O silinen itiraf 14'ten ötürü bir şeyler olmuş belli Yoksa 5 sayfalık bir konu değil buKaosu kaçırdın. 1 saat önce gelsen ortalık yıkılıyordu.
O silinen itiraf 14'ten ötürü bir şeyler olmuş belli Yoksa 5 sayfalık bir konu değil buKaosu kaçırdın. 1 saat önce gelsen ortalık yıkılıyordu.
Doğru tespit aga hemen büyük resmi görmüşsün.O silinen itiraf 14'ten ötürü bir şeyler olmuş belli Yoksa 5 sayfalık bir konu değil bu
Şu programdan bir gün önce mesaj kutumuzu şenlendir ben de ifşahatlarda bulunayım. Unutuyorum sürekliDoğru tespit aga hemen büyük resmi görmüşsün.
Sansürsüz olursa sonsuz destek veririmİtiraflar programının aldığı reytinglerden esinlenilerek hazırlayacağım
sokak sanati ile fişniğin biri bin para şeklinde ki programım yakında başlayacak.
@MEnes @mrt-06 @Bully @Doğu @Çiğdem- @denizz19 @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici desteklerinizi bekliyorum. Her türlü vahşet çirkinlik serbest @OzaN 'dan izin aldım.
İş görmez.İtiraflar programının aldığı reytinglerden esinlenilerek hazırlayacağım
sokak sanati ile fişniğin biri bin para şeklinde ki programım yakında başlayacak.
@MEnes @mrt-06 @Bully @Doğu @Çiğdem- @denizz19 @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici desteklerinizi bekliyorum. Her türlü vahşet çirkinlik serbest @OzaN 'dan izin aldım.
Sansürsüz olursa sonsuz destek veririm
İş görmez.
Üff sıkıldım senle konuşmaktan yarın sınav var uğraşamam şimdi yarın ve öbür gün haddini bildiririm hatırlatSansür koyarsak sansürsüz olanı spoiler içinde bur daha yayınlarız
Neden senin ağzından girer burnundan çıkarım
Üff sıkıldım senle konuşmaktan yarın sınav var uğraşamam şimdi yarın ve öbür gün haddini bildiririm hatırlat
Bak büyük söz ettin ona göre sezon finaline 2 kala artık zamanı geldi.Şu programdan bir gün önce mesaj kutumuzu şenlendir ben de ifşahatlarda bulunayım. Unutuyorum sürekli
Fişnik ne la.İtiraflar programının aldığı reytinglerden esinlenilerek hazırlayacağım
Bak büyük söz ettin ona göre sezon finaline 2 kala artık zamanı geldi.
Fişnik ne la.
Zaten izlemiyorum dedim ya. .ssKısmetse olur izlemediğin ne kadar belli
Sevindin mi.
Ağzın başka gözün başka söylüyor abla.hhahaah yok cnm çok üzüldüm
Teşekkürler.Pek beyenmedim bu haftaki itirafları.
Eline sağlık Atacan.
sen beni boşver ayoll asıl @destere üzülmüşmüdürAğzın başka gözün başka söylüyor abla.
Teşekkürler.
hhhhaaa aa öylemi gerçekten biraz durulmuş gibi değilmiBilmem ki ama @destere artık eskisi gibi değil kadınına sahip çıkan bir insan profilini aldı. Yani gözü senden başkasını görmüyormuş.