Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
aynen :) bende iremle gezmek istiyorum ama senarist müsade etmiyor :)
bana kalsa dolapta bir ömür geçirirdim ama işte senarist öyle uygun görmüş keşke senaristin kafasına meteor düşse:) yeni senarist buluruz istediğimiz herşey olur :))
hahahah @gözlemci bunlar seni gebertecekler plan kuruyorlar ona göre :F hiz senaryoya dahil olma bence harun ve destere bekliyorlar seni gelmeni :F

Şok çakalsın :F ama bende @Çiğdem- e bir duble çiçek alırım tamam günlünü fethettik :Z:Z
akşam @gözlemci ye o kadar söyledim kızcağızın arkasından konuşmayalım ayıp olur dedim , bize yakışmaz dedim @Çiğdem- aleyhinde konuşacağıma kendimi köprüden atarım dedim, ne dediysem boş senin hakkında ileri geri konuşmaya devam etti, bende sinirlenip konuyu terkettim resti çektim seni savundum, oysa sen bana neler neler demişsin valla çok ayıp günahsız birine oklava çekmek yakışıyormu sana ? :))

sen derdine yan ben kendimi kurtardım üstteki mesajla:Z:Z
hahahah tamam tamam ikinizide affettim destere iyi niyetinden ötürü gözlemciyide çiçek aldığı için 1 demet çiçek herşeyin ilacıdır centilmenlik öğren destere :F

@Çiğdem- sadece beğeniyorsun dilini mi yuttun ? :) :)
ayol her konuda kulaklarımı çınlatmıslar önce beğenip sonrada yetişmeye çalısıyorum hepsine :kiki::kiki:

hahahah @gözlemci bunlar seni gebertecekler plan kuruyorlar ona göre :F hiz senaryoya dahil olma bence harun ve destere bekliyorlar seni gelmeni :F

hahahah tamam tamam ikinizide affettim destere iyi niyetinden ötürü gözlemciyide çiçek aldığı için 1 demet çiçek herşeyin ilacıdır centilmenlik öğren destere :F

ayol her konuda kulaklarımı çınlatmıslar önce beğenip sonrada yetişmeye çalısıyorum hepsine :kiki::kiki:
bu nasıl iş ya? daha bizi süründürmen lazımdı hele @gözlemci yi sürüm sürüm süründürmen lazımdı hemen affetmek oluyormu ? ben zaten bişey yapmamıştımda gözlemcinin söyledikleri affedilecek gibi değil :)

bu nasıl iş ya? daha bizi süründürmen lazımdı hele @gözlemci yi sürüm sürüm süründürmen lazımdı hemen affetmek oluyormu ? ben zaten bişey yapmamıştımda gözlemcinin söyledikleri affedilecek gibi değil :)
ama çocuk bana .çiçek almış zayıf noktam :kiki::kiki: ama oklavalarım boşa gitmesin çok istiyorsan gelde senin kafana geçireyim braz :F

ama çocuk bana .çiçek almış zayıf noktam :kiki::kiki: ama oklavalarım boşa gitmesin çok istiyorsan gelde senin kafana geçireyim braz :F
önce @gözlemci de dene bakalım etkisi nasılmış oklavanın :) bir çiçekle insan anında yelkenleri suya indirirmi kızlar naz yapmalı bence senaristi sen hallet zaten sevmedik :))

aman aman , ben birisini bi bulayım , ondan sonra napıyorsa yapsın :)

korur işte o seni , sevin işte :)
bu gidişle kurada sana maskeli katil çıkıyor başka alternatifin yok :) aşağı insen dolap dolu hemde kapatık iki kişilikti yukarı çıksan maskelibalta sallıyor sen en iyisimi penceren aşağı atla bence :)