Hep böyle kalacak hali yok ya sefasını Ferhunde sürdü sen de avucunu yalarsın ancaSeni mi tercih etçektik paçoza bak.
Hep böyle kalacak hali yok ya sefasını Ferhunde sürdü sen de avucunu yalarsın ancaSeni mi tercih etçektik paçoza bak.
Ferhuş sürdü en azından sevdiğim bir isim.Hep böyle kalacak hali yok ya sefasını Ferhunde sürdü sen de avucunu yalarsın anca
Kız niye çalışmaları engelliyon😱 @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi@serhatt ında sana cezası varmış
Babaanneme çekmişim yolun ortasında yürürdü araba var kenara gel derdik e eh derdi onlarda öteden gitsin derdi bende onun gibiKız niye çalışmaları engelliyon😱 @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi Ekli dosyayı görüntüle 129475
Haklısın ama polemiğe girmek istemiyorum.Biz 2-3 mesaj yanlıṣ konuda sohbet edince mesajlar hemen taṣınıyor ama nedense bu bazı konularda bazı kiṣilere uygulanmıyor. İlginç geldi bana ne diyorsun bu konuda @12.Adam
Benim mesaj taşıdığım 2 konu varBiz 2-3 mesaj yanlıṣ konuda sohbet edince mesajlar hemen taṣınıyor ama nedense bu bazı konularda bazı kiṣilere uygulanmıyor. İlginç geldi bana ne diyorsun bu konuda @12.Adam
Kız bak @Maskeli Fedai melunu yeni sevgili yapmış @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülüBabaanneme çekmişim yolun ortasında yürürdü araba var kenara gel derdik e eh derdi onlarda öteden gitsin derdi bende onun gibi
Kadın önce genç sonra yaşlı oluyor sanki 🤔Kız bak @Maskeli Fedai melunu yeni sevgili yapmış @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü
SananeKız bak @Maskeli Fedai melunu yeni sevgili yapmış @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Bully @RüzgarGülü
Haklısın ama polemiğe girmek istemiyorum.
Benim mesaj taşıdığım 2 konu var
Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz?
Ve
Hangi filmi izlediniz konuları.
Şarkı kısmında farkındaysan biriyle sohbet ettiğimde muhakkak altında şarkı paylaşıyorum. Bunu defalarca belirtimde.
Bu iki konunun diğer konulara göre ağırlığı var.
------
Buna ek olarak film yorum konularıda var. Bildiğim kadarı ile orayada bu uygulanıyor
Müteşekkirim.Peki, sen bilirsin.
Ok.
Ferhuş sürdü en azından sevdiğim bir isim.
Kadın önce genç sonra yaşlı oluyor sanki 🤔
Sanane
@MasacRE bunu teselliye gitti ondan yok diyolla @BullyBen yillardir sanatci Eylem Kizil'i daha genc zannederdim kendimden, megersem bu ayin basinda 40'ina basmis, ben sok 😱
Ekli dosyayı görüntüle 129481
Biz 2-3 mesaj yanlıṣ konuda sohbet edince mesajlar hemen taṣınıyor ama nedense bu bazı konularda bazı kiṣilere uygulanmıyor. İlginç geldi bana ne diyorsun bu konuda @12.Adam
Benim mesaj taşıdığım 2 konu var
Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz?
Ve
Hangi filmi izlediniz konuları.
Şarkı kısmında farkındaysan biriyle sohbet ettiğimde muhakkak altında şarkı paylaşıyorum. Bunu defalarca belirtimde.
Bu iki konunun diğer konulara göre ağırlığı var.
------
Buna ek olarak film yorum konularıda var. Bildiğim kadarı ile orayada bu uygulanıyor
Kadın önce genç sonra yaşlı oluyor sanki 🤔
Sanane
Heyatım bu İsveçliler hep böyle yani 1 tabak yemek vermeyen yerden ne beklicen @Bully @AngelicaCehennemin dibine gitsin ve gelmesin geri. .ss
Heyatım bu İsveçliler hep böyle yani 1 tabak yemek vermeyen yerden ne beklicen @Bully @Angelica @dosiEkli dosyayı görüntüle 129517
O yüzden gitmedin zaar İsveç'e? Aç kalmamak için.Heyatım bu İsveçliler hep böyle yani 1 tabak yemek vermeyen yerden ne beklicen @Bully @Angelica @zeynoEkli dosyayı görüntüle 129517
En önemli parçam göbüşüm haklısınO yüzden gitmedin zaar İsveç'e? Aç kalmamak için.
Heyatım bu İsveçliler hep böyle yani 1 tabak yemek vermeyen yerden ne beklicen @Bully @Angelica @zeynoEkli dosyayı görüntüle 129517
Hayat şartlarıSasirtmadi acikasi beni. Fransa'yi da acik mavi yapmislar, ama verdikleri yemek de yemek olsa. Bir ara 2 hafta fransa da kalmistim okul ile, aksamlari sarap ve peynir diye yemek koydular önüme. Yani Fransa'yi da pembe yapabiliriz Almanya ve Isvicre gibi.