Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Benimde dikkatimi çekti senin en sevdiğin şey. Yılbaşı Çekilişi konuna 5 mesaj daha gelse bozulacakmışKicktip etkisi foruma da yansımış istesek bu kadar simetrik olmazdı. @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 97866
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım benden beklenir mi öyle alicengiz oyunları... 😱@Tolstoyevski beni kandırdı gel kapışalım dedi ama sırf Gs'ye uğur getireyim diye oyun yapmış bana ama sürpriz bir isim artık maç konularında ben de varım dedi fakat ben kaptım.
Demek ki artık saat işini çözdüm 😱 😎 son dizi konum tesadüf değilmiş
Ekli dosyayı görüntüle 98078
@Özgür @xdragxx @Gerekli24 @Angelica @Sherlock @emreemreu @mesmeso61 @Aserat @The_Erinch @MEnes @seyfullXh @12.Adam @Alos @Turkuazz @Maskeli Fedai @bazinga
Ben Bjk için açtımGs kazansın ben sana kazanmayı gösteririm dosimosi!!!
Akşama hesap sorarımAşk olsun ben öyle bir insan mıyım benden beklenir mi öyle alicengiz oyunları... 😱
@Tolstoyevski beni kandırdı gel kapışalım dedi ama sırf Gs'ye uğur getireyim diye oyun yapmış bana ama sürpriz bir isim artık maç konularında ben de varım dedi fakat ben kaptım.
Demek ki artık saat işini çözdüm 😱 😎 son dizi konum tesadüf değilmiş
Ekli dosyayı görüntüle 98078
@Özgür @xdragxx @Gerekli24 @Angelica @Sherlock @emreemreu @mesmeso61 @Aserat @The_Erinch @MEnes @seyfullXh @12.Adam @Alos @Turkuazz @Maskeli Fedai @bazinga
Nasıl bitmesini istiyorsun?Gs kazansın ben sana kazanmayı gösteririm dosimosi!!!
Maç konularını ben kapıyorum zaten hep Tols beni kandırdı açmam için 😡Gözün aydın kazanan olmuşsun işte
Maç konularını ben kapıyorum zaten hep Tols beni kandırdı açmam için 😡
SS nin altında@Dosi dosicim benden bahsetmiştim ma göremiyorum nerede bahsettiğini
Yok kız. Ben GS konusu açarsam GS kazanır diye oyun oynadıAç diye seni hızlandırmış işte
Avatarına bayıldım. 😍SS nin altında
Yok kız. Ben GS konusu açarsam GS kazanır diye oyun oynadı
SS nin altında
Bizim mahallede büyümüş kızımız. Enişte ile fotosunu avatar yapayım dedimAvatarına bayıldım. 😍
Derbiyi seyret tamam mı?Bizim mahallede büyümüş kızımız. Enişte ile fotosunu avatar yapayım dedim
Yok ben uzaktan takip ederimDerbiyi seyret tamam mı?
Gördüm helal olsun sanaSS nin altında
TeşekkürlerGördüm helal olsun sana
Bjk alsınNasıl bitmesini istiyorsun?