Ay resmen benden yüksek point hedeflemiş totoş. ssbu hafta ''Haykıracak Nefesim'' diyoruz@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @OzaN @Bully @Harunnn60 @MayısKralı @dosimosi @eskici @cevaa @Forumdash @batuhankaralar @Felon @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Mr.At @DarkLeqenD @Sherlock @FaJi @ozmoturk @soo @turkuazz @dreamy MasacRE- @Ahmad
alkolden dolayi 1 puan dusurecemYoktu, diğer yarışma albüm yarışması olduğu için seçeneğimiz daha kısıtlıydı haliyle bu şarkı başka albümden.
Benim de en beğendiği slowlarındandır, dön nasıl kimle nerdeysen kısmından itibaren alkole başlıyorum.![]()
Ben kazanırım yeniden senin sempatini kolay iş o.alkolden dolayi 1 puan dusurecemoylama gunune kadar sempatimi kazanacagin baska hareketler olursa ozaman cezan silinir
![]()
sana bu hafta gecen sefere göre daha yuksek verecegim. gecen ne vermistim? ha 1 vermistim tamam. ozaman yuksegi olacak kesin 😛 beni baslarda etiketlemis sayiliyorsun. ordanda arti 1, oldumu sana en dusuk 3. sana daha önce 3 te vermistim olduma göre sana 4 ten asagisi olmayacaginin garantisini veriyorumbu hafta ''Haykıracak Nefesim'' diyoruz@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @OzaN @Bully @Harunnn60 @MayısKralı @dosimosi @eskici @cevaa @Forumdash @batuhankaralar @Felon @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Mr.At @DarkLeqenD @Sherlock @FaJi @ozmoturk @soo @turkuazz @dreamy @MasacRE- @Ahmad
citayi dusurmussun biraz. orta sekerli olmasi diger sarkilara bagliBildirim daha yeni geliyor konudan.
Recap:00:33-1:40
Bu hafta hareketliyle geliyoruz, umarım sevmeyen yoktur yorumlarınızı bekliyorum.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
tamam kahveni icmeye gelirim. kafan acilirBen kazanırım yeniden senin sempatini kolay iş o.Gece burda ol yine.
![]()
Poyraz Karayel bittikten sonra görüşürüz o zaman dosicim, sana bir sütlü nescafe yaparım.citayi dusurmussun biraz. orta sekerli olmasi diger sarkilara bagli
tamam kahveni icmeye gelirim. kafan acilir![]()
kirli ittifak son buldu @Bully nin kanal d si bu şarkıyı kullanmıştı tanıtım filminde bir sokak totoşu kaldı geriye şer ittifakında iyi düşünsana bu hafta gecen sefere göre daha yuksek verecegim. gecen ne vermistim? ha 1 vermistim tamam. ozaman yuksegi olacak kesin 😛 beni baslarda etiketlemis sayiliyorsun. ordanda arti 1, oldumu sana en dusuk 3. sana daha önce 3 te vermistim olduma göre sana 4 ten asagisi olmayacaginin garantisini veriyorum![]()
Şarkı idare eder ne alacaksan Kanal D sayesinde alacaksın, bakalım.kirli ittifak son buldu @Bully nin kanal d si bu şarkıyı kullanmıştı tanıtım filminde bir sokak totoşu kaldı geriye şer ittifakında iyi düşün![]()
Şarkı idare eder ne alacaksan Kanal D sayesinde alacaksın, bakalım.![]()
ARİANA GRANDE
DANGEROUS WOMAN
Bu hafta Ariana'yı turbo moda alıyoruz ve son albümünün çıkış şarkısı ile geliyoruz. Ariana bu hafta rahat ilk 3'e oynamayı planlıyor.
@OzaN @Çiğdem- @destere @Ahmad @turkuazz @eskici @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @soo @dreamy @yigit_00 @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @ozmoturk @FaJi @Mr.At @batuhankaralar @denizz19 @MEnes @DarkLeqenD @MasacRE- @MayısKralı @cookies @Forumdash @dosimosi @xemrexxx
beklediğim gibi işte geçen haftakinden daha iyi ama beklentilerimden daha kötü)