kız işte sizin köyün tamamını satın alacak kadarSöylesene fiyatları![]()
kız işte sizin köyün tamamını satın alacak kadarSöylesene fiyatları![]()
Para sana gelmiyor zannetmistim de sirketeymiskovdurucan beni galiba zfsdgsdgds
------
yok daha gelmedigenelde maçlar için geliyor bu. aralar trt nin tabii si için baya geliyor bir de
------
ne mana gııı![]()
markadan bize oradan kanal/ radyo/internet sitesi vb. nePara sana gelmiyor zannetmistim de sirketeymis![]()
Bol kazanclar. Bir gün masa kuracak olursan yani kazandıklarıni 1 gecede yemeye karar verirsen burdayız Ocak söndürürüzmarkadan bize oradan kanal/ radyo/internet sitesi vb. ne![]()
auuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdıay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü
kur kaçtı en sonBen alabilirmiydim.![]()
Fark-ı Fatih ÜNAL.auuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdıay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü
onun için olsa sadaka seviyesinde olurdu teklifFark-ı Fatih ÜNAL.![]()
Sadaka seviyesi senin için olur ancak.onun için olsa sadaka seviyesinde olurdu teklif![]()
Sağol hayatım evet öyleyim.
Klip eh işte de bu ne rezil bir " şey " (şarkı değil çünkü)
Ne kadarlık teklif geldi?
NOW'daki diziler için teklif geldi mi veya gelecek mi Kirli Sepeti'ni merak ediyorum.![]()
Söylesene fiyatları![]()
Bol kazanclar. Bir gün masa kuracak olursan yani kazandıklarıni 1 gecede yemeye karar verirsen burdayız Ocak söndürürüz![]()
Yalı çapkını için geldi teklif bugünFark-ı Fatih ÜNAL.![]()
Yalı çapkını için geldi teklif bugünbahar ve kızılcıktan bir tık daha yüksek
Bakalım kabul eden çıkacak mı![]()
Reklamverenlerin en çok önemsediği gruplarda aldığı 2-3 reytingle mi daha yüksek teklif alıyor güldürme beni.Yalı çapkını için geldi teklif bugünbahar ve kızılcıktan bir tık daha yüksek
Heyatım bnm işim tv de değil ,dijitalde o yüzden 2-3 reytinge değil YouTube,Instagram,Twitter’a, websitesinde izlenmeye vb. BakılıyorReklamverenlerin en çok önemsediği gruplarda aldığı 2-3 reytingle mi daha yüksek teklif alıyor güldürme beni.![]()
Ucu açık reklam yapHeyatım bnm işim tv de değil ,dijitalde o yüzden 2-3 reytinge değil YouTube,Instagram,Twitter’a, websitesinde izlenmeye vb. Bakılıyor![]()