MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Murat Dalkılıç diyor ki :
Hiç kimse dinlemiyor kalbin ne söylediğini
Kimse gerçeği duymuyor
Hayat yokuşlarında yalan savaşlarıyla
Kimse gerçeğini görmüyor

Yıllar sonra anıların üzülerek hatırlanacak
Pişmanlık ne kaderini ne de peşini bırakmayacak
Aşkın kor soğuk sularına kapılmayacak
O an bir daha yaşanmayacak

Gidecek yerim yok çalacak bir kapım yok
Anlarsın yalnız kaldın mı bu dünyada
Diyecek sözüm çok ama dinleyen yok
Yoruldum yalnız sevmekten yalan dünya
@Dosi @Bully @denizz19 @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
Ben harika atmamaya özen gösteriyorum ama buna kayıtsız kalamadım :) senin herifi dinleyen biri değilim ama çok beğendim. Baştaki müzikte harika. Galiba bana sorduğun şarkılarda bunu sevmiştim. Acelem vardı tam dinleyememiştim :)
Recapı iyi seç :D son 5 te olmazsın :A

Ben harika atmamaya özen gösteriyorum ama buna kayıtsız kalamadım :) senin herifi dinleyen biri değilim ama çok beğendim. Baştaki müzikte harika. Galiba bana sorduğun şarkılarda bunu sevmiştim. Acelem vardı tam dinleyememiştim :)
Recapı iyi seç :D son 5 te olmazsın :A

Çok sevindim beğenmene sorduklarımda evet bunu beğenmiştin canım sen valla elimden geldiğince iyi seçmeye çalıştım recabı:D güzel puanlarla ilerliyorum bunun bozulmasını istemediğim için şarkılara çok dikkat ediyorum

Son düzenleme:
YDdalA.jpg

Son Oy Gönderme Tarihi :
12 Nisan Çarşamba 21:00

Oylama başladı öncelikle yeni afiş için başkanlarımızdan @Harunnn60 çok tşşk CNM
:bhr::bhr::bhr:

Biz boşuna kimseyi başkan yapmayız ayoll forumun afişcisini yaptıkki beleşe gelsin diye
:A :A :A

Mehmet Erdem telif yedi full video yüklenip yanına racap süresi eklendi :A

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira

YDdalA.jpg

Son Oy Gönderme Tarihi :
12 Nisan Çarşamba 21:00

Oylama başladı öncelikle yeni afiş için başkanlarımızdan @Harunnn60 çok tşşk CNM
:bhr::bhr::bhr:

Biz boşuna kimseyi başkan yapmayız ayoll forumun afişcisini yaptıkki beleşe gelsin diye
:A :A :A

Mehmet Erdem telif yedi full video yüklenip yanına racap süresi eklendi :A

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira

Bu hafta özel olarak kimseyi dinlemedim recapta karar vereceğim her şeye.:X Umarım iyi hafta olur..

Bu hafta özel olarak kimseyi dinlemedim recapta karar vereceğim her şeye.:X Umarım iyi hafta olur..
Bu hafta bende sende kendimize vakit ayırdık yarışmayı boşladık ama yarışmacılar bizsiz güzel götürmüş milletin ilgilendiğini görmek çok güzel :Z:Z:Z

Kız ne son mektubu Ömrümün sahibini koydu ya dikkati baksana:)
Olurmu öyle kiz son mektupu listesinden tamamiyle cikardi. Elenirse haksizlik olur.
@turkuazz şarkı değiştiyiorsa özelden bildirmeli yada o emsajı silip başka mesajla duyurmalıydı mesajını düzenlemiş nasıl farke deyim ben onu kendi hatası oylama başladı bir daha ders olur nş şarkı değişiyorsa düzenlenmez silip başka mesajla duyurur yada özelden bildirir ben şarkıyı yapmısım oylamayı baslatıyorum düzenliyor şu aşamada başarılar demek düşer bana oylarınız bekleniyor :A

@turkuazz şarkı değiştiyiorsa özelden bildirmeli yada o emsajı silip başka mesajla duyurmalıydı mesajını düzenlemiş nasıl farke deyim ben onu kendi hatası oylama başladı bir daha ders olur nş şarkı değişiyorsa düzenlenmez silip başka mesajla duyurur yada özelden bildirir ben şarkıyı yapmısım oylamayı baslatıyorum düzenliyor şu aşamada başarılar demek düşer bana oylarınız bekleniyor :A
Paylastiginda yoktun bile ziyaretciykenmi kontrol ediyon :D hele bide üstüne en düşük puan verme

@turkuazz şarkımı değiştirdi mehmet ne zaman değiştirdi şarkıyı ben şarkı gösterip sonra başka şarkı gösterdiğini görmedim de

Kız geçen hafta @mesmeso61 'e yaptın böyle bir ayrıcalık. Yine 2 dakika ayarla.:D