ama dan sonra ile olmuştur inşallahSıla 1.olmuştur o yüzden az şekerli bir kahve içiyoruz
![]()
ama dan sonra ile olmuştur inşallahSıla 1.olmuştur o yüzden az şekerli bir kahve içiyoruz
![]()
Rahat ol kurcalamayacam zatenşimdi senle alakalı kısma korkmuyorum ama sen azla yetinmeyip tümüne göz dikersen işte o sıkıntıhoşuma gitmez yani
istemem yani anla yani
![]()
inanayımmı? bence yaparsın o imkanın olacaksaRahat ol kurcalamayacam zatenForumun ayarlarını falan bozarım, hiç gerek yok
![]()
Bana da sürpriz oldu sonuçlar.
ilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını
@sokak sanati yabancı olduğundan geriye düşmüş şarkı harikaydı
@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor
@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde![]()
seni dinlemesem 1. olurdumilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını
@sokak sanati yabancı olduğundan geriye düşmüş şarkı harikaydı
@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor
@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde![]()
ben işte gidiyorum dedim şampiyon olmuş bir şarkıydı neyse sana üzülmüyorum ben ayoll ohh olmuşseni dinlemesem 1. olurdum![]()
Sanırım yabancıları kadın şarkıcılarla sevdirebliyoruz bu foruma anlamıssındır inş ayollZevkimi yatıştırdım.
LMFAO ile gelirim haftaya öyle gideriz.![]()