MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

berbat.. nerde buluyon la bu antika şarkıları :) sanki arkeolojik kazı sonucu elmas keşfetmişsin gibi sevinçle paylaşmışsın birde :) bu resmen 10 bin yıl önce yaşamış mamut fosili olsa gerek :)

Ben kazanırım yeniden senin sempatini kolay iş o. :Z Gece burda ol yine. :A
dosinin sempatisini git yıldızlar fingirdeşiyorda kazan :) burda benim sempatimi kazanman lazım bunun içinde şarkıcı değiştirmen şart onuda yapamayacağına göre sen asıl küreklere karaya ulaşamazsanda bu yolda boğulup gidersin en azından :))

23 yıl bekledin eline geçe geçe çiğdem çikinellası geçti diğer alanlarda da yüksek şeyler bekleme bence:A
hogathaya ulaşmam zor olmadı hem hogathanın kalitesi bile bunu sekize katlar birde düşün biraz çaba sarfetsem kimbilir hogathanın üstüne ne kumalar getireceğim :))

HOGATHA NIN DEdesi yoktu ajda kariyerine başladığında olsun o ka :D

senin fosil zaten ömrünü tüketmiş haketmediği uzatmaları oynuyor :) allah sevdiği kulu yanına çabuk alır derler bu senin kokana o kadar istenmeyen biriki öteki taraf kirlenmesin diye öldürmüyor bir türlü :)

dosinin sempatisini git yıldızlar fingirdeşiyorda kazan :) burda benim sempatimi kazanman lazım bunun içinde şarkıcı değiştirmen şart onuda yapamayacağına göre sen asıl küreklere karaya ulaşamazsanda bu yolda boğulup gidersin en azından :))
Yıldızlar Fingirdeşiyor'dan çekildik ya. :F Senin sempatini kazanma ihtiyacım yok zaten jüri ve yarışmacıların çoğunluğu Gökhan fanı. :A Benim için tek sıkıntı Menes ve sensiniz işte, sizi de finale doğru bir bahaneyle banlarsam yarışmayı rahat kazanırım. :)

Yıldızlar Fingirdeşiyor'dan çekildik ya. :F Senin sempatini kazanma ihtiyacım yok zaten jüri ve yarışmacıların çoğunluğu Gökhan fanı. :A Benim için tek sıkıntı Menes ve sensiniz işte, sizi de finale doğru bir bahaneyle banlarsam yarışmayı rahat kazanırım. :)
jüriyi değiştirme hakkım var benim bundan sonra dosiyi jürilikten atıp kendime iki jürilik puan yollama yetkisi veriyorum :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan