Yasin Obuz övüyon ne yapayım?
What!!!!!!!!! İftiracı... Gözlük 👓 tak 😡 @ÖzgürYasin Obuz övüyon ne yapayım?![]()
Senin için açılmışsa seviyon demektirWhat!!!!!!!!! İftiracı... Gözlük 👓 tak 😡 @Özgür
Hem sen her konudaki mesajlarıma atıyorsun
ben açmak istemediğim için ona pasladım. Sevmediğim için aman çaktırmaSenin için açılmışsa seviyon demektir![]()
Kandırıldım. 😱ben açmak istemediğim için ona pasladım. Sevmediğim için aman çaktırma![]()
Pek sayılmazKandırıldım. 😱
Neyse olan oldu bol bol diss ve sinir bozucu aldım.Pek sayılmazyinede açardım, sana açıklamasını konuda yaptım 😏
Hitinde yorumuda bol oldu amaNeyse olan oldu bol bol diss ve sinir bozucu aldım.![]()
O da doğru etkileşimi bol oluyor böyle şeylerin.Hitinde yorumuda bol oldu amaSezen Aksu konusuna bak bi de buna. Bu devirde bunlar iş yapıyor. Yapacak birşey yok
![]()
Bu durumda kıyak çeken ben oldumO da doğru etkileşimi bol oluyor böyle şeylerin.![]()
Tamamen herifin ismine aldanıp o heyecanla girmiştim 😡Artık kapıyı kapatıp gidebiliriz...
Ekli dosyayı görüntüle 99430
@Tolstoyevski @xdragxx
------
Derken daha da oyalandım
Şimdi gidiyorum. Kapıyı kapama Tols'a kaldı
@Tolstoyevski kırptım, baktığın konu tuhaf geldi bana![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 99431
Bir bakıp çıkacaktımTamamen herifin ismine aldanıp o heyecanla girmiştim 😡Sonra şey oldu işte telefonu şarja takayım derken konuda kalmışız yoksa başka bir anlam arama 😡
![]()
![]()
Ben artık onu da kapamıyorum.
Ah ilk ciddi denememde başarısız oldum. Hem de neredeyse sonunculukla.
Pes etme. Ben 6 yıllık üyeyim daha Kasım ayında ilkez kapmıştımAh ilk ciddi denememde başarısız oldum. Hem de neredeyse sonunculukla.![]()