Hadi bakim abisi yesin güzel puanlar bekliyorumgeçen haftaya göre daha iyi olduğu kesinama ne kadar daha iyi onuda puanlar açıklanınca görürsün
)
Hadi bakim abisi yesin güzel puanlar bekliyorumgeçen haftaya göre daha iyi olduğu kesinama ne kadar daha iyi onuda puanlar açıklanınca görürsün
)
Sen zaten hiç umut vermedin ki bana, benim için umutsuz vaka olduğun için sıkıntı yok yani.fikir alışverişi yaptığın arkadaşlardan istersin artık puanı benden umudu kes)
Hadi bakim abisi yesin güzel puanlar bekliyorum![]()
Hele bir dur diğer şarkılar açıklansın bu ne ön görü canımson ikide yer almazsın ilk sekizdede yer almazsın o aralar bir yerde sana koltuk ayarladım)
şarkı fena görünmüyor idare eder gibiBu hafta, Gökhan Türkmen'in en sevdiğim slowlarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Dön" oluyor. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Sen zaten hiç umut vermedin ki bana, benim için umutsuz vaka olduğun için sıkıntı yok yani.![]()
tizırın tesiri güzel olduAriana bu hafta nasıl gelecek hangi şarkıyla bize müzik ziyafeti yaşatacak bu akşam sizlerle. Sizler için Teaser yayınlıyoruz. Devamı bu akşam.(Aslında şarkıyı söylemiş olduk ana neyse.
öyle demegeçen elemede kendimle ters düşme pahasına 10 puanı içim fenalaşarak türbüşona yollamıştım? ama bu hafta bu dvranışın muıtlu etti benipek bir sıkıntı yaşamadan türbüşonu halledeceğiz
)
tizırın tesiri güzel oldubakalım aslı nasıl çıkacak
![]()
nasıl olsa finale kalamayacak bencede finale bıraksın şarkıyışarkı fena görünmüyor idare eder gibi@Bully
büyük insanı at finale senin klasik planınada uyar çeyreğe koy bir öyküyü yarı finale rüya ismi oydu sanırım finalede at büyük insanı gökhanın ezbere bildiğim tek şarkısıdır belkide şarkının nakaratı insanı bitiriyor ayoll![]()
![]()
![]()
Rüya'yı erken kullanacam daha iyi parçalarım var yarı final için.şarkı fena görünmüyor idare eder gibi@Bully
büyük insanı at finale senin klasik planınada uyar çeyreğe koy bir öyküyü yarı finale rüya ismi oydu sanırım finalede at büyük insanı gökhanın ezbere bildiğim tek şarkısıdır belkide şarkının nakaratı insanı bitiriyor ayoll![]()
![]()
![]()
rüzgar gibi geçti klibi tıklamaya fırsat bulamadıkAslını az önce izledin zaten.![]()
rüzgar gibi geçti klibi tıklamaya fırsat bulamadık![]()
Güzel parça da işte klipsiz şarkı kullanmak MusicSurvivor'da risk taşıyor, En Baştan albümüne senden başka kaç kişi hakimdir ki yani
Bu arada nasıl buldun bu parçamı, nakaratın etkilemiş olması lazım seni.![]()
nasıl olsa finale kalamayacak bencede finale bıraksın şarkıyı) senin planını daha çok sevdim hogatha
)
RÜYAYI bende sevmemiştim pek finale koyduğun için dedim oradakı kadın şarkıyı batırmıs ayoll daha güçlü şarkı varsa onu koy tabi ama büyük insan bence büyük finallik bir şarkı hem @destere nasılsa finale kalamaz şarkıyla karşılaşmak zorunda kalmıcam diye seviniyor hhahaRüya'yı erken kullanacam daha iyi parçalarım var yarı final için.Yanımda Kal, Korkak falan daha ne kozlar var bende
Büyük İnsan'ı ne yapacağımı daha kararlaştırmadım ama senin bayıldığın şarkılara forum bayılmadığı için dediğini dinlemem büyük ihtimalle.Az daha bu hafta kullanıyordum onu yapmadık bari iyi oldu
![]()
Kız burası MusicSurvivor seçeneğimiz daha çok, Rüya albümün en hit parçalarından biriydi finale koymak durumunda kaldık.RÜYAYI bende sevmemiştim pek finale koyduğun için dedim oradakı kadın şarkıyı batırmıs ayoll daha güçlü şarkı varsa onu koy tabi ama büyük insan bence büyük finallik bir şarkı hem @destere nasılsa finale kalamaz şarkıyla karşılaşmak zorunda kalmıcam diye seviniyor hhaha![]()
![]()
![]()
Buna da bir klip yapıştırabilirmiş aslında evet ama yapıştırmadığı için şansına küs üzgünüm.Bu şarkıyı ben arabada dinlerken klipli sanıyordum ama değilmiş, zaten burdada çoğu kişi şarkıları açıp başka sekmede geziniyordur kimse anlamaz klipsiz olduğunu![]()
simdi sirayla dinlemeye gidecem. harikaymis. daha iyileri gelene kadar simdilik en iyisi bu. diger yarismada varmiydi bu? cift haneli puanin kontiBu hafta, Gökhan Türkmen'in en sevdiğim slowlarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Dön" oluyor. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Nihayet! bana bunlarla gel. cift haneli sözu veremem. baskalarinida dinlemem gerekiyor ama son 3 te olmayacaginin garantisini verebilirimBu haftaki şarkımız Ziynet'in sevilen slow şarkılarından biri 'RÜYA' olacak.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @MayısKralı @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Çiğdem-
Yoktu, diğer yarışma albüm yarışması olduğu için seçeneğimiz daha kısıtlıydı haliyle bu şarkı başka albümden.simdi sirayla dinlemeye gidecem. harikaymis. daha iyileri gelene kadar simdilik en iyisi bu. diger yarismada varmiydi bu? cift haneli puanin konti![]()
Ne tuhaf sözler neyse teşekkürlerNihayet! bana bunlarla gel. cift haneli sözu veremem. baskalarinida dinlemem gerekiyor ama son 3 te olmayacaginin garantisini verebilirim![]()
Nefesin kesilecek bu haftabu hafta ''Haykıracak Nefesim'' diyoruz@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @OzaN @Bully @Harunnn60 @MayısKralı @dosimosi @eskici @cevaa @Forumdash @batuhankaralar @Felon @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Mr.At @DarkLeqenD @Sherlock @FaJi @ozmoturk @soo @turkuazz @dreamy MasacRE- @Ahmad