kız işte sizin köyün tamamını satın alacak kadarSöylesene fiyatları
kız işte sizin köyün tamamını satın alacak kadarSöylesene fiyatları
Para sana gelmiyor zannetmistim de sirketeymiskovdurucan beni galiba zfsdgsdgds
------
yok daha gelmedi genelde maçlar için geliyor bu. aralar trt nin tabii si için baya geliyor bir de
------
ne mana gııı
markadan bize oradan kanal/ radyo/internet sitesi vb. nePara sana gelmiyor zannetmistim de sirketeymis
Bol kazanclar. Bir gün masa kuracak olursan yani kazandıklarıni 1 gecede yemeye karar verirsen burdayız Ocak söndürürüzmarkadan bize oradan kanal/ radyo/internet sitesi vb. ne
auuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdı ay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü
kur kaçtı en sonBen alabilirmiydim.
kur kaçtı en son
Fark-ı Fatih ÜNAL.auuuu gııı bugün şov dizileri için sponsorluk teklifleri geldi , bahar ve kızılcık şerbetinin ücretlerini görünce gözlerim yerinden çıktı 😱 yılbaşına kadar bedavaya getirmeye çalışıyor maliyetleri sanırım @mrt-06 nın şovu 😱 kızılcığı satın almış ünlü bir marka anam bunlarda akıl yok yeminle o paraya neler neler yapılırdı ay neyse sandık kokusu ile çağlar - deniz baysalın dizisi ucuzmuş yakında arasın ve ece uslunun dizilerin teklifler gelecek bakalım onlar nasıl, resmen soygun😱 @Aserat @offensive @Bully @RüzgarGülü
onun için olsa sadaka seviyesinde olurdu teklifFark-ı Fatih ÜNAL.
Sadaka seviyesi senin için olur ancak.onun için olsa sadaka seviyesinde olurdu teklif
Sağol hayatım evet öyleyim.
Klip eh işte de bu ne rezil bir " şey " (şarkı değil çünkü)
Ne kadarlık teklif geldi?
NOW'daki diziler için teklif geldi mi veya gelecek mi Kirli Sepeti'ni merak ediyorum.
Söylesene fiyatları
Bol kazanclar. Bir gün masa kuracak olursan yani kazandıklarıni 1 gecede yemeye karar verirsen burdayız Ocak söndürürüz
Yalı çapkını için geldi teklif bugün bahar ve kızılcıktan bir tık daha yüksekFark-ı Fatih ÜNAL.
Yalı çapkını için geldi teklif bugün bahar ve kızılcıktan bir tık daha yüksek
Bakalım kabul eden çıkacak mı
Reklamverenlerin en çok önemsediği gruplarda aldığı 2-3 reytingle mi daha yüksek teklif alıyor güldürme beni.Yalı çapkını için geldi teklif bugün bahar ve kızılcıktan bir tık daha yüksek
Heyatım bnm işim tv de değil ,dijitalde o yüzden 2-3 reytinge değil YouTube,Instagram,Twitter’a, websitesinde izlenmeye vb. BakılıyorReklamverenlerin en çok önemsediği gruplarda aldığı 2-3 reytingle mi daha yüksek teklif alıyor güldürme beni.
Ucu açık reklam yapHeyatım bnm işim tv de değil ,dijitalde o yüzden 2-3 reytinge değil YouTube,Instagram,Twitter’a, websitesinde izlenmeye vb. Bakılıyor