Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
tamam sen hangi irem'i istersen bizdede irem varda o yüzden şey ettim :F afiyet olsun bu arada löp löp et olsun aman yağ olmasınn :(
bu İrem daha iyi , şu an arkadaşız bakalım :D
gerçi @Çiğdem- kadar güzel değil neyse:)
jh.jpg

işte bende o katil konusunda şüpheliyim @Maskeli Fedai in başına gelenlerden sonra pek cesaretim kalmadı :)

çaktırma daha hangi mesajla boğuşuyor kimbilir :)) yarına anca kendine gelir :)
Harbi burda ruhen ama bedenen hissedemedik gitti :F @Çiğdem- hanım nereye kayboldunuz :F

Ekli dosyayı görüntüle 36723
Tabi canım @Çiğdem- güzellik yarışmasına çıksa herkesi eler un ufak eder :F

Bu kız kim yaa burger yiyor yakında obez olur bundan sana yaar olmaz :F Senin sahnelerin artacak bak görürsün :F

Yok canım @Çiğdem- bana kıymaz çiçekleri getirmeye gitmiştim aman kazan kaynatmışsınız ahaah :F
Yok @destere sözüm var halen 😉 o dolaba giriceksin tekrardan hiç @Çiğdem- i yalnız bırakmak olurmu :F

Aaaa ne kadar ayıp :F benim gibisini bulda öp de başına koy :F gelen gideni aratır ona göre senaryomu @pompy e devrederim o yazar sizin kısa metraj ilişkinizi :F

Daha dün bir bugün 2 ne ara iremle sevgili oldun sen :F hoop dedik az ağır ol irem sana gelsin :F

ya bende giricem deme şöyle şeyler valla kendime çin işkencesi bile yaptırtırım :F

Seni bi şekilde yeniden olaya sokacam sen sorun etme oke :F

@Harunnn60 @destere Allah aşkına kızın motoru mu var heryerde yazmışsınız ben bile yetişemiyorum @Çiğdem- :F

Sen zaten sütten çıkmış kara kaşıksın :F sanki dedikoduyu tek başıma ettim :F

Sen de yeni buldun erken kaybeden İrem'i bana öyle geliyor en azından :F

Bana kalırsada öyle olucak :A Harun gidici gibi :D

Hehh en iyisini yaparsın boşa gitmesin çıkarttın o kadar @destere ye geçir 2 tane felan :F

Ulan senaristinizim insan der ki çocuk yazıyor bir çiçekde bir kartpostalda ben atıyım ama yok illa bir hır gür çıkarıcan :kiki::kiki:

Sen kanma bu tür şeylere emi :F @destere de dene oklava güzelse gel bana da giriş yada bana girişme @Harunnn60 a bi giriş o da baksın göz hakkıdır :F

Ohaa oklava zararlı ışınlar mı var o ne öyle 😱 :F ikiye yarılırsam anca gülmekten olabilir :F

Hiç yakışıyormu senariste komplolar :F ben ki sizi bir dolaba soktum o zevki yaşattım ama ayırdım sonra neden hiç sordunuzmu çünkü dolap havasız kalıyordu kendi isteğinizle çıkmadınız bende havalandırdım ortalığı :F

Bana birşey olursa dolabı ve pembe panjurlu evi unut derim :F ,Senin dolaba müdahale edicem çok laf işittim haftaya sizi odaya kitlicem :F dolap küçük kalır :F

Tamam bende seni bu yüzden canlandırcam tekrardan dizide :F arkamda değil yanımda ol diye :F

Dedim ama arkamda bana iyiliği dokunmaz diye neyse ben yanıma çekecem onu :F

@Maskeli Fedai @destere @Harunnn60 @Çiğdem- konu ne hale gelmiş cveap yetiştiremedim bir daha ben yokken dedikodu etmeyin burda aaa :F superman değilim ben 2 el 2 bacağım var hoş bacakalrımda işe yaramıyor konuda ellerim var yalnız :( :F
abooooww kaç mesaj yazdın böyle :))

sen milletin isteklerine göre senaryo yazmazsan böyle laf yetiştirmek için elin ayağın şişer işte güzel olmuş haketmişsin bir dahaki bölümde dolaba girmek istiyorum daha yapacak çok işimiz var dolapta :)) hem @Çiğdem- orda bekliyor yazık kıza tek başına bu stresi kaldıramaz :)
hahahaha bilmem artık @gözlemci @destere sana piss pilanlar kuruyor vlla ben dedim çocuğu rahat brakın diye ama beni dinlemiyor :F ayrıca bizims ayemizde iyi prim yapıyorsun bence senaryonun reytingleri uçuyor şikayet ediğiceğine bizlere hediye falan al haksızmıyım yanı :F aaa @destere gözü dönmüş cidden ben bunla dolabı brakın eve bile girmem artık hahaha pompy negüzelde dersini vermiş desterenin dolapa bomba koymus :F

hahahaha bilmem artık @gözlemci @destere sana piss pilanlar kuruyor vlla ben dedim çocuğu rahat brakın diye ama beni dinlemiyor :F ayrıca bizims ayemizde iyi prim yapıyorsun bence senaryonun reytingleri uçuyor şikayet ediğiceğine bizlere hediye falan al haksızmıyım yanı :F aaa @destere gözü dönmüş cidden ben bunla dolabı brakın eve bile girmem artık hahaha pompy negüzelde dersini vermiş desterenin dolapa bomba koymus :F
daha göremediğin ne mesajlar var ne mesajlar hpsini okumaya zamanın yetmez bunlar en hafifleriydi :))

Haklısın aynı dolap değil aynı mahalleye adım atılmaz mazallah :F evet konu coştu ama bende siizn isteklerinizi dinliyorum çocuğu kırmaaycam dolap hevesini alsın ayww :F @destere sana süprüzüm var :F hay bir öğrenemedim süprüz yazmasını :F

Harbi burda ruhen ama bedenen hissedemedik gitti :F @Çiğdem- hanım nereye kayboldunuz :F

Tabi canım @Çiğdem- güzellik yarışmasına çıksa herkesi eler un ufak eder :F
Ekli dosyayı görüntüle 36723
çok sağ ol @Harunnn60 :bhr::bhr: herşey dış güzellik değil anlaşabiliyorsanız orası en önemli yanı bence ayrıca @gözlemci çatlada patla sende :F

çok sağ ol @Harunnn_60 :bhr::bhr: herşey dış güzellik değil anlaşabiliyorsanız orası en önemli yanı bence ayrıca @gözlemci çatlada patla sende :F
Ben niye çatlıyıp patlıyom orasını anlamış değilim nerde kabak var kafamda patlıyor :bağır:

bunalıma girip ,kendini karadenizin azgın sularına atmasa iyidir bence bugün bu son mesaja gelene kadar uykuya dalmış olacaktır :)
Ben bir ara bunalımdayken düşünmedim değil ta istanbuldan düşündüm birde @Çiğdem- karadenizin dibinde gerçekleşebilecek bir ihtimal bu!! :F

Ben niye çatlıyıp patlıyom orasını anlamış değilim nerde kabak var kafamda patlıyor :bağır:

Ben bir ara bunalımdayken düşünmedim değil ta istanbuldan düşündüm birde @Çiğdem- karadenizin dibinde gerçekleşebilecek bir ihtimal bu!! :F
çiğdem güzellik yarısmsmasıdna herkesi ezer demişsinya oyüzden dedim çatla diye braz bşiler ima sezdim çünkü :F @destere şuan burada denize girilmiyor ama balıktan daha yüzerim ben karadenizliyim sonucta :F

çiğdem güzellik yarısmsmasıdna herkesi ezer demişsinya oyüzden dedim çatla diye braz bşiler ima sezdim çünkü :F @destere şuan burada denize girilmiyor ama balıktan daha yüzerim ben karadenizliyim sonucta :F
İma ne arasın bendeee bideee :F tüüü yazık sana :T:
Ayrıca denize girip boğulursun demiyor kendini kayalıklara vurursun diyor :F

offf gerçekten @destere ye süpürgemide çıkarma zamanı geldi oklavadan sonra en etkili silahlarım süpürge ve terlik bütün silahlarımı çıakrıcam haha :F
Ohaa bende zamanında annemden terlik yerdim biz terliklerin nesilinde büyüdüük :F sende da halen duruyormu 😱 yeni nesil anneler dövemez terlik değil fiske bile vuramazlar :bağır:

elimi çabuk tutuyorum yoksa başkası kapacak:) kız güzel kız tabi şimdi bu işi ağırdan almak olmaz? yarın obürgün elin kazması kapar götürür biz bir dolaba bile giremedik ağız tadıyla :)
hahaha ayoll ilerdeki olucak eniştene nasıl kazma dersin sen bakayım hahah :F

Ohaa bende zamanında annemden terlik yerdim biz terliklerin nesilinde büyüdüük :F sende da halen duruyormu 😱 yeni nesil anneler dövemez terlik değil fiske bile vuramazlar :bağır:
hahaha @destere nin kafasına fışırtıcam ben o terlikleri :F