazıyor bir çiçekde bir kartpostalda ben atıyım ama yok illa bir hır gür çıkarıcanönce @gözlemci de dene bakalım etkisi nasılmış oklavanın bir çiçekle insan anında yelkenleri suya indirirmi kızlar naz yapmalı bence senaristi sen hallet zaten sevmedik )
Sen kanma bu tür şeylere emi @destere de dene oklava güzelse gel bana da giriş yada bana girişme @Harunnn60 a bi giriş o da baksın göz hakkıdırhahaha @gözlemci seni temizlemek için aklımı çeliyorlar
Ohaa oklava zararlı ışınlar mı var o ne öyle 😱 ikiye yarılırsam anca gülmekten olabilirbişey olmaz ona senaryoda bizi birbirimizden ayırdı sen yanlışlıkla maskeli katile oklava fırlatıyormuşsun oklava senariste çarpıyor senaris ortadan ikiye bölünüyor )
Hiç yakışıyormu senariste komplolar ben ki sizi bir dolaba soktum o zevki yaşattım ama ayırdım sonra neden hiç sordunuzmu çünkü dolap havasız kalıyordu kendi isteğinizle çıkmadınız bende havalandırdım ortalığıhahahah tamam @gözlemci planımızı kurduk biz haftaya bölümde seni bekliyoruz ona göre
Bana birşey olursa dolabı ve pembe panjurlu evi unut derim ,Senin dolaba müdahale edicem çok laf işittim haftaya sizi odaya kitlicem dolap küçük kalırgözlemci bunca tehlikeden sonra kendi konusuna uğramaz artık konuyu bize terketti artık senaryoyu ben yazıyorum darbe yaptım
ilk fırsatta dolaba girip amacıma ulaşıcm
Tamam bende seni bu yüzden canlandırcam tekrardan dizide arkamda değil yanımda ol diye@gözlemci bunlar seni devirmek istiyor.Korkma ben arkandayım
Dedim ama arkamda bana iyiliği dokunmaz diye neyse ben yanıma çekecem onuarkadan yaklaşıp senaristin kafasına bir oklavada sen vur nasıl olsa gidici )
abooooww kaç mesaj yazdın böyle )Bu kız kim yaa burger yiyor yakında obez olur bundan sana yaar olmaz Senin sahnelerin artacak bak görürsün
Yok canım @Çiğdem- bana kıymaz çiçekleri getirmeye gitmiştim aman kazan kaynatmışsınız ahaah
Yok @destere sözüm var halen 😉 o dolaba giriceksin tekrardan hiç @Çiğdem- i yalnız bırakmak olurmu
Aaaa ne kadar ayıp benim gibisini bulda öp de başına koy gelen gideni aratır ona göre senaryomu @pompy e devrederim o yazar sizin kısa metraj ilişkinizi
Daha dün bir bugün 2 ne ara iremle sevgili oldun sen hoop dedik az ağır ol irem sana gelsin
ya bende giricem deme şöyle şeyler valla kendime çin işkencesi bile yaptırtırım
Seni bi şekilde yeniden olaya sokacam sen sorun etme oke
@Harunnn60 @destere Allah aşkına kızın motoru mu var heryerde yazmışsınız ben bile yetişemiyorum @Çiğdem-
Sen zaten sütten çıkmış kara kaşıksın sanki dedikoduyu tek başıma ettim
Sen de yeni buldun erken kaybeden İrem'i bana öyle geliyor en azından
Bana kalırsada öyle olucak Harun gidici gibi
Hehh en iyisini yaparsın boşa gitmesin çıkarttın o kadar @destere ye geçir 2 tane felan
Ulan senaristinizim insan der ki çocuk yazıyor bir çiçekde bir kartpostalda ben atıyım ama yok illa bir hır gür çıkarıcan
Sen kanma bu tür şeylere emi @destere de dene oklava güzelse gel bana da giriş yada bana girişme @Harunnn60 a bi giriş o da baksın göz hakkıdır
Ohaa oklava zararlı ışınlar mı var o ne öyle 😱 ikiye yarılırsam anca gülmekten olabilir
Hiç yakışıyormu senariste komplolar ben ki sizi bir dolaba soktum o zevki yaşattım ama ayırdım sonra neden hiç sordunuzmu çünkü dolap havasız kalıyordu kendi isteğinizle çıkmadınız bende havalandırdım ortalığı
Bana birşey olursa dolabı ve pembe panjurlu evi unut derim ,Senin dolaba müdahale edicem çok laf işittim haftaya sizi odaya kitlicem dolap küçük kalır
Tamam bende seni bu yüzden canlandırcam tekrardan dizide arkamda değil yanımda ol diye
Dedim ama arkamda bana iyiliği dokunmaz diye neyse ben yanıma çekecem onu
@Maskeli Fedai @destere @Harunnn60 @Çiğdem- konu ne hale gelmiş cveap yetiştiremedim bir daha ben yokken dedikodu etmeyin burda aaa superman değilim ben 2 el 2 bacağım var hoş bacakalrımda işe yaramıyor konuda ellerim var yalnız
Hiçç sorma ne yazmışsınız beaa yetiştim ama zorda olsa elim şiştide ayağım sağlam çok şükürabooooww kaç mesaj yazdın böyle )
sen milletin isteklerine göre senaryo yazmazsan böyle laf yetiştirmek için elin ayağın şişer işte güzel olmuş haketmişsin bir dahaki bölümde dolaba girmek istiyorum daha yapacak çok işimiz var dolapta ) hem @Çiğdem- orda bekliyor yazık kıza tek başına bu stresi kaldıramaz
kolayı var o dolaba girmenin yeterki senarist işi yokuşa sürmesin, ben dolaba rahat girerimde senaristten yana güvenim yok )Hiçç sorma ne yazmışsınız beaa yetiştim ama zorda olsa elim şiştide ayağım sağlam çok şükür
Dedim yaa aaa sende su koyuverdin dolaba sokacağım kızı bırakmak olmaz ayıptır ama nasıl giricen bakalım
Hiii bu olmadı ama ulan az da olsa güven veremedim sana neysee senin özlemin geçecek o dolapta bir bölüm kalıcaksın diyelimkolayı var o dolaba girmenin yeterki senarist işi yokuşa sürmesin, ben dolaba rahat girerimde senaristten yana güvenim yok )
sana güvenim tamdı taaki dolaptan kaçana kadarHiii bu olmadı ama ulan az da olsa güven veremedim sana neysee senin özlemin geçecek o dolapta bir bölüm kalıcaksın diyelim
Bende bunu yapacaktım ama davayı çakmışsın tamam ikinizi bir koyacam ama dolabı alıcam altınızdansana güvenim tamdı taaki dolaptan kaçana kadar
bir bölümde olsa durayım bari dolapta ama bu seferde beni dolaba koyup @Çiğdem- i dışarı çıkarma? vallahi isyan ederim maskeli katil matil tanımam koşup çiğdemi kaptığım gibi kendim götürürüm dolaba )
gözüm döndü ayoll
elimi çabuk tutuyorum yoksa başkası kapacak kız güzel kız tabi şimdi bu işi ağırdan almak olmaz? yarın obürgün elin kazması kapar götürür biz bir dolaba bile giremedik ağız tadıyla
Ben başkasına yaar edermiyim hiçç yakıştıramadım bu düşünceleri sana elbet snein olacak eğer sağ salim kurtulursan katilin elinden dolap senindirelimi çabuk tutuyorum yoksa başkası kapacak kız güzel kız tabi şimdi bu işi ağırdan almak olmaz? yarın obürgün elin kazması kapar götürür biz bir dolaba bile giremedik ağız tadıyla
tamam sen hangi irem'i istersen bizdede irem varda o yüzden şey ettim afiyet olsun bu arada löp löp et olsun aman yağ olmasınn