Forumdan Resimler

Var ya çok cesaretlendim burada oldukça ne kadar yeni dizi başlarsa başlasın hep deneyeceğim. :A
Benim telefonda maalesef geriden geliyor saniye buna rağmen pes etmiyorum ve kapmak önemli değil aslında. Heyecanı yarışı güzel :A ama ilk dizimi kaptıktan sonra artık kapmasamda olur havasındaydım. İlkin üzülüyordum :A artık eğlenceye dönüştü olay :A maç konularında da @Tolstoyevski ile kapışıyorum. O da dizilerde bana eşlik edlyor :A

Benim telefonda maalesef geriden geliyor saniye buna rağmen pes etmiyorum ve kapmak önemli değil aslında. Heyecanı yarışı güzel :A ama ilk dizimi kaptıktan sonra artık kapmasamda olur havasındaydım. İlkin üzülüyordum :A artık eğlenceye dönüştü olay :A maç konularında da @Tolstoyevski ile kapışıyorum. O da dizilerde bana eşlik edlyor :A
Ben de mesela bu 4-5 kişinin aynı anda açmasını ve acaba kimde kaldı diye düşünmeyi seviyorum. :A Rekabet güzeldir. :Z Ve eğlenceli geliyor cidden. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Aynen o saate kadar içim bi değişikti sonra konu aç tuşuna 10 kez bastım. :A Ben bide bi kere açsam yine durmam. :A
------

Teklifi çok az verdim galiba. :A :T:

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
IMG_20210304_073807.jpg

Ziyaretçilerle birlikte kaliteli vakit geçiriyorum. :A