TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta (Sonuçlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını :Z

@sokak sanati yabancı olduğundan geriye düşmüş şarkı harikaydı :A

@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor :A

@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde :bhr:
@mrt-06 benden bukadar :)
programda ara sira yazarim sandim ama basştan sona kalabildim :D
emeğine sağlık.
güzel bir programdı
Ben de teşekkür ederim. :bhr: Program başından beri burada olan herkese teşekkürler. :D

1.olacağım belliydi Sıla ile geldik boru değil :A

Final puanı alanlara tebrikler ama @Billy Kane kahrolasın inşallah oy göndermedin ve Sılamı harcadın final puanı alacaktı hatunum .ss

5. olmuşum çok iyi, beklediğim gibi olmuş. :D Düşük verenler zevklerine bi el atsınlar. :A

Elenecek isimlere geçmiş olsun.

Sıla bu şarkıyla ya 1 ya 2. olmalıydı zaten, çok iyi olmuş. Tebrikler. :D

Beğendim diye oy verip loto gibi puan verenler sayesinde elendik neyse, diğer elenen şarkıya bakınca isime göre oy verme dönemine geçebiliriz.

sonuçlar berbat :) @Harunnn60 tombalağının şarkısı birinci olmalıydı :) sıla şarkılarındanda bili bili nin şarkısı ikinci olmalıydı :)
sia üçüncü olmalıydı :)

@Çiğdem- le @xemrexxx geldikleri kötü şarkılarla son sırada yer alıp elenmeliydi :)

hhahah utanm adan itiraf ediyorsun birde be nden zarar gelmez desene bee :A :A :A @xemrexxx

kesinlikle benden sana zarar gelmez :) yeterki yolun düşsün buraya giriş var çıkış yok :)

sonuçlar berbat :) @Harunnn60 tombalağının şarkısı birinci olmalıydı :) sıla şarkılarındanda bili bili nin şarkısı ikinci olmalıydı :)
sia üçüncü olmalıydı :)

@Çiğdem- le @@xemrexxx geldikleri kötü şarkılarla son sırada yer alıp elenmeliydi :)

kesinlikle benden sana zarar gelmez :) yeterki yolun düşsün buraya giriş var çıkış yok :)
Ama çatla ben 1.oldum :A

Bu alana bir cevap yazın...