Kasımpaşa 3-3 Galatasaray | Trendyol Süper Lig 26. Hafta

Royal_Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,444
Puanı
400
Süper Ligin 26. hafta maçında Kasımpaşa sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

16.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

images.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğendim
Reactions: Bully
İlk 11'ler

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Piatkowski, Opoku, Yasin, Gökhan, Ben Ouanes, Hajradinovic, Brekalo, Fall, Da Costa

Galatasaray: Muslera, Frankowski, Davinson, Abdülkerim, Eren, Torreira, Lemina, Barış Alper, Sara, Sallai, Osimhen

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
İlk maç berabere bitmişti. Aynı performansı bu maçta da bekliyoruz Kasımpaşa'dan. :A

• Sinir Bozucu
Goolll Osimhennn

Bence pozisyon penaltı. Topa Osimhen dokundu kaleci ona dokundu burada sorun yok. Sorun bunun bizim GS maçında verilmemiş olması. Kuralları kendilerine göre uygulamaya devam ediyorlar.

3.42 orandan GS penaltı kazanır oynamıştım. Fırsat kaçmazdı. Hakem belki monitöre gitmez dedim ona da gitti orayı kaçırdık üzgünüm.

Barış Alper ve Osimhen'in çabaları sayesinde penaltıyı kazandık ve golü bulduk.

Yalnız Kasımpaşa tehlikeli geliyor kalemize. 10 kişi kalmaları iyi olur :A

Muslera, şampiyonluk modunu açtı. Günay'ın iyi performansı onu kamçılamış gibi görünüyor.

Kasımpaşa hocasının Burak Yılmaz olduğunu unutmuşum ama. :A

Hiç beğenmiyorum teknik direktörlüğünü Burak'ın. :A
Buraklık bir durum yok adam hırs yapıp kazanmak Galatasaray'a karşı. Kasımpaşa neler kaçırdı görmedin mi :A

Ve Kasımpaşa size sürekli yenilen ama bize sıkıntı çıkaran bir takım :A

Kasımpaşa maçı isteyen taraf. Maçın başından beri kornerleri etkili kullandılar sonunda da attılar. Şu andan sonra benim kuponlar gelecek kıvama ulaştı.

Buraklık bir durum yok adam hırs yapıp kazanmak Galatasaray'a karşı. Kasımpaşa neler kaçırdı görmedin mi :A

Ve Kasımpaşa size sürekli yenilen ama bize sıkıntı çıkaran bir takım :A
İzlemiyorum Galatasaray maçlarını ama zehirli ok fena işe yaradı, Paşa öne geçti: 2-1. :A

• Olmamış