gucubet kart evde kalmış sibvilceki kaknem pis sinsirella pisler davulcusu giresunun yüz karası @destere nin fanfinisi .ssben işte gidiyorum dedim şampiyon olmuş bir şarkıydı neyse sana üzülmüyorum ben ayoll ohh olmuş![]()
gucubet kart evde kalmış sibvilceki kaknem pis sinsirella pisler davulcusu giresunun yüz karası @destere nin fanfinisi .ssben işte gidiyorum dedim şampiyon olmuş bir şarkıydı neyse sana üzülmüyorum ben ayoll ohh olmuş![]()
ilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını
@sokak sanati yabancı olduğundan geriye düşmüş şarkı harikaydı
@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor
@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde![]()
Ben de teşekkür ederim.@mrt-06 benden bukadar
programda ara sira yazarim sandim ama basştan sona kalabildim
emeğine sağlık.
güzel bir programdı
Sanırım yabancıları kadın şarkıcılarla sevdirebliyoruz bu foruma anlamıssındır inş ayoll
![]()
![]()
![]()
Ankete 2000leri unutma cnm @sokak sanati grup demiş bence iyi seçenek ayrıca rock ve arabeskte katabilirsinBen de teşekkür ederim.Program başından beri burada olan herkese teşekkürler.
![]()
Sen vatanım sensine bak konusunagucubet kart evde kalmış sibvilceki kaknem pis sinsirella pisler davulcusu giresunun yüz karası @destere nin fanfinisi .ss
Grup anca 5. haftada ankete girer.Ankete 2000leri unutma cnm @sokak sanati grup demiş bence iyi seçenek ayrıca rock ve arabeskte katabilirsin
Sen vatanım sensine bak konusuna![]()
Arkadaş her hatamdan sen faydalanıyosun ya.@Billy Kane saol la, oy vermediğin için 2 final puanını kapmışım
@denizz19 @Harunnn60 tebrikler
@soo @ozmoturk geçmiş olsun
@batuhankaralar 1 puanla yırtmış. ss Haftaya güzel bir seçim yapman dileğiyle![]()
İkimizde aynı puanı almışız la forum has Sılacı sen ona bak.1.olacağım belliydi Sıla ile geldik boru değil
Final puanı alanlara tebrikler ama @Billy Kane kahrolasın inşallah oy göndermedin ve Sılamı harcadın final puanı alacaktı hatunum .ss
Kes be neyse .ssİkimizde aynı puanı almışız la forum has Sılacı sen ona bak.![]()
Sana bol bol erkek sunmak istiyorum ama müsait değilim şuan5. olmuşum çok iyi, beklediğim gibi olmuş.Düşük verenler zevklerine bi el atsınlar.
Elenecek isimlere geçmiş olsun.
Sıla bu şarkıyla ya 1 ya 2. olmalıydı zaten, çok iyi olmuş. Tebrikler.![]()
Beğendim diye oy verip loto gibi puan verenler sayesinde elendik neyse, diğer elenen şarkıya bakınca isime göre oy verme dönemine geçebiliriz.
@destere nin evine ka yolun var![]()
tövbe de bee![]()
![]()
![]()
hhahah utanm adan itiraf ediyorsun birde be nden zarar gelmez desene beetavuğun yanlışlıkla tilki kümesine girmesi gibi bişey olur![]()
sonuçlar berbatEleme heyecanı bu akşam 21.45'de sizlerle, bekliyorum efendim.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Ama çatla ben 1.oldumsonuçlar berbat@Harunnn60 tombalağının şarkısı birinci olmalıydı
sıla şarkılarındanda bili bili nin şarkısı ikinci olmalıydı
sia üçüncü olmalıydı
@Çiğdem- le @@xemrexxx geldikleri kötü şarkılarla son sırada yer alıp elenmeliydi
kesinlikle benden sana zarar gelmezyeterki yolun düşsün buraya giriş var çıkış yok
![]()