Bu kadın asla ilgi alanıma giremez benim![]()
ayol korkusunda hep sonuçta nagi öküz gibi olan kocasını bıçaklamış biri , bizim sıvacıları satırla doğrar
Bu kadın asla ilgi alanıma giremez benim![]()
ayol korkusunda hep sonuçta nagi öküz gibi olan kocasını bıçaklamış biri , bizim sıvacıları satırla doğrar
Heee aynen.ayol korkusunda hep sonuçta nagi öküz gibi olan kocasını bıçaklamış biri , bizim sıvacıları satırla doğrar![]()
ayol korkusunda hep sonuçta nagi öküz gibi olan kocasını bıçaklamış biri , bizim sıvacıları satırla doğrar![]()
Öküz gibi işte, kendin de diyorsun. Neyine bakıcam bununHeee aynen.Seni doğrar inş.
![]()
yok kız 2 yerinden bıçakladığı kocası öküz gibiydi böyle yapılı bir abiydiÖküz gibi işte, kendin de diyorsun. Neyine bakıcam bununSerhat'ın dediği gibi seni doğrasın da kurtulalım artık senden
![]()
Kocası da kendi gibiymiş o zamanyok kız 2 yerinden bıçakladığı kocası öküz gibiydi böyle yapılı bir abiydisizi direkt harcar
![]()
Bol bol dua et de doğrasın.Öküz gibi işte, kendin de diyorsun. Neyine bakıcam bununSerhat'ın dediği gibi seni doğrasın da kurtulalım artık senden
![]()
Daha yeni mi bitirdin ? HımmKardeş Payı dizisini bitirdim. Baya komedi karakterler vardı, Büyük Hilmi favorim![]()
Ooo efsaneye başlamışsın. Hiç izlemedin mi daha önce?
İzlemesem taksici detayını nasıl hatırlayayım?Ooo efsaneye başlamışsın. Hiç izlemedin mi daha önce?![]()
İyi seyirler o zamanİzlemesem taksici detayını nasıl hatırlayayım?
İzlemiştim ama unutmuşum tabiki çoğunlukla. Bugün senle bahsi geçince aklıma esti açtım. Diğer bölümlere atlayarak bakabilirim. Bakacağım duruma. Bu ara eski dizilere özlemim var. En son Eve Dönüş bakmıştım.
Eski dizilerin konusu aklımızda olsada çoğunlukta çoğu zaman finalleri unutmuş oluyoruz.
Forumdaki yarışlardaki başarıların ile nam salmıştın. Çok şaşırmadımİyi seyirler o zamanMadem geçmişte izledin, atlaya atlaya bakarsın önemli sahnelere
Doğru, finalleri unutuyoruz ve hafızayı tazelemek gerekiyor
Bu ara eskiye özlem dönemi oluyor senin için evet
Kuzey Güney ile açık ara şampiyon olmuştum
Geçtiğimiz yaz @batuhankaralar tarafından "Dizi Dizi Fav10" adıyla başlatılan, ancak sonrasında bendeniz tarafından "Dizi Savaşları" adıyla devam ettirilse de final yapma imkanı bulamayan yarışmamızın 14 Haziran Salı günü başlayan 2. sezonu bu akşam sona erdi.
Kazananımız ise ilk haftadan beri 1. olmayı başaran @Bully oldu. Ay Yapım'ın imzasını taşıyan, 2011-2013 arasında 80 bölüm olarak ekrana gelen Kuzey Güney, yarışma boyunca çok başarılı bir performans sergileyerek açık ara farkla galip oldu.
Forumumuzun sevilen üyelerinden @denizz19'un yürüttüğü...
- Aserat
- dizi savaşları dizi savaşları 2. sezon dizi savaşları final kuzey güney
- Cevap: 54
- Forum: Yarışmaların Kazananları
Yarışma canavarıyım, napayımForumdaki yarışlardaki başarıların ile nam salmıştın. Çok şaşırmadım![]()
Şener Şen usta ile sana dur demiştimYarışma canavarıyım, napayımHaksız rekabetim adeta
![]()
İlk ve son yarışma tecrübenle bana dur demiştin evetŞener Şen usta ile sana dur demiştimForumdaki ilk ve tek yarışma tecrübem.