Emre Ozansoy
Moderatör
Sebep 😂Abiler ben bu diziyi daha izlemeden fena spoiler yedim Polat'ın yüz naklini Ali olmasini dünden beri asamadm
İnanmak istemiyorum
Böyle bisi olmasını beklemiyodum fena şaşırttı 😂Sebep 😂
Ali Raci Şaşmaz'tı hem dizinin senaristi hem de ilerleyen zamanki yapımcısı 😂 Polat'da Necati Şaşmaz 😂
Şükürler olsun eee yorumların neler ?
2 bölüm izledim hala Polat'ın Ali olmasini asamiyorumm tramvamŞükürler olsun eee yorumların neler ?
Pusu 195 bölüm sarıyor eğer 195. Bölüm'de bırakırsan çok güzel bir son bekliyor seni dimi @Emre Ozansoy2 bölüm izledim hala Polat'ın Ali olmasini asamiyorumm tramvam
Güzel basladi Uskudarin manevi havası diziye de yansimis şuan çok heyecanı yok ama ileride daha iyi olur gibi
Pusu olanı 300 bölüm nasıl dayanirim bilmiyorum o kadar saracak mi emin değilim
1-93, 162-195 arası 1-97 ile kapışır. Hatta benim gibi deliysen Vadinin ilk 40-50 bölümünden daha iyi bile dersin Türkiye'de siyaseti çözümlemenin altın kuralı bu bölümlerden geçiyor.2 bölüm izledim hala Polat'ın Ali olmasini asamiyorumm tramvam
Güzel basladi Uskudarin manevi havası diziye de yansimis şuan çok heyecanı yok ama ileride daha iyi olur gibi
Pusu olanı 300 bölüm nasıl dayanirim bilmiyorum o kadar saracak mi emin değilim
Siyaset dersen 94-128'i de kat. Çok ağır derin konular işlendi hele başlarda1-93, 162-195 arası 1-97 ile kapışır. Hatta benim gibi deliysen Vadinin ilk 40-50 bölümünden daha iyi bile dersin Türkiye'de siyaseti çözümlemenin altın kuralı bu bölümlerden geçiyor.
Pusu 195 bölüm sarıyor eğer 195. Bölüm'de bırakırsan çok güzel bir son bekliyor seni dimi @Emre Ozansoy
Valla canlar ne olacak ne bitecek bilmiyom ama fena birşey gibi duruyo.1-93, 162-195 arası 1-97 ile kapışır. Hatta benim gibi deliysen Vadinin ilk 40-50 bölümünden daha iyi bile dersin Türkiye'de siyaseti çözümlemenin altın kuralı bu bölümlerden geçiyor.
Hint müziği mi ?Valla canlar ne olacak ne bitecek bilmiyom ama fena birşey gibi duruyo.
Tek sinirimi bozan şey bir müzik var herkesi çok gıcık ediyormuş beni de gıcık etti.