Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
önce @gözlemci de dene bakalım etkisi nasılmış oklavanın :) bir çiçekle insan anında yelkenleri suya indirirmi kızlar naz yapmalı bence senaristi sen hallet zaten sevmedik :))
hahaha @gözlemci seni temizlemek için aklımı çeliyorlar :F

hahaha ne koruması beee çocuk dolap dolap diye inleyip durdu 1 ay sonra beni katile brakıp kız gibi kaçtı tühh onun erkekliğine haha :F
ama işte sebep ne ? dolap dolap diyorum dolap korunaklı oraya seni atmaya çalışıyorumki saçının teline zarar gelmesin saçının telini tek ben çekebilirim başkası dokunamaz :)

kızı şımartacaksın şimdi sonra başımızda oklava eksik olmayacak :)))
@Çiğdem- çok sanslısın valla , seni koruya insanlar var :) birde dizide başrol oynuyorsun , ayın favori üyesisin ohh miss :D
aman ne koruma ne koruma beni aktile brakıyor kendisi kaçıp gidiyor :F

ama işte sebep ne ? dolap dolap diyorum dolap korunaklı oraya seni atmaya çalışıyorumki saçının teline zarar gelmesin saçının telini çek ben çekebilirim başkası dokunamaz :)
hahahah ama sen kaçıp gittin maskeli fedai en son benim yanıma geliyordu napcıam şimdi :F

@gözlemci
iremle olan sahnelerini arttırmanızı bekliyorum :D
biz gezelim tozalım hep, iremle
katil yakalayamasın bizi :)

@destere @Çiğdem- :)
Bu kız kim yaa burger yiyor yakında obez olur bundan sana yaar olmaz :F Senin sahnelerin artacak bak görürsün :F
iki kalem oynatmaya bakar iş:) ben tehlikeyi daha gelmeden savuşturdum sen tüm oklavaları üstüne çektin senin durumunda olmak isteemzdim :)

istediğimiz hiç bişey olmuyorki @gözlemci senaryoyumahfetmiş tam dolaba giriyorum aında fırlayıp kaçıyorum mantığı nedir bunun ben ki öyle bir yer bulmuşum içerdede @Çiğdem- var ben kafayımı yedimde kaçıyorum :) rezil etmiş senaryoyu :))

boşuna istekte bulunma ters köşe yapıyor :)

üst katta sana yer ayarlasın alt kat dolu :)
Yok canım @Çiğdem- bana kıymaz çiçekleri getirmeye gitmiştim aman kazan kaynatmışsınız ahaah :F
Yok @destere sözüm var halen 😉 o dolaba giriceksin tekrardan hiç @Çiğdem- i yalnız bırakmak olurmu :F

bana kalsa dolapta bir ömür geçirirdim ama işte senarist öyle uygun görmüş keşke senaristin kafasına meteor düşse:) yeni senarist buluruz istediğimiz herşey olur :))
Aaaa ne kadar ayıp :F benim gibisini bulda öp de başına koy :F gelen gideni aratır ona göre senaryomu @pompy e devrederim o yazar sizin kısa metraj ilişkinizi :F
aynen :) bende iremle gezmek istiyorum ama senarist müsade etmiyor :)
Daha dün bir bugün 2 ne ara iremle sevgili oldun sen :F hoop dedik az ağır ol irem sana gelsin :F

senaristi sonunda maskeli katil yakalasa kurtulacağız :)
ya bende giricem deme şöyle şeyler valla kendime çin işkencesi bile yaptırtırım :F
Bu konuyu görünce ölüm şeklimi hatırlıyorum :T:
Seni bi şekilde yeniden olaya sokacam sen sorun etme oke :F
hahahah @gözlemci bunlar seni gebertecekler plan kuruyorlar ona göre :F hiz senaryoya dahil olma bence harun ve destere bekliyorlar seni gelmeni :F

hahahah tamam tamam ikinizide affettim destere iyi niyetinden ötürü gözlemciyide çiçek aldığı için 1 demet çiçek herşeyin ilacıdır centilmenlik öğren destere :F

ayol her konuda kulaklarımı çınlatmıslar önce beğenip sonrada yetişmeye çalısıyorum hepsine :kiki::kiki:
@Harunnn60 @destere Allah aşkına kızın motoru mu var heryerde yazmışsınız ben bile yetişemiyorum @Çiğdem- :F
bu nasıl iş ya? daha bizi süründürmen lazımdı hele @gözlemci yi sürüm sürüm süründürmen lazımdı hemen affetmek oluyormu ? ben zaten bişey yapmamıştımda gözlemcinin söyledikleri affedilecek gibi değil :)
Sen zaten sütten çıkmış kara kaşıksın :F sanki dedikoduyu tek başıma ettim :F
@Çiğdem- ben iremle gezerim artık , sende kendine bul bir tane :D
Sen de yeni buldun erken kaybeden İrem'i bana öyle geliyor en azından :F
çocuk kendisi illaki senaryoya beni dahil edin dedi haketti bence :)) şimdide @Harunnn60 tehlikede ilk fırsatta maskeli katil harunu ikiye böler :)
Bana kalırsada öyle olucak :A Harun gidici gibi :D
ama çocuk bana .çiçek almış zayıf noktam :kiki::kiki: ama oklavalarım boşa gitmesin çok istiyorsan gelde senin kafana geçireyim braz :F
Hehh en iyisini yaparsın boşa gitmesin çıkarttın o kadar @destere ye geçir 2 tane felan :F
önce @gözlemci de dene bakalım etkisi nasılmış oklavanın :) bir çiçekle insan anında yelkenleri suya indirirmi kızlar naz yapmalı bence senaristi sen hallet zaten sevmedik :))
Ulan senaristinizim insan der ki çocuk yazıyor bir çiçekde bir kartpostalda ben atıyım ama yok illa bir hır gür çıkarıcan :kiki::kiki:
hahaha @gözlemci seni temizlemek için aklımı çeliyorlar :F
Sen kanma bu tür şeylere emi :F @destere de dene oklava güzelse gel bana da giriş yada bana girişme @Harunnn60 a bi giriş o da baksın göz hakkıdır :F

bişey olmaz ona senaryoda bizi birbirimizden ayırdı sen yanlışlıkla maskeli katile oklava fırlatıyormuşsun oklava senariste çarpıyor senaris ortadan ikiye bölünüyor :))
Ohaa oklava zararlı ışınlar mı var o ne öyle 😱 :F ikiye yarılırsam anca gülmekten olabilir :F
hahahah tamam @gözlemci planımızı kurduk biz haftaya bölümde seni bekliyoruz ona göre
:F
Hiç yakışıyormu senariste komplolar :F ben ki sizi bir dolaba soktum o zevki yaşattım ama ayırdım sonra neden hiç sordunuzmu çünkü dolap havasız kalıyordu kendi isteğinizle çıkmadınız bende havalandırdım ortalığı :F
gözlemci bunca tehlikeden sonra kendi konusuna uğramaz artık konuyu bize terketti artık senaryoyu ben yazıyorum darbe yaptım :)

ilk fırsatta dolaba girip amacıma ulaşıcm :)
Bana birşey olursa dolabı ve pembe panjurlu evi unut derim :F ,Senin dolaba müdahale edicem çok laf işittim haftaya sizi odaya kitlicem :F dolap küçük kalır :F
@gözlemci bunlar seni devirmek istiyor.Korkma ben arkandayım :D
Tamam bende seni bu yüzden canlandırcam tekrardan dizide :F arkamda değil yanımda ol diye :F
arkadan yaklaşıp senaristin kafasına bir oklavada sen vur nasıl olsa gidici :))
Dedim ama arkamda bana iyiliği dokunmaz diye neyse ben yanıma çekecem onu :F

@Maskeli Fedai @destere @Harunnn60 @Çiğdem- konu ne hale gelmiş cveap yetiştiremedim bir daha ben yokken dedikodu etmeyin burda aaa :F superman değilim ben 2 el 2 bacağım var hoş bacakalrımda işe yaramıyor konuda ellerim var yalnız :( :F

Son düzenleme:
Bu kız kim yaa burger yiyor yakında obez olur bundan sana yaar olmaz :F Senin sahnelerin artacak bak görürsün :F

Yok canım @Çiğdem- bana kıymaz çiçekleri getirmeye gitmiştim aman kazan kaynatmışsınız ahaah :F
Yok @destere sözüm var halen 😉 o dolaba giriceksin tekrardan hiç @Çiğdem- i yalnız bırakmak olurmu :F

Aaaa ne kadar ayıp :F benim gibisini bulda öp de başına koy :F gelen gideni aratır ona göre senaryomu @pompy e devrederim o yazar sizin kısa metraj ilişkinizi :F

Daha dün bir bugün 2 ne ara iremle sevgili oldun sen :F hoop dedik az ağır ol irem sana gelsin :F

ya bende giricem deme şöyle şeyler valla kendime çin işkencesi bile yaptırtırım :F

Seni bi şekilde yeniden olaya sokacam sen sorun etme oke :F

@Harunnn60 @destere Allah aşkına kızın motoru mu var heryerde yazmışsınız ben bile yetişemiyorum @Çiğdem- :F

Sen zaten sütten çıkmış kara kaşıksın :F sanki dedikoduyu tek başıma ettim :F

Sen de yeni buldun erken kaybeden İrem'i bana öyle geliyor en azından :F

Bana kalırsada öyle olucak :A Harun gidici gibi :D

Hehh en iyisini yaparsın boşa gitmesin çıkarttın o kadar @destere ye geçir 2 tane felan :F

Ulan senaristinizim insan der ki çocuk yazıyor bir çiçekde bir kartpostalda ben atıyım ama yok illa bir hır gür çıkarıcan :kiki::kiki:

Sen kanma bu tür şeylere emi :F @destere de dene oklava güzelse gel bana da giriş yada bana girişme @Harunnn60 a bi giriş o da baksın göz hakkıdır :F

Ohaa oklava zararlı ışınlar mı var o ne öyle 😱 :F ikiye yarılırsam anca gülmekten olabilir :F

Hiç yakışıyormu senariste komplolar :F ben ki sizi bir dolaba soktum o zevki yaşattım ama ayırdım sonra neden hiç sordunuzmu çünkü dolap havasız kalıyordu kendi isteğinizle çıkmadınız bende havalandırdım ortalığı :F

Bana birşey olursa dolabı ve pembe panjurlu evi unut derim :F ,Senin dolaba müdahale edicem çok laf işittim haftaya sizi odaya kitlicem :F dolap küçük kalır :F

Tamam bende seni bu yüzden canlandırcam tekrardan dizide :F arkamda değil yanımda ol diye :F

Dedim ama arkamda bana iyiliği dokunmaz diye neyse ben yanıma çekecem onu :F

@Maskeli Fedai @destere @Harunnn60 @Çiğdem- konu ne hale gelmiş cveap yetiştiremedim bir daha ben yokken dedikodu etmeyin burda aaa :F superman değilim ben 2 el 2 bacağım var hoş bacakalrımda işe yaramıyor konuda ellerim var yalnız :( :F
abooooww kaç mesaj yazdın böyle :))

sen milletin isteklerine göre senaryo yazmazsan böyle laf yetiştirmek için elin ayağın şişer işte güzel olmuş haketmişsin bir dahaki bölümde dolaba girmek istiyorum daha yapacak çok işimiz var dolapta :)) hem @Çiğdem- orda bekliyor yazık kıza tek başına bu stresi kaldıramaz :)

abooooww kaç mesaj yazdın böyle :))

sen milletin isteklerine göre senaryo yazmazsan böyle laf yetiştirmek için elin ayağın şişer işte güzel olmuş haketmişsin bir dahaki bölümde dolaba girmek istiyorum daha yapacak çok işimiz var dolapta :)) hem @Çiğdem- orda bekliyor yazık kıza tek başına bu stresi kaldıramaz :)
Hiçç sorma ne yazmışsınız beaa yetiştim ama zorda olsa :F elim şiştide ayağım sağlam çok şükür :F
Dedim yaa aaa sende su koyuverdin :F dolaba sokacağım kızı bırakmak olmaz ayıptır ama nasıl giricen bakalım :D

Hiçç sorma ne yazmışsınız beaa yetiştim ama zorda olsa :F elim şiştide ayağım sağlam çok şükür :F
Dedim yaa aaa sende su koyuverdin :F dolaba sokacağım kızı bırakmak olmaz ayıptır ama nasıl giricen bakalım :D
kolayı var o dolaba girmenin:) yeterki senarist işi yokuşa sürmesin, ben dolaba rahat girerimde senaristten yana güvenim yok :))

Hiii bu olmadı ama :( ulan az da olsa güven veremedim sana :J:kiki: neysee senin özlemin geçecek o dolapta bir bölüm kalıcaksın diyelim :)
sana güvenim tamdı taaki dolaptan kaçana kadar :)

bir bölümde olsa durayım bari dolapta:) ama bu seferde beni dolaba koyup @Çiğdem- i dışarı çıkarma? vallahi isyan ederim maskeli katil matil tanımam koşup çiğdemi kaptığım gibi kendim götürürüm dolaba :))

gözüm döndü ayoll :Z

sana güvenim tamdı taaki dolaptan kaçana kadar :)

bir bölümde olsa durayım bari dolapta:) ama bu seferde beni dolaba koyup @Çiğdem- i dışarı çıkarma? vallahi isyan ederim maskeli katil matil tanımam koşup çiğdemi kaptığım gibi kendim götürürüm dolaba :))

gözüm döndü ayoll :Z
Bende bunu yapacaktım ama davayı çakmışsın tamam ikinizi bir koyacam ama dolabı alıcam altınızdan :F

Harbi gözün döndü @destere kendine gel @Çiğdem- iki oklava vur hele şuna :F

Bende bunu yapacaktım ama davayı çakmışsın tamam ikinizi bir koyacam ama dolabı alıcam altınızdan :F

Harbi gözün döndü @destere kendine gel @Çiğdem- iki oklava vur hele şuna :F
elimi çabuk tutuyorum yoksa başkası kapacak:) kız güzel kız tabi şimdi bu işi ağırdan almak olmaz? yarın obürgün elin kazması kapar götürür biz bir dolaba bile giremedik ağız tadıyla :)

elimi çabuk tutuyorum yoksa başkası kapacak:) kız güzel kız tabi şimdi bu işi ağırdan almak olmaz? yarın obürgün elin kazması kapar götürür biz bir dolaba bile giremedik ağız tadıyla :)
Ben başkasına yaar edermiyim hiçç yakıştıramadım bu düşünceleri sana :bağır: elbet snein olacak eğer sağ salim kurtulursan katilin elinden dolap senindir :F

@Çiğdem- gelmiş şimd hangi bir mesaja cevap verecek şaşıp kalmıştır :)))

mesajlar arasında boğulmuşken ben kaybolayım :))