Bekliyorum. Senin şarkı geçen haftaya göre düşük ama iyi gibi.
Şu an kulağımda şarkı bak bu şarkıda bu kızın sesi çok güzel duruyor geçenki
şarkıda çok inceydi sesi
Bekliyorum. Senin şarkı geçen haftaya göre düşük ama iyi gibi.
Şu an kulağımda şarkı bak bu şarkıda bu kızın sesi çok güzel duruyor geçenki
şarkıda çok inceydi sesi
Beğenmene sevindim.
ne demek bana ne oluyor bilemedim yabancı şarkıları sevmeye başladım he
Bu haftaki şarkılar çok iddialı, düşük puan verince trip atmayınız
@Bully Nihayet ilk şarkılara dönmüşsün
@denizz19 @MayısKralı @vadikızı @sokak sanati İyi şarkılar
@xemrexxx Berenciğim'in Kanal D tanıtımında parladığı şarkı
Benim Albümüm finalinde Dön şarkısını sevdiğini söylemiştin zaten.Bu haftaki şarkılar çok iddialı, düşük puan verince trip atmayınız
@Bully Nihayet ilk şarkılara dönmüşsün
@denizz19 @MayısKralı @vadikızı @sokak sanati İyi şarkılar
@xemrexxx Berenciğim'in Kanal D tanıtımında parladığı şarkı
Deniz Seki sevilmez mi, 2 haftadır ilk 2'debeğendinmi şarkımı sevindim ya
Benim Albümüm finalinde Dön şarkısını sevdiğini söylemiştin zaten.
Vereceğin puanla beni o trip atanlar kısmına sokmazsın umarım. Güzel puan bekliyorum senden.
Deniz Seki sevilmez mi, 2 haftadır ilk 2'de
İlk albüm güzeldi ya, trip atacağın bir puan vermem diye umuyorum
Güzel parça benden iyi alırsın ama işin içine Emre Aydın girdiği için @destere'yi kaybedebilirsin bu haftaNostaljik şarkılara bir haftalık ara veriyor ve bu hafta Emre Aydın düeti "Son Perde" ile yarışıyorum. Herkese başarılar.
@Çiğdem- @mrt-06 @Felon @denizz19 @Mr.At @destere @ozmoturk @Ahmad @MayısKralı @DarkLeqenD @OzaN @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Bully @vadikızı @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @FaJi @MEnes @Forumdash @Maskeli Fedai @cookies @dosimosi @Aserat @turkuazz @Sherlock @cevaa @dreamy
@destere'nin Gökhan Türkmen gibi kalite abidesi bir sanatçıya neler dediğini görüyorsun, kim bilir Emre Aydın'da ne kusurlar bulurEmre Aydın konusunda @destere ile hemfikiriz demek, ama şarkının orijinal versiyonundansa düet versiyonunu daha iyi bulduğum için bunu seçtim. Hayırlısı artık
Bak bu şarkıda iyi alırsınBu haftadan itibaren efsane şarkılara başlıyoruz.Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Bu haftadan itibaren efsane şarkılara başlıyoruz.Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Baya iyi alırsın.Bildirim daha yeni geliyor konudan.
Recap:00:33-1:40
Bu hafta hareketliyle geliyoruz, umarım sevmeyen yoktur yorumlarınızı bekliyorum.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Bi zahmetBak bu şarkıda iyi alırsın
Çift haneli alma ihtimalin yüksek.Bu haftadan itibaren efsane şarkılara başlıyoruz.Baba yine döktürüyor...
Benimkini nasıl buldun sen boşver FerdiyiBaya iyi alırsın.
Bi zahmet