Senin avatardaki gidecek yakındaİkisi de gidebilir.![]()
Senin avatardaki gidecek yakındaİkisi de gidebilir.![]()
En sonunda bütün parlakları İspanyol ve İtalyan teyzeler kapacak ,bizim tiktaklar depresyona girecek@Dosi @Angelica @ozmoturk @Royal_Highness @Zeyno @cookies @mrt-06
Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı #KaraSevda'nın büyük finali dün akşam İtalya'da birinci oldu ve 2.7 milyon kişi tarafından izlendi. pic.twitter.com/Bl0HJBLsxS
— Televizyon Dünyası (@TvDunyasii) February 5, 2025
artık italyanların da nur topu gibi kara sevda travması oldu özellikle en soldaki abla bence hala şokta olabilir (bi de neslihanın dublajını yapan kisi hayatta mı su an acaba pic.twitter.com/Sw7zrK5HVy
— rosa (@retrrouvailles) February 5, 2025
Uzayda bile mümkün değil, sıkmış. .ss@Bully bayılmış@Yakamoz-Asi @Angelica @ozmoturk @Aserat @Dante @Royal_Highness
🔥 Taner Ölmez'den bomba açıklama:
— Dizi Analiz (@dizianaIiz) February 5, 2025
''Geçen yıl Ece Yörenç ve Serenay Sarıkaya ile karşılaştım. Medcezir'i yeniden çekelim dedim. Ben varım, Çağatay Ulusoy ve Barış Falay ile de konuşuruz dedim onlara. Ben böyle bir şeyin içinde olmayı çok isterim, olursa bir gün olur.'' pic.twitter.com/I8KVvro9Dd
En sonunda bütün parlakları İspanyol ve İtalyan teyzeler kapacak ,bizim tiktaklar depresyona girecek@Dosi @Angelica @ozmoturk @Royal_Highness @Zeyno @cookies @mrt-06
Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı #KaraSevda'nın büyük finali dün akşam İtalya'da birinci oldu ve 2.7 milyon kişi tarafından izlendi. pic.twitter.com/Bl0HJBLsxS
— Televizyon Dünyası (@TvDunyasii) February 5, 2025
Senin duan kabul olsaydı.....................beter ol![]()
sen cehennemdeydin şimdiSenin duan kabul olsaydı.....................![]()
Orası senin yerin.sen cehennemdeydin şimdi
o değil de fotosunu paylaştığın Alperen oğlan niye yaşlanmıyor; aras ile Çağatay bile çöküşlerde bu yıllardır aynı![]()
gidip yakından incelemeliOrası senin yerin.
Bu mal aman bu oğlan başka, kimselere benzemez.![]()
Kuzzz seni gönderelim hemen dengelemek için yanında @The_Erinch @MasacRE @Bully @xdragxx @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @12.Adam da gelsin
Rus savaş gazileri, Rusya'da Türk dizilerinin yasaklanması için harekete geçti.
— Jurnal (@jurnaltr) March 22, 2025
Gerekçe olarak, Türk dizilerinde çizilen "ideal erkek" imajının Rus kadınlarının beklentilerini yükselttiği ve bunun Rus erkeklerini gölgede bıraktığı gösterildi. pic.twitter.com/kKEMmCQb0f
Bunlarda duygu yok , benzincilik var.Kuzzz seni gönderelim hemen dengelemek için yanında @The_Erinch @MasacRE @Bully @xdragxx @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @12.Adam da gelsin
@Dosi @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @TenTen
Gerekçe olarak, Türk dizilerinde çizilen "ideal erkek" imajının Rus kadınlarının beklentilerini yükselttiği ve bunun Rus erkeklerini gölgede bıraktığı gösterildi. pic.twitter.com/kKEMmCQb0f
Boşuna demiyorum yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diye.Kuzzz seni gönderelim hemen dengelemek için yanında @The_Erinch @MasacRE @Bully @xdragxx @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @12.Adam da gelsin
@Dosi @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @TenTen
Senin aman alev in her gece gördüğü rüyalarBoşuna demiyorum yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diye.![]()
Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu #Empati nin bu haftaki konuğu, Settar Tanrıöğen... pic.twitter.com/B0vhIN2QF7
— dizicibaĞyan (@DiziciBagyan) March 31, 2025
Olay bir bölüm olacaktır, keşke Alev de katılsaydı.Senin aman alev in her gece gördüğü rüyalar
Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu #Empati nin bu haftaki konuğu, Settar Tanrıöğen... pic.twitter.com/B0vhIN2QF7
— dizicibaĞyan (@DiziciBagyan) March 31, 2025
HaklıOlay bir bölüm olacaktır, keşke Alev de katılsaydı.![]()
Bu herifin hiçbiseyi tutmadı ve sürekli başrol yapmaya çalışıyorlar yeteneği asla yok ışıgı da yok kendini izletmiyo bu ne ısrar ben çözemedim https://t.co/WwKjOlJ2qO
— Eylül Nazlı (@whisperof_nazli) April 10, 2025
Alp gel Teşkilata diyecem de. Orada bile senden görece daha iyi rol yapan Tolga Sarıtaş var. Yancı olmayı kabul edersen gel hemen başla. 😂😂Haklı
Bu herifin hiçbiseyi tutmadı ve sürekli başrol yapmaya çalışıyorlar yeteneği asla yok ışıgı da yok kendini izletmiyo bu ne ısrar ben çözemedim https://t.co/WwKjOlJ2qO
Neresi haklı pardon?Haklı
Zaten yanlış söylemiş. Haklı değil, çok haklı demeliydi. @xemrexxxNeresi haklı pardon?![]()
Çok ünlü olmak istiyorsa onlyfans açsın tv de dikiş tutturamıyorNeresi haklı pardon?![]()