Bana canım değilsin dedin, küsülmeyi kesin hak ettin de süresine daha karar veremedim
Sana küsmedim zaten ablacım ya, biraz arada kaynamış gibi oldun kusuruma bakma
aa tam kendini bulmuşsun
efsane animelerden kai unutulmaz
azıttın geneaa tam kendini bulmuşsun
@xemrexxx bu mesajin neresi olmamis ???Sahne paylasabilirsiniz. @Bully @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @Billy Kane @EFE UYSAL @ozmoturk @FaJi @xemrexxx
bugün yarışmacıların yarısı yok
herkesinkini biliyomda @Bully ninkini çıkaramadım ilk resme bakinca. bakalım izleyince tanıyacakmiyim.
Yarina kadar vaktiniz var değiştirmeye. Değiştirenler Özelden sonra burdada belirtsin çünkü başka değişenler sizinle aynısini almasın ve belki istemediğinizi alırlar @Billy Kane @EFE UYSAL @FaJi @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @ozmoturk @mrt-06
öğleden sonra hangi vakitte girersem o vakite kadar belirsizYarın kaça kadar değiştirme var cnm🙂
hak etmediğim dissleri atmayinyanlışlıkla olmuş
öğleden sonra hangi vakitte girersem o vakite kadar belirsiz
ayol siz evde kalmış kızlar kulübüne diss atmak yetmez forumdan atılmalısınız benceöğleden sonra hangi vakitte girersem o vakite kadar belirsiz
hak etmediğim dissleri atmayin
evde kalmadim ki en iyisini bulana kadar @denizz19 var ondan iyisinide zor bulurum zatenayol siz evde kalmış kızlar kulübüne diss atmak yetmez forumdan atılmalısınız bence
Yine bulmuşsun bi gıcık herif şaşırmadım Ben Takaocuydum, Mavi Ejdera'yı çok severdim Ama sahne olarak Rei'nin maçını seçtim, dram yüklü bayaaa tam kendini bulmuşsun