En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk fotolar @Çiğdem- i çatlatmış diyolla yine odasına kapanmış çikinella:A @destere @vadikızı @cookies @mrt-06 @denizz19 @Forumdash @sürgünüm @eskici @Bully
CyfyP3aW8AARQqC.jpg
CyfybT9WQAAV7DF.jpg
Cyfyx0cWQAA3KJs.jpg
CyfyDROW8AU0UfE.jpg

Kaç tane gürkanın var :A

:F:Fallah cnaını almaya yeni gördüm resimleri ayol ben hiç gürkanım demedim beee

Emreee bu resimler ne kadar kaliteli yaa bayıldım valla :F:F

KIRGIN ÇİÇEKLER'E SERT ELEŞTİRİ, EN FAZLA TRAJİKOMİK OLABİLİYOR!

Usta televizyoncu Mesut Yar'ın o yazısı...

"En fazla trajikomik olabiliyor...

Kırgın Çiçekler’de (atv) Kemal ve Mesude okula zorla girmeye çalışıyor. Öğrenciler etten duvar örmüş. Kemal çocukları omzuyla itekliyor. Her seferinde de püskürtülüyor... “Mesude sen de yardım et, aşarız biz bu bendi” deyince beni bir gülme alıyor. Mizaha değil, lafın saçmalığına gülüyorum. Kırgın Çiçekler izleyeni ağlatmaya öyle bir alıştırmış ki komik olma çabası bile en fazla trajikomik olabiliyor..."

@vadikızı @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Bully @sokak sanati @Forumdash @cookies @Aserat @dosimosi @destere

Kırgın Çiçekler’de (atv) Kemal ve Mesude okula zorla girmeye çalışıyor. Öğrenciler etten duvar örmüş. Kemal çocukları omzuyla itekliyor. Her seferinde de püskürtülüyor... “Mesude sen de yardım et, aşarız biz bu bendi” deyince beni bir gülme alıyor. Mizaha değil, lafın saçmalığına gülüyorum. Kırgın Çiçekler izleyeni ağlatmaya öyle bir alıştırmış ki komik olma çabası bile en fazla trajikomik olabiliyor..."

@vadikızı @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Bully @sokak sanati @Forumdash @cookies @Aserat @dosimosi @destere
dün faruk @Forumdash kulumuza dediğim dizi mesut yar ve yüksel aytuğ gibileri kaale almıyoruz:A

Mesut Bey Kırgın Çiçekleri izliyormuş demek :A