En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En sonunda bütün parlakları İspanyol ve İtalyan teyzeler kapacak ,bizim tiktaklar depresyona girecek :A @Dosi @Angelica @ozmoturk @Royal_Highness @Zeyno @cookies @mrt-06

İkisi de gidebilir. :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
En sonunda bütün parlakları İspanyol ve İtalyan teyzeler kapacak ,bizim tiktaklar depresyona girecek :A @Dosi @Angelica @ozmoturk @Royal_Highness @Zeyno @cookies @mrt-06

:A:A

• İlginç
Reactions: Dante
:A:A

@xemrexxx diziyi izlememistim dedigim gibi .
ama vidyoya reaksiyona sapka cikariyorum. ben mesela ufak ekrandaki izledikleri diziyi degil de , sahneyi intense yasayan italyan izleyicileri izlerken gozum nerdeyse doldu yahu 🙄. burasi orasi fark etmiyor akdeniz havasi .

etkileyici bir paylasim olmus . ben en son yedinci kogus filminde benzer sekildeydim. :T

• Beğendim
@Bully bayılmış :A @Yakamoz-Asi @Angelica @ozmoturk @Aserat @Dante @Royal_Highness

Uzayda bile mümkün değil, sıkmış. .ss

• Güldürdün

Drk_k2jX0AYTuhV.jpg

• Güldürdün
Kuzzz seni gönderelim hemen dengelemek için yanında @The_Erinch @MasacRE @Bully @xdragxx @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @12.Adam da gelsin :A

@Dosi @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @TenTen

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
Kuzzz seni gönderelim hemen dengelemek için yanında @The_Erinch @MasacRE @Bully @xdragxx @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @12.Adam da gelsin :A

Bunlarda duygu yok , benzincilik var. :A

• Güldürdün

Boşuna demiyorum yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diye. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
Haklı :A

Alp gel Teşkilata diyecem de. Orada bile senden görece daha iyi rol yapan Tolga Sarıtaş var. Yancı olmayı kabul edersen gel hemen başla. 😂😂

• Güldürdün

Bu alana bir cevap yazın...