TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta (Sonuçlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıla 1.olmuştur o yüzden az şekerli bir kahve içiyoruz :A

s-c359623084e82091ebb79cc0a13a7dcd5b178c94.gif
ama dan sonra ile olmuştur inşallah:A

şimdi senle alakalı kısma korkmuyorum ama sen azla yetinmeyip tümüne göz dikersen işte o sıkıntı :D hoşuma gitmez yani :D istemem yani anla yani :A
Rahat ol kurcalamayacam zaten :A Forumun ayarlarını falan bozarım, hiç gerek yok :F

y%C4%B1lmaz-vural-laaan.gif

Geçmiş olsun @soo @ozmoturk özellikle Şebo'nun bu kadar düşük almasına çok üzüldüm :(

Gelecek hafta kan gövdeyi götürecek herkes tedbirini alsın :D

Ilk kez bir yarışmadan elenmeyi hak etmediğimi düşünüyorum :( bu şarkılar arasında en kötü 'iki yabancı' olmamalıydı. Neyse sağlık olsun. Belki de biraz çevre edinmem gerek forumda 😉

ilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını :Z

@sokak sanati yabancı olduğundan geriye düşmüş şarkı harikaydı :A

@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor :A

@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde :bhr:

@denizz19 @Bully ve @Harunnn60 tebrikler.
Deniz zaten emindi birincilikten.
Kaan sende erkek sanatcidan puan kırarlarsa diye biraz tereddütlüydün.
final puani alırsın demiştim.
@soo ve @ozmoturk geçmiş olsun.
Seni unutmaya ömrüm yetermi şarkısına çok yazık oldu

ilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını :Z

@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor :A

@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde :bhr:

Zevkimi yatıştırdım.:D
LMFAO ile gelirim haftaya öyle gideriz.:A

seni dinlemesem 1. olurdum :A

@mrt-06 benden bukadar :)
programda ara sira yazarim sandim ama basştan sona kalabildim :D
emeğine sağlık.
güzel bir programdı