Hem poyraz hem hikmet kırmızıya gitsin bence bademle İsmail ağlar durur artıkYenilen pehlivan güreşe doymuyor işte
Hem poyraz hem hikmet kırmızıya gitsin bence bademle İsmail ağlar durur artıkYenilen pehlivan güreşe doymuyor işte
Poyraz'ı maviye istiyorum Karşı taraftan güzelce kudurtur onları reisimHem poyraz hem hikmet kırmızıya gitsin bence bademle İsmail ağlar durur artık
Almeda döver poyrazıPoyraz'ı maviye istiyorum Karşı taraftan güzelce kudurtur onları reisim
Dövsün de diskalifiye olsun artıkAlmeda döver poyrazı
Serenay sayı aldı 😱Dövsün de diskalifiye olsun artık
Bu hafta all star bir tane oyun kazanabilirse Sevgi gider diye düşünüyorum ben. Serenay kötü de olsa da az daha gidebilir benceSerenay sayı aldı 😱
Senem, Tuğba , pınar yazılır bence sevginin yazılması için dün dahil komple kaybetmeliydilerBu hafta all star bir tane oyun kazanabilirse Sevgi gider diye düşünüyorum ben. Serenay kötü de olsa da az daha gidebilir bence
Senem var gerçi doğru onu unuttum. Ama Sevgi Tuğba'dan önce yazılır Pınar ise her ne kadar hiç sevmesem de normalde yazılmaması lazım da yılan olduğu için yazılıyor işteSenem, Tuğba , pınar yazılır bence sevginin yazılması için dün dahil komple kaybetmeliydiler
Ayşe ya da Yusuf per.1.si olursa pınar der bence zaten çoğunluk pınar yazmazRefecanın bahsettiği zayıf kişilerden istatistik kasıyorsuna bir örnek
------
Senem var gerçi doğru onu unuttum. Ama Sevgi Tuğba'dan önce yazılır Pınar ise her ne kadar hiç sevmesem de normalde yazılmaması lazım da yılan olduğu için yazılıyor işte
Haftalık tabloda Dilşah ile Yusuf önde görünüyor. Yusuf olabilir 1.Ayşe ya da Yusuf per.1.si olursa pınar der bence zaten çoğunluk pınar yazmaz
Yusuf ın egosu poyraz ın egosu ile çarpışmalı acil
Sana böyle gülüyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 132751
Seninki geliyormuş her yanını görüp beğenmiştin en son @MasacRE
Doğuşla aynı istatistiği bir ab önce elenmeli bolobonBu bolobonu kudurtmayan kimse kalmadı herhalde
Tosunum kazandıYine çok güçlü olduk. Bakalım ne zaman müdahale gelecek takımlara