Bekliyorum. Senin şarkı geçen haftaya göre düşük ama iyi gibi.![]()
Şu an kulağımda şarkı bak bu şarkıda bu kızın sesi çok güzel duruyor geçenki
şarkıda çok inceydi sesi
Bekliyorum. Senin şarkı geçen haftaya göre düşük ama iyi gibi.![]()
Şu an kulağımda şarkı bak bu şarkıda bu kızın sesi çok güzel duruyor geçenki
şarkıda çok inceydi sesi![]()
Beğenmene sevindim.![]()
ne demek bana ne oluyor bilemedim yabancı şarkıları sevmeye başladım he![]()
Bu haftaki şarkılar çok iddialı, düşük puan verince trip atmayınız
@Bully Nihayet ilk şarkılara dönmüşsün
@denizz19 @MayısKralı @vadikızı @sokak sanati İyi şarkılar
@xemrexxx Berenciğim'in Kanal D tanıtımında parladığı şarkı![]()
Benim Albümüm finalinde Dön şarkısını sevdiğini söylemiştin zaten.Bu haftaki şarkılar çok iddialı, düşük puan verince trip atmayınız
@Bully Nihayet ilk şarkılara dönmüşsün
@denizz19 @MayısKralı @vadikızı @sokak sanati İyi şarkılar
@xemrexxx Berenciğim'in Kanal D tanıtımında parladığı şarkı![]()
Deniz Seki sevilmez mi, 2 haftadır ilk 2'debeğendinmi şarkımı sevindim ya![]()
Benim Albümüm finalinde Dön şarkısını sevdiğini söylemiştin zaten.
Vereceğin puanla beni o trip atanlar kısmına sokmazsın umarım.Güzel puan bekliyorum senden.
![]()
Deniz Seki sevilmez mi, 2 haftadır ilk 2'de
İlk albüm güzeldi ya, trip atacağın bir puan vermem diye umuyorum![]()
Güzel parça benden iyi alırsın ama işin içine Emre Aydın girdiği için @destere'yi kaybedebilirsin bu haftaNostaljik şarkılara bir haftalık ara veriyor ve bu hafta Emre Aydın düeti "Son Perde" ile yarışıyorum. Herkese başarılar.
@Çiğdem- @mrt-06 @Felon @denizz19 @Mr.At @destere @ozmoturk @Ahmad @MayısKralı @DarkLeqenD @OzaN @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Bully @vadikızı @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @FaJi @MEnes @Forumdash @Maskeli Fedai @cookies @dosimosi @Aserat @turkuazz @Sherlock @cevaa @dreamy
@destere'nin Gökhan Türkmen gibi kalite abidesi bir sanatçıya neler dediğini görüyorsun, kim bilir Emre Aydın'da ne kusurlar bulurEmre Aydın konusunda @destere ile hemfikiriz demek, ama şarkının orijinal versiyonundansa düet versiyonunu daha iyi bulduğum için bunu seçtim. Hayırlısı artık![]()
Bak bu şarkıda iyi alırsınBu haftadan itibaren efsane şarkılara başlıyoruz.Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Bu haftadan itibaren efsane şarkılara başlıyoruz.Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Baya iyi alırsın.Bildirim daha yeni geliyor konudan.
Recap:00:33-1:40
Bu hafta hareketliyle geliyoruz, umarım sevmeyen yoktur yorumlarınızı bekliyorum.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Bi zahmetBak bu şarkıda iyi alırsın![]()
Çift haneli alma ihtimalin yüksek.Bu haftadan itibaren efsane şarkılara başlıyoruz.Baba yine döktürüyor...
Benimkini nasıl buldun sen boşver FerdiyiBaya iyi alırsın.
Bi zahmet![]()