Emre Ozansoy
Moderatör
Neresi haklı pardon?
Neresi haklı pardon?
Zaten yanlış söylemiş. Haklı değil, çok haklı demeliydi. @xemrexxxNeresi haklı pardon?![]()
Çok ünlü olmak istiyorsa onlyfans açsın tv de dikiş tutturamıyorNeresi haklı pardon?![]()
Bunlarla gel...Çok ünlü olmak istiyorsa onlyfans açsın tv de dikiş tutturamıyor![]()
O taraflara kayarsa burada üye sayısında bir azalma meydana gelir. 😁Çok ünlü olmak istiyorsa onlyfans açsın tv de dikiş tutturamıyor![]()
Tipi var o yeter.
bu can gorili hep açıklamaları ile kendini patlatıyorTipi var o yeter.![]()
Aşkı Memnudan sonra dikiş tutturamamış biri açıklama yapmış. Kendini yeniliyor ise yenilesin. Yoksa piyasadan cekilsinde yenilere yer açılsın.bu can gorili hep açıklamaları ile kendini patlatıyor
Burada kendini patlatıyordu, yurt dışında parlatıyor Gain'e nanik.bu can gorili hep açıklamaları ile kendini patlatıyor
neresi parladı sanaBurada kendini patlatıyordu, yurt dışında parlatıyor Gain'e nanik.![]()
can ,saman alevi oldu.italyaya ilk gittiğinde biraz parladı sonra söndü.Burada kendini patlatıyordu, yurt dışında parlatıyor Gain'e nanik.![]()
Bana parlamadı bir yeri, kariyer anlamında diyorum.neresi parladı sana![]()
bu can gorili hep açıklamaları ile kendini patlatıyor
Bunlarla gel...![]()
Aşkı Memnudan sonra dikiş tutturamamış biri açıklama yapmış. Kendini yeniliyor ise yenilesin. Yoksa piyasadan cekilsinde yenilere yer açılsın.
Bana parlamadı bir yeri, kariyer anlamında diyorum.![]()
serhatın kenan aşkı kabarmış yine haberleri görünceÇok haklı bir yorum yapmışsın emre![]()
4.5 milyon TL'yi hak edecek ne var acaba?serhatın kenan aşkı kabarmış yine haberleri görünce@Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk @offensive
serhatın kenan aşkı kabarmış yine haberleri görünce@Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk @offensive
hiçbir şey4.5 milyon TL'yi hak edecek ne var acaba?
Çağatay'ın tırnağı etmez.hiçbir şeyçağatayla demet piyasayı yükseltti sadece
![]()
Emreee tv ye mi çekiyor Kenan 😍serhatın kenan aşkı kabarmış yine haberleri görünce@Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk @offensive
Maalesef.Emreee tv ye mi çekiyor Kenan 😍