Yasin Obuz övüyon ne yapayım?
What!!!!!!!!! İftiracı... Gözlük 👓 tak 😡 @ÖzgürYasin Obuz övüyon ne yapayım?
Senin için açılmışsa seviyon demektirWhat!!!!!!!!! İftiracı... Gözlük 👓 tak 😡 @Özgür
Hem sen her konudaki mesajlarıma atıyorsun
ben açmak istemediğim için ona pasladım. Sevmediğim için aman çaktırmaSenin için açılmışsa seviyon demektir
Kandırıldım. 😱ben açmak istemediğim için ona pasladım. Sevmediğim için aman çaktırma
Pek sayılmaz yinede açardım, sana açıklamasını konuda yaptım 😏Kandırıldım. 😱
Neyse olan oldu bol bol diss ve sinir bozucu aldım.Pek sayılmaz yinede açardım, sana açıklamasını konuda yaptım 😏
Hitinde yorumuda bol oldu ama Sezen Aksu konusuna bak bi de buna. Bu devirde bunlar iş yapıyor. Yapacak birşey yokNeyse olan oldu bol bol diss ve sinir bozucu aldım.
O da doğru etkileşimi bol oluyor böyle şeylerin.Hitinde yorumuda bol oldu ama Sezen Aksu konusuna bak bi de buna. Bu devirde bunlar iş yapıyor. Yapacak birşey yok
Bu durumda kıyak çeken ben oldumO da doğru etkileşimi bol oluyor böyle şeylerin.
Tamamen herifin ismine aldanıp o heyecanla girmiştim 😡 Sonra şey oldu işte telefonu şarja takayım derken konuda kalmışız yoksa başka bir anlam arama 😡Artık kapıyı kapatıp gidebiliriz...
Ekli dosyayı görüntüle 99430
@Tolstoyevski @xdragxx
------
Derken daha da oyalandım
Şimdi gidiyorum. Kapıyı kapama Tols'a kaldı
@Tolstoyevski kırptım, baktığın konu tuhaf geldi bana
Ekli dosyayı görüntüle 99431
Bir bakıp çıkacaktımTamamen herifin ismine aldanıp o heyecanla girmiştim 😡 Sonra şey oldu işte telefonu şarja takayım derken konuda kalmışız yoksa başka bir anlam arama 😡
Ben artık onu da kapamıyorum.Ben anca atv kapabiliyorum @Özgür @Tolstoyevski
Ah ilk ciddi denememde başarısız oldum. Hem de neredeyse sonunculukla.
Pes etme. Ben 6 yıllık üyeyim daha Kasım ayında ilkez kapmıştım (ama son 2 ay uğraşıyordum)Ah ilk ciddi denememde başarısız oldum. Hem de neredeyse sonunculukla.