En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hayatın yalan dolan işte. :A Ama ben algı yapmıyorum ne görüyorsam onu, doğruları söylüyorum. :Z
Ekran Resmi 2025-01-24 18.59.59.png

• Güldürdün
Reactions: serhatt
sevgili taner'in - dedigi gibi - keske gerceklesse . @Bully ve @Yakamoz-Asi nin dedigi gibi ,bende izleyenler arasinda olurum .😇

bu arada arkadaslar - tozludere de degilsiniz , kendinize geliniz - 😛

ps; leyla ile mecnun geri donmustu. < gerci donusu izlemedim henuz, taner'in dedigi bir donus mu , yoksa daha farkli mi ,
veya ayni kaldigi final sahnesi yerden mi , , bunu da leyla ve mecnun'un son versiyonunu izleyenler yanitlasin . :ok:

sevgili taner'in - dedigi gibi - keske gerceklesse . @Bully ve @Yakamoz-Asi nin dedigi gibi ,bende izleyenler arasinda olurum .😇

ps; leyla ile mecnun geri donmustu. < gerci donusu izlemedim henuz, taner'in dedigi bir donus mu , yoksa daha farkli mi ,
veya ayni kaldigi final sahnesi yerden mi , , bunu da leyla ve mecnun'un son versiyonunu izleyenler yanitlasin . :ok:
Deha'da oynuyor. Şuan istesede oynayamaz ki? :) (Şaka yapıyorum)

• Okudum
Reactions: Dante
Benim o role daha uygun bir adayım var. :A

Size ne oluyor nedir aranızdaki bu sevişme? Millete iftira atarak kendi yaşadıklarınızı mı perdeliyorsunuz? :F

Aaa oy vermedim diye nasıl da çirkinleşti 😱

Allahhh Medcezir dönüyor :Z İnşallah gerçekleşir, lütfen gerçekleşsin :Z

Kesinlikle izlerim olursa :A

Deha'da oynuyor. Şuan istesede oynayamaz ki? :) (Şaka yapıyorum)
En sonunda bütün parlakları İspanyol ve İtalyan teyzeler kapacak ,bizim tiktaklar depresyona girecek :A @Dosi @Angelica @ozmoturk @Royal_Highness @Zeyno @cookies @mrt-06

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Bully