Yerli Diziler | Genel Yorum & Sohbet Konusu 📺

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and serhatt
Exxen’deki Anonim ve Tertemiz dizilerini beğenmedim. Kara Kenan da pek umut vaat etmiyor.

Kardeş Payı dizisini bitirdim. Baya komedi karakterler vardı, Büyük Hilmi favorim :A

Ooo efsaneye başlamışsın. Hiç izlemedin mi daha önce? :A
İzlemesem taksici detayını nasıl hatırlayayım? :A
İzlemiştim ama unutmuşum tabiki çoğunlukla. Bugün senle bahsi geçince aklıma esti açtım. Diğer bölümlere atlayarak bakabilirim. Bakacağım duruma. Bu ara eski dizilere özlemim var. En son Eve Dönüş bakmıştım.
Eski dizilerin konusu aklımızda olsada çoğunlukta çoğu zaman finalleri unutmuş oluyoruz.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
İzlemesem taksici detayını nasıl hatırlayayım? :A
İzlemiştim ama unutmuşum tabiki çoğunlukla. Bugün senle bahsi geçince aklıma esti açtım. Diğer bölümlere atlayarak bakabilirim. Bakacağım duruma. Bu ara eski dizilere özlemim var. En son Eve Dönüş bakmıştım.
Eski dizilerin konusu aklımızda olsada çoğunlukta çoğu zaman finalleri unutmuş oluyoruz.
İyi seyirler o zaman :A Madem geçmişte izledin, atlaya atlaya bakarsın önemli sahnelere :A Doğru, finalleri unutuyoruz ve hafızayı tazelemek gerekiyor :A Bu ara eskiye özlem dönemi oluyor senin için evet :A

Kuzey Güney ile açık ara şampiyon olmuştum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İyi seyirler o zaman :A Madem geçmişte izledin, atlaya atlaya bakarsın önemli sahnelere :A Doğru, finalleri unutuyoruz ve hafızayı tazelemek gerekiyor :A Bu ara eskiye özlem dönemi oluyor senin için evet :A

Kuzey Güney ile açık ara şampiyon olmuştum :A

Forumdaki yarışlardaki başarıların ile nam salmıştın. Çok şaşırmadım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Şener Şen usta ile sana dur demiştim :A Forumdaki ilk ve tek yarışma tecrübem.
İlk ve son yarışma tecrübenle bana dur demiştin evet :A Daha yarışmazsın herhalde :A

Şener Şen çok güçlü yani, nasıl yeneceksin ki. Usta olmasa yine şampiyondum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi