Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abiler ben bu diziyi daha izlemeden fena spoiler yedim Polat'ın yüz naklini Ali olmasini dünden beri asamadm
İnanmak istemiyorum :A

Şükürler olsun eee yorumların neler ?
2 bölüm izledim hala Polat'ın Ali olmasini asamiyorumm tramvam :A

Güzel basladi Uskudarin manevi havası diziye de yansimis şuan çok heyecanı yok ama ileride daha iyi olur gibi

Pusu olanı 300 bölüm nasıl dayanirim bilmiyorum o kadar saracak mi emin değilim

Güzel basladi Uskudarin manevi havası diziye de yansimis şuan çok heyecanı yok ama ileride daha iyi olur gibi

Pusu 195 bölüm sarıyor eğer 195. Bölüm'de bırakırsan çok güzel bir son bekliyor seni dimi @Emre Ozansoy

1-93, 162-195 arası 1-97 ile kapışır. Hatta benim gibi deliysen Vadinin ilk 40-50 bölümünden daha iyi bile dersin :A Türkiye'de siyaseti çözümlemenin altın kuralı bu bölümlerden geçiyor.

Pusu 195 bölüm sarıyor eğer 195. Bölüm'de bırakırsan çok güzel bir son bekliyor seni dimi @Emre Ozansoy
1-93, 162-195 arası 1-97 ile kapışır. Hatta benim gibi deliysen Vadinin ilk 40-50 bölümünden daha iyi bile dersin :A Türkiye'de siyaseti çözümlemenin altın kuralı bu bölümlerden geçiyor.
Valla canlar ne olacak ne bitecek bilmiyom ama fena birşey gibi duruyo.

Tek sinirimi bozan şey bir müzik var herkesi çok gıcık ediyormuş beni de gıcık etti.