MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Bir haftalık aranın ardından yeniden 90'lara yolculuk yapıyoruz. Muhtemelen 90'lardan son şarkımız olacak bu şarkı da Candan Erçetin'in 90'lara damgasını vuran bir başka şarkısı. Sandalyesiyle ünlü klibiyle, kıpır kıpır ritmiyle "Umrumda Değil":

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

Bir haftalık aranın ardından yeniden 90'lara yolculuk yapıyoruz. Muhtemelen 90'lardan son şarkımız olacak bu şarkı da Candan Erçetin'in 90'lara damgasını vuran bir başka şarkısı. Sandalyesiyle ünlü klibiyle, kıpır kıpır ritmiyle "Umrumda Değil":

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Umrumda değilsin :A

Küçükken sandalyeye ters oturmamı sağlayan şarkı :F Admin adaşıma güzel puan gelir :lol:

Sayın Fav10 üyeleri artık iddalı parçalarla devam ediyoruz, bu hafta özellikle forumumuzun TOTAL dizi severleri @denizz19 ve @xemrexxx'in bayılacağı bir şarkı geliyor "Berivanım" :A

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @OzaN @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

getImage

getImage

Sayın Fav10 üyeleri artık iddalı parçalarla devam ediyoruz, bu hafta özellikle forumumuzun TOTAL dizi severleri @denizz19 ve @xemrexxx'in bayılacağı bir şarkı geliyor "Berivanım" :A

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @OzaN @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

getImage

getImage
-15 reytingte olan içimdeki total +20 reytinge çıktı an itibariyle: :bhr:

getImage

getImage
Zamanının en iyisi :A

ARİANA GRANDE
DANGEROUS WOMAN

Bu hafta Ariana'yı turbo moda alıyoruz ve son albümünün çıkış şarkısı ile geliyoruz. Ariana bu hafta rahat ilk 3'e oynamayı planlıyor.:Z

@OzaN @Çiğdem- @destere @Ahmad @turkuazz @eskici @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @soo @dreamy @yigit_00 @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @ozmoturk @FaJi @Mr.At @batuhankaralar @denizz19 @MEnes @DarkLeqenD @MasacRE- @MayısKralı @cookies @Forumdash @dosimosi @xemrexxx
One Last Time a kadar hiç bir beklentin olmasın malesef.

Bu hafta, Gökhan Türkmen'in en sevdiğim slowlarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Dön" oluyor. Umarım beğenirsiniz. :)

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
benden en düşük puanını bu hafta alabilirsin.

Cem Karaca ft. Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım

Geçtiğimiz haftanın birincisi Cem Karaca, bu hafta muhteşem bir düet ile huzurlarınızda. Aşık Veysel'in müthiş eseri "Uzun İnce Bir Yoldayım", Barış Manço'nun ani vefatından kısa süre önce ikili tarafından seslendirilmişti. Lafı çok fazla uzatmadan sizleri hafızalarda yer eden bu şarkı ile baş başa bırakıyorum. (Recap süresi 1:23-2:30)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi
İstisna bir durum ile Neşet Babanın yerini bu haftalığına sen alabilirsin.
Bende Doyamadım şarkısı ile geliyorum birde bir düzeltme yapmak istiyorum
Suya hapsettim şarkısını babasına yazdı demiştim yanlış söylemişim babasına
yazdığı şarkı bu şarkı doyamadım şarkısı umarım beğenirsiniz :D

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

Niye yansın beee geçende yüksek verdim birşey olmadı:F

Bilemicem ne diyecekler ben çok seviyorum ya :love1:
İyi alırsın abla.

@denizz19 güzel şarkı ilk kez iyi puan alırsın .

Son düzenleme:

getImage

getImage
bende totalciyim ama :A

Bende Doyamadım şarkısı ile geliyorum birde bir düzeltme yapmak istiyorum
Suya hapsettim şarkısını babasına yazdı demiştim yanlış söylemişim babasına
yazdığı şarkı bu şarkı doyamadım şarkısı umarım beğenirsiniz :D

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

Niye yansın beee geçende yüksek verdim birşey olmadı:F

Bilemicem ne diyecekler ben çok seviyorum ya :love1:
en azından elbiseye puan verebilirim :))

@OzaN harika beklerdim senden..

@OzaN seni kandırmış :) ariananın bu şarkısı orta halli vasat şarkı yani harikayı haketmiyor :)

ama benim deidiğimle gelseydin yani side to side la anında harikayı yapıştırırdım ben sözümden dönmem :)

en azından elbiseye puan verebilirim :))

@OzaN seni kandırmış :) ariananın bu şarkısı orta halli vasat şarkı yani harikayı haketmiyor :)

ama benim deidiğimle gelseydin yani side to side la anında harikayı yapıştırırdım ben sözümden dönmem :)

Yok bu şarkıyı çok övüyordu o yüzden tam puandan aşağısı kesmez.:A @OzaN senin için kullandım valla yoksa sevmem bu şarkıyı.:A

Yok bu şarkıyı çok övüyordu o yüzden tam puandan aşağısı kesmez.:A @OzaN senin için kullandım valla yoksa sevmem bu şarkıyı.:A

yaktı seni desene :)) şimdi birde son üçe yerleştiriyormuş puanlamada arianayı tümden hapı yuttun zaten baksana forumda senin koyduğun şarkıyı beğenen bir allahın kulu çıkmadı :) @dosimosi bile burun kıvırıyor oysa o da sevdiğini söylemişti bu şarkı için :))

yaktı seni desene :)) şimdi birde son üçe yerleştiriyormuş puanlamada arianayı tümden hapı yuttun zaten baksana forumda senin koyduğun şarkıyı beğenen bir allahın kulu çıkmadı :) @dosimosi bile burun kıvırıyor oysa o da sevdiğini söylemişti bu şarkı için :))

sen sev yeter destere gerisini ben ayarlarım ama önce beren kıvanç şah eşi ayarlamam lazım.:F