sen bilibilinin cezası yüzünden ilk sıraya geçmişsinAma çatla ben 1.oldum![]()
sen bilibilinin cezası yüzünden ilk sıraya geçmişsinAma çatla ben 1.oldum![]()
Öyleyim zaten@FaJi kaliteli dinleyici sanıyordum seni o nasıl puan öyle haftaya telafi et lütfen![]()
son beddua güzel olmuşgucubet kart evde kalmış sibvilceki kaknem pis sinsirella pisler davulcusu giresunun yüz karası @destere nin fanfinisi .ss
sen yildizlarda oy kullandinmi@mrt-06 @dosimosi @soo @xemrexxx @batuhankaralar @MasacRE- @Yakamoz-Asi Yüksek oylarınız için teşekkürler 🙂
Öyleyim zatenAma bu hafta baya iyi şarkı vardı. Senin puanında düşüktü yalnız
![]()
sana puanım iyiydi ve cidden yazık oldu sarkına.Beğendim diye oy verip loto gibi puan verenler sayesinde elendik neyse, diğer elenen şarkıya bakınca isime göre oy verme dönemine geçebiliriz.
Ateşle Oynamasen bilibilinin cezası yüzünden ilk sıraya geçmişsinsılanın iki şarkısınada baktım bilinin şarkısı birinciliği hakediyor senin sıla dördüncülükte yer almalıydı adaletsiz olmuş bu şekil
![]()
Kullandısen yildizlarda oy kullandinmi@denizz19 söylemeden ben sorayım
sana puanım iyiydi ve cidden yazık oldu sarkına.
halkın kötü olması benim suçum mu? halk kötü halktan nefret ediyorumAteşle Oynamahalkın takdiri
Kullandı![]()
Kullandım ben son zamana bırakmıyorumsen yildizlarda oy kullandinmi@denizz19 söylemeden ben sorayım
sana puanım iyiydi ve cidden yazık oldu sarkına.
@destere bu mesajda @mrt-06 ye cevap vermiatim. bana dediki itirafını çektin bende bu cevabı verdim.@destere ile yoları ayırdık
artık önemi kalmadı .
belki akşam bir baskası için yapabilirimbiraz düşünecem
ama sen erittin ben birşey yapmadim.bu mesaja ne diyebilirimki ?
fikrine saygı duymakla birlikte üç ayda zor kurduğumuz birlikteliğin bir hafta içinde erimesini görmek üzücü tabiki![]()
yinede fikrine saygı duymakla birlikte dediklerine katılmıyorum malesefama sen erittin ben birşey yapmadim.
sana öm de yazarım itirafımı?
ama olay orda kopmadiki.yinede fikrine saygı duymakla birlikte dediklerine katılmıyorum malesefdemekki aramızda kurduğumuz bağ çok zayıfmışki iki disse kurban gitmiş
![]()
benim için ordada bişey değişmedi? ben oldum olası sevdiklerimi arada bir taciz ederimama olay orda kopmadiki.
birden bire mesafeyi açan sen oldun. Benim için sen hala aynı yerdesin. bir eksilme yok yani sana olan bakış açımdan
ben bugün erken yatacağım. iyi geceler destoşbenim için ordada bişey değişmedi? ben oldum olası sevdiklerimi arada bir taciz ederimkarakterim bu şekilde buna bir çare bulmam mümkün değil
![]()
iyi geceler erkencisinben bugün erken yatacağım. iyi geceler destoş![]()