En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Bana canım değilsin dedin, küsülmeyi kesin hak ettin de süresine daha karar veremedim :A

Sana küsmedim zaten ablacım ya, biraz arada kaynamış gibi oldun kusuruma bakma :A

:ozur:Vadikızının suçu ne bee arada kaynıyorum ben hemm kızlar size küstüm dedin nasıl arada kaynıyorum benn:ozur:

Son düzenleme:
bugün yarışmacıların yarısı yok :)
herkesinkini biliyomda @Bully ninkini çıkaramadım ilk resme bakinca. bakalım izleyince tanıyacakmiyim.
Yarina kadar vaktiniz var değiştirmeye. Değiştirenler Özelden sonra burdada belirtsin çünkü başka değişenler sizinle aynısini almasın ve belki istemediğinizi alırlar :) @Billy Kane @EFE UYSAL @FaJi @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @ozmoturk @mrt-06

bugün yarışmacıların yarısı yok :)
herkesinkini biliyomda @Bully ninkini çıkaramadım ilk resme bakinca. bakalım izleyince tanıyacakmiyim.
Yarina kadar vaktiniz var değiştirmeye. Değiştirenler Özelden sonra burdada belirtsin çünkü başka değişenler sizinle aynısini almasın ve belki istemediğinizi alırlar :) @Billy Kane @EFE UYSAL @FaJi @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @ozmoturk @mrt-06

Yarın kaça kadar değiştirme var cnm🙂

aa tam kendini bulmuşsun :A

efsane animelerden kai unutulmaz :love1::love1::love1:
Yine bulmuşsun bi gıcık herif şaşırmadım :F Ben Takaocuydum, Mavi Ejdera'yı çok severdim :A Ama sahne olarak Rei'nin maçını seçtim, dram yüklü baya :A

Az beyblade kapışmaları yapmazdık çocukken :D Pokemon tasoları da unutulmaz tabii :A

:FSen bizim aramızda kalma @Dosi ile seni yolarızz seni elimizden kimse alamaz haa :F @Çiğdem- i de alırız
@destere yi salarım üzerinize bak resimde @Bully melunu destere totoşunu itelemeye çalışıyor:A @Çiğdem- @Dosi
8c7ad447efeb398f316129295a4acd40.jpg