Emre Ozansoy
Moderatör
Benim o role daha uygun bir adayım var.Demek @Maskeli Fedai ondan ortalıktan kayboldu yeni rolü hayırlı olsun @Dosi @MasacRE @Bully @12.Adam @tekin @Royal_Highness @offensive
Benim o role daha uygun bir adayım var.Demek @Maskeli Fedai ondan ortalıktan kayboldu yeni rolü hayırlı olsun @Dosi @MasacRE @Bully @12.Adam @tekin @Royal_Highness @offensive
Algı ustasına karşı algı çalışması demek tek bir şey diyorum sana “hadsiz “Size ne oluyor nedir aranızdaki bu sevişme? Millete iftira atarak kendi yaşadıklarınızı mı perdeliyorsunuz?
Hayatın yalan dolan işte. Ama ben algı yapmıyorum ne görüyorsam onu, doğruları söylüyorum.Algı ustasına karşı algı çalışması demek tek bir şey diyorum sana “hadsiz “
Hayatın yalan dolan işte. Ama ben algı yapmıyorum ne görüyorsam onu, doğruları söylüyorum.
Huni tak o kafana.
yok huniyi rahmetsiz @destere severdi ben ölülerin adetlerini sahiplenmemHuni tak o kafana.
Olsun sen tak en çok sana yakışır.yok huniyi rahmetsiz @destere severdi ben ölülerin adetlerini sahiplenmem
bana her şey yakışır yani Allah ın bir lütfu işte yaradan negzel yaratmışOlsun sen tak en çok sana yakışır.
Aynen, deliye bal tattırmışlar çarşıda katran bırakmamış.bana her şey yakışır yani Allah ın bir lütfu işte yaradan negzel yaratmış