MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Ohaa o nasıl bir cinsel içerikli mesaj.😱:F
içiniz fesat içiniz allah sizi bildiği gibi yapsın :)) ben onu yazarken içeriğin cinsele yorumlanacağını asla düşünmezdim ne kötü insanlar arasında yaşıyoruz tanrım şunların kafasında göktaşı patlatırsın inşallah :))

Bende Doyamadım şarkısı ile geliyorum birde bir düzeltme yapmak istiyorum
Suya hapsettim şarkısını babasına yazdı demiştim yanlış söylemişim babasına
yazdığı şarkı bu şarkı doyamadım şarkısı umarım beğenirsiniz :D

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

@denizz19 yandı sen ne zaman yüksek verdiysen elenme potasına girmiştir :))

Niye yansın beee geçende yüksek verdim birşey olmadı:F

Aynen bence de süper bir şarkı bakalım bu şarkıya ne bahane bulacak bu millet :A

Bilemicem ne diyecekler ben çok seviyorum ya :love1:

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

Süper şarkı seçmişsin çok sevdiğim bir şarkıydı o zamanlar. :D

umarım fırın elektrik kaçırıyordur çarpılırsında çarpık bacakla dolaşırsın bundan böyle :))
yarim canla dolaniyorum zaten.
bana bi elektirik carpmadigi kalmisti zaten. suan yogunluk nedeniyle tek sana cevap veriyorum yarim yamalak. hep ters zamanlarda cikiyorsun karsima

Tam puanımın büyük adaylarından birisi, söylemiştim sana zaten çok sevdiğimi, bakalım final puanı alabilecek misin :D

Tam puanımın büyük adaylarından birisi, söylemiştim sana zaten çok sevdiğimi, bakalım final puanı alabilecek misin :D

ay inşallah ablam ya şu finali bir kerede ben göreyim yaa :F:F:F

@MayısKralı ablam İrem en sevdiğim şarkılarından yüksek alacaksın benden:D

Seni öpmeye koklamaya doyamadım, biri geldi aldı elimden soramadım, buna karşı gelinmez biliyorum, göz göre göre buna teslim oluyorum. Çok güzel :D

evet çok güzel bu şarkıyı babasına yazmış babası deniz çok küçükken vefat etmiş
bu şarkıyıda ona yazmış suya hapsettim şarkısını sanıyordum ben sonradan aklıma geldi:D

ay inşallah ablam ya şu finali bir kerede ben göreyim yaa :F:F:F

@MayısKralı ablam İrem en sevdiğim şarkılarından yüksek alacaksın benden:D

evet çok güzel bu şarkıyı babasına yazmış babası deniz çok küçükken vefat etmiş
bu şarkıyıda ona yazmış suya hapsettim şarkısını sanıyordum ben sonradan aklıma geldi:D
Hayırlısı be abla. :A Ama bu şarkı final puanı almalı yani bakalım neler olacak :D

Benim şarkıma da bi göz atsana, ilk sayfada. :Z

yarim canla dolaniyorum zaten.
bana bi elektirik carpmadigi kalmisti zaten. suan yogunluk nedeniyle tek sana cevap veriyorum yarim yamalak. hep ters zamanlarda cikiyorsun karsima

dosicim ne oldu cnmm:(

Hayırlısı be abla. :A Ama bu şarkı final puanı almalı yani bakalım neler olacak :D

Benim şarkıma da bi göz atsana, ilk sayfada. :Z

Bakıyorum cnm :D

5 dakikası kaldı onun 5 dakika içinde açıklamasa iki puanı kaybedecek @vadikızı :)

geçen haftaki şarkıya 14 puan vermiştim bu haftakine 5 puan demekki ben @Çiğdem- i seviyorum yani seçtiği şarkıları anlamında dedim :)

başkanım laptop başında değildim dediğinizi yapamadım o yüzden affınıza sığınarak
oyumu kırmamanızı önemle rica ediyorum :D

Bu hafta, Gökhan Türkmen'in en sevdiğim slowlarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Dön" oluyor. Umarım beğenirsiniz. :)

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

Gökhan türkmenin sevdiğim şarkılarındandır tv de ne zaman rastlasam mutlaka dinlediğim
şarkılar arasında puan yüksek olacak ablam:D

demek istemiş ki siz önemsizsiniz siz oy verseniz nolru oy vermeseniz nolur :))) bu durumda 1 i bas bence sokak totoşuna:A
sevilmedigimiz ve önemsiz oldugumuz kanisina vardim zaten ama ben kisisel problemlerimi puanlarima yansitmam. sevdiklerime kiyak gectigim oldu ama baska turlu konular puanimi etkilemez.

dosicim ne oldu cnmm:(

Bakıyorum cnm :D

başkanım laptop başında değildim dediğinizi yapamadım o yüzden affınıza sığınarak
oyumu kırmamanızı önemle rica ediyorum :D

Gökhan türkmenin sevdiğim şarkılarındandır tv de ne zaman rastlasam mutlaka dinlediğim
şarkılar arasında puan yüksek olacak ablam:D
gecen sen kaybolmadan önce demistim bir ara. bosver saglik problemleri deyip gecistireyim. kaderde ne varsa onu yasayacagiz