BesaleT
Süper Emekli
Belirli bir favorim yoktu sadece yeni bir yüz kazansın isterdim.Senin favorin kimdi?![]()
Miray Daner yeni yüz değil mi?Belirli bir favorim yoktu sadece yeni bir yüz kazansın isterdim.![]()
Miray önceki etkinliklerde olmadığına ve ilk kez şampiyon olduğuna göre yeni bir yüz elbet
Kendi zamanında finalist olan Sıla vakasından dolayı bunu hiç söylememesi gerekirdiMiray önceki etkinliklerde olmadığına ve ilk kez şampiyon olduğuna göre yeni bir yüz elbet
@BesaleT pek tanınmamış birisi şampiyon olsun istedi herhalde ama o da imkansızPopülerlik oylanıyor, ona yapacak bir şey yok
![]()
Miray Daner bizim yarışmada ilk kez olabilir ama tanınan biri.
Bak anlayan nasıl da anlıyor.Miray önceki etkinliklerde olmadığına ve ilk kez şampiyon olduğuna göre yeni bir yüz elbet
@BesaleT pek tanınmamış birisi şampiyon olsun istedi herhalde ama o da imkansızPopülerlik oylanıyor, ona yapacak bir şey yok
![]()
O zamanlar oy toplanıyordu ve fanlar çarpışıyor durumu yaşanıyorduKendi zamanında finalist olan Sıla vakasından dolayı bunu hiç söylememesi gerekirdi![]()
Sıla'yı sevmiyorum bende ama Deniz sağolsun desteklemişti baya.Kendi zamanında finalist olan Sıla vakasından dolayı bunu hiç söylememesi gerekirdi![]()
En Favori Güzelin formatı tanınan isimleri oylamakMiray Daner bizim yarışmada ilk kez olabilir ama tanınan biri.2024-2025'te falan yeni çıkanlardan bahsediyorum.
------
Bak anlayan nasıl da anlıyor.@Dosi