Geberr. .ssEn önemli parçam göbüşüm haklısın
Geberr. .ss
serhatın söylediği yalanların benzerliğiHer türlü teselli edilir
serhatın söylediği yalanların benzerliği
9.3 imdb puanıyla izle beni diyor ama konumu soğuk geldi çünkü belgesel tarzı sanırım
Babaanneme çekmişim yolun ortasında yürürdü araba var kenara gel derdik e eh derdi onlarda öteden gitsin derdi bende onun gibi
Biz 2-3 mesaj yanlıṣ konuda sohbet edince mesajlar hemen taṣınıyor ama nedense bu bazı konularda bazı kiṣilere uygulanmıyor. İlginç geldi bana ne diyorsun bu konuda @12.Adam
Haklısın ama polemiğe girmek istemiyorum.
Benim mesaj taşıdığım 2 konu var
Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz?
Ve
Hangi filmi izlediniz konuları.
Şarkı kısmında farkındaysan biriyle sohbet ettiğimde muhakkak altında şarkı paylaşıyorum. Bunu defalarca belirtimde.
Bu iki konunun diğer konulara göre ağırlığı var.
------
Buna ek olarak film yorum konularıda var. Bildiğim kadarı ile orayada bu uygulanıyor
Kadın önce genç sonra yaşlı oluyor sanki 🤔
Her türlü teselli edilir
kızzz 30 yıl önce doğsa @Keith Long reyizin kariyeri resmen böyle olurdu
Maaşallah !kızzz 30 yıl önce doğsa @Keith Long reyizin kariyeri resmen böyle olurdu
adam 73 yaşında hala çalışıyormuş 😱 boşuna demiyorum halkın yapım şirketi diye
@Zeyno @mrt-06 @MasacRE @batuhankaralar @cookies @The_Erinch @Royal Highness
Ekli dosyayı görüntüle 129540
Her türlü teselli edilir
Geberr. .ss
Anılarını anlatırken serhat @Angelica @Zeyno @Bully @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Emre OzansoyMaaşallah !
ama en azından bu çeşit yapmış @Keith Long da çeşit az sokağın polisleri, halkın polisleri, başkada çeşit yokkızzz 30 yıl önce doğsa @Keith Long reyizin kariyeri resmen böyle olurdu
adam 73 yaşında hala çalışıyormuş 😱 boşuna demiyorum halkın yapım şirketi diye
@Zeyno @mrt-06 @MasacRE @batuhankaralar @cookies @The_Erinch @Royal Highness
Ekli dosyayı görüntüle 129540
Var Pompy yapımın dizileri yayından kaldırıldı konusuna @tekinama en azından bu çeşit yapmış @Keith Long da çeşit az sokağın polisleri, halkın polisleri, başkada çeşit yok
dikkatli ol çete kemiklerini köpeklere atmasın senaryomda etlerini kedilere şimdi seri katil çetesinin peşindesiniz@xemrexxx in çenesi yine durmamış kuzum
Çarpık,Seni de duvardan duvara fırlatırlar inşallah. @serhatt@xemrexxx in çenesi yine durmamış kuzum
Habalahubalahup yapsam kurtulurum gübüsende hedeftesin @xemrexxx
çok zor polisleri sevmiyorHabalahubalahup yapsam kurtulurum gübü
AminÇarpık,Seni de duvardan duvara fırlatırlar inşallah. @serhatt