O nasıl oluyor?Yok ben uzaktan takip ederim
------
Çıkar onu aklındanBjk alsın
O nasıl oluyor?Yok ben uzaktan takip ederim
Çıkar onu aklındanBjk alsın
İlk yarı bitince skora baktım tamamO nasıl oluyor?
------
Çıkar onu aklından
Bari şimdi bakıver günaha mı girersin?İlk yarı bitince skora baktım tamam
Totemi bozamamBari şimdi bakıver günaha mı girersin?
Neşet ile takıla takıla adam seni kendine benzetti.Biraz ara vermende fayda var.Totemi bozamam
O bana konuyu açtırdı, büyüsünü bozmak gerekir totem ileNeşet ile takıla takıla adam seni kendine benzetti.Biraz ara vermende fayda var.
Toteme totem ile cevap veriyorsun.Zift gibi Kahveni de yanına aldın mı?O bana konuyu açtırdı, büyüsünü bozmak gerekir totem ile
Yok, benim totemler farklı. Hep aynısı değilToteme totem ile cevap veriyorsun.Zift gibi Kahveni de yanına aldın mı?
Yakışır yoldaşlarıma... 😍Ekli dosyayı görüntüle 98213
Enes'ler olarak "forumu ele geçireceğiz" dediğimizde ciddiydik... @MEnes
Sonuncu olmuşum. PaylaşmasaydınEkli dosyayı görüntüle 98374
Yine herkes hazırda bekliyormuş.
Hepsi kafayı yemiş. 😳 Özellikle @Tolstoyevski'ye yakıştıramıyorum bu durumu. 😳Ekli dosyayı görüntüle 98374
Yine herkes hazırda bekliyormuş.
A a bunu bilmiyordum. Neyse olanlar oldu, hatıra kalsın.Sonuncu olmuşum. Paylaşmasaydın
Keyif alınarak yapılan bir yarışHepsi kafayı yemiş. 😳 Özellikle @Tolstoyevski'ye yakıştıramıyorum bu durumu. 😳
Ekleme yaptım mesaja tekrar bakA a bunu bilmiyordum. Neyse olanlar oldu, hatıra kalsın.
Bundan sonra göz önünde bulundururum bunu.Keyif alınarak yapılan bir yarış
Ekleme yaptım mesaja tekrar bak
İlk mesajında karizmamı çizdin kınıyorumBundan sonra göz önünde bulundururum bunu.
Bu arada o mesaj ilk mesajımmış bu konuda şimdi fark ettim.
Ah ah bilseydim bu durumu ilk mesajımda karizmanı çizer miydim hiç.İlk mesajında karizmamı çizdin kınıyorum
Yakalandım...
@Sherlock yoldaşım, maçkolik üyelik hesabı yapmışsın.