2025 En Favori Güzel 2025 - Kazananı Belli Oldu!

Miray Daner yeni yüz değil mi? :A @Bully
İlk kez katılmıştır.
Miray önceki etkinliklerde olmadığına ve ilk kez şampiyon olduğuna göre yeni bir yüz elbet :A

@BesaleT pek tanınmamış birisi şampiyon olsun istedi herhalde ama o da imkansız :A Popülerlik oylanıyor, ona yapacak bir şey yok :A

• Güldürdün
Reactions: BesaleT and Dosi
Miray önceki etkinliklerde olmadığına ve ilk kez şampiyon olduğuna göre yeni bir yüz elbet :A

@BesaleT pek tanınmamış birisi şampiyon olsun istedi herhalde ama o da imkansız :A Popülerlik oylanıyor, ona yapacak bir şey yok :A
Kendi zamanında finalist olan Sıla vakasından dolayı bunu hiç söylememesi gerekirdi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Miray Daner yeni yüz değil mi? :A @Bully
İlk kez katılmıştır.
Miray Daner bizim yarışmada ilk kez olabilir ama tanınan biri. :D 2024-2025'te falan yeni çıkanlardan bahsediyorum. :F
------

Bak anlayan nasıl da anlıyor. :F @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Miray Daner bizim yarışmada ilk kez olabilir ama tanınan biri. :D 2024-2025'te falan yeni çıkanlardan bahsediyorum. :F
------

Bak anlayan nasıl da anlıyor. :F @Dosi
En Favori Güzelin formatı tanınan isimleri oylamak :A
Zamanında sen direk aday belirleyip oylama yapıyordun. Kendi formatını çekiştirmiş oluyorsun böyle :A

En Favori Güzelin formatı tanınan isimleri oylamak :A
Zamanında sen direk aday belirleyip oylama yapıyordun. Kendi formatını çekiştirmiş oluyorsun böyle :A
Öncelikle tanınan ama son yıllarda ortaya çıkan yeni yüzlerden bahsediyorum. :D Sıla, Serenay Sarıkaya vs değil. :D Kaldı ki bu benim görüşüm ben öyle birinin kazanmasını isterdim dedim. :D
Son olarak da kendine de eleştiri yapmak güzeldir gocunmam. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öncelikle tanınan ama son yıllarda ortaya çıkan yeni yüzlerden bahsediyorum. :D Sıla, Serenay Sarıkaya vs değil. :D Kaldı ki bu benim görüşüm ben öyle birinin kazanmasını isterdim dedim. :D
Son olarak da kendine de eleştiri yapmak güzeldir gocunmam. :F
Şu kriter aşırı yorar. İnsanlar yok bu ünlü yok bu sayılmaz deyip tartışmanın alasını yapardı. Yarışmanın ruhunu bozmaya hiç gerek yok :A

@MasacRE 😡 yorumun nerde

@Alemdar sevdiğin diziden güzeliniz şampiyon oldu :A
Miray sultanımı tebrik ediyorum. Daha güzel sultanlar olmakla birlikte kendisi de gayet güzel bir hanımefendi sonuçta. Sıla'nın finale çıkması gibi rezalet bir sonuç yok yani ortada :A

Senin ve @Bully nin de emeklerine sağlık. Bir miktar geç dönmüş olabilirim buraya ama benim de forum hayatım böyle gidiyor işte. Bazen aktif oluyorum bazen salıyorum tamamen :A

• Harika
Reactions: Dosi and Bully
Miray sultanımı tebrik ediyorum. Daha güzel sultanlar olmakla birlikte kendisi de gayet güzel bir hanımefendi sonuçta. Sıla'nın finale çıkması gibi rezalet bir sonuç yok yani ortada :A

Senin ve @Bully nin de emeklerine sağlık. Bir miktar geç dönmüş olabilirim buraya ama benim de forum hayatım böyle gidiyor işte. Bazen aktif oluyorum bazen salıyorum tamamen :A
Teşekkür ederiz Utku Bey, sonuçtan memnun kalman güzel :A Etkinlik başlamadan önce kimse Miray'ın şampiyon olacağını tahmin edemezdi, bu açıdan güzel sonuç oldu :A Farklı isim iyidir :A

• Harika
Reactions: MasacRE
Teşekkür ederiz Utku Bey, sonuçtan memnun kalman güzel :A Etkinlik başlamadan önce kimse Miray'ın şampiyon olacağını tahmin edemezdi, bu açıdan güzel sonuç oldu :A Farklı isim iyidir :A
Hayranı çokmuş ya. Bu zamana kadar neredeydi bu millet :A Favori isimleri teker teker eledi ve çok rahat şampiyon oldu. Tebrik etmek gerek :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Hayranı çokmuş ya. Bu zamana kadar neredeydi bu millet :A Favori isimleri teker teker eledi ve çok rahat şampiyon oldu. Tebrik etmek gerek :A
Kuş Uçuşu ve Hudutsuz Sevda dizilerinin etkisi büyük oldu :A

Miray daha önce forumda sahneye çıkmamıştı, ilk çıkışında da şovunu yaptı :A Helal olsun :A

• Güldürdün

Sen biraz abarttın ama. İki aktiflik arasında mevsim değişti be adam.
Ayrıca geçen gelip başka konuda yorum yapmıştın, gelip burda en azından reaksiyonu bırakıp geçseydin. Ayda geçti bir etkisi yok artık o reaksiyonu :A

• Güldürdün
Sen biraz abarttın ama. İki aktiflik arasında mevsim değişti be adam.
Ayrıca geçen gelip başka konuda yorum yapmıştın, gelip burda en azından reaksiyonu bırakıp geçseydin. Ayda geçti bir etkisi yok artık o reaksiyonu :A
Mevsim değişti cidden. Kışı geçtik bahara girdik :A Evet o gün girdiğimde buraya da yorum yapacaktım aslında ama bir şey çıktı o anda çıkmam gerekti forumdan. Çıkış o çıkış. Nasip bu güneymiş :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi