Emre Ozansoy
Moderatör
Benim o role daha uygun bir adayım var.Demek @Maskeli Fedai ondan ortalıktan kaybolduyeni rolü hayırlı olsun
@Dosi @MasacRE @Bully @12.Adam @tekin @Royal_Highness @offensive
Benim o role daha uygun bir adayım var.Demek @Maskeli Fedai ondan ortalıktan kaybolduyeni rolü hayırlı olsun
@Dosi @MasacRE @Bully @12.Adam @tekin @Royal_Highness @offensive
Algı ustasına karşı algı çalışması demek tek bir şey diyorum sana “hadsiz “Size ne oluyor nedir aranızdaki bu sevişme? Millete iftira atarak kendi yaşadıklarınızı mı perdeliyorsunuz?![]()
Hayatın yalan dolan işte.Algı ustasına karşı algı çalışması demek tek bir şey diyorum sana “hadsiz “![]()
Hayatın yalan dolan işte.Ama ben algı yapmıyorum ne görüyorsam onu, doğruları söylüyorum.
![]()
Huni tak o kafana.
Olsun sen tak en çok sana yakışır.
bana her şey yakışır yani Allah ın bir lütfu işte yaradan negzel yaratmışOlsun sen tak en çok sana yakışır.![]()
Aynen, deliye bal tattırmışlar çarşıda katran bırakmamış.bana her şey yakışır yani Allah ın bir lütfu işte yaradan negzel yaratmış![]()
Aaa oy vermedim diye nasıl da çirkinleşti 😱Size ne oluyor nedir aranızdaki bu sevişme? Millete iftira atarak kendi yaşadıklarınızı mı perdeliyorsunuz?![]()
Yandın 2 yıl sonra bile sen beni yazdın diye gizeme yüklenip kavga eden nagihan gibi oldu buAaa oy vermedim diye nasıl da çirkinleşti 😱
Güzel benzetme. Nagihan'ı da biraz andırıyor zaten kendisiYandın 2 yıl sonra bile sen beni yazdın diye gizeme yüklenip kavga eden nagihan gibi oldu bu
Ona oy vermemeni yıllarca başına kakacak![]()
Onunla alakası yok. Sustuğum gerçeklerin gün yüzüne çıkma vakti gelmişti artık.Aaa oy vermedim diye nasıl da çirkinleşti 😱
Benim o role daha uygun bir adayım var.![]()
Size ne oluyor nedir aranızdaki bu sevişme? Millete iftira atarak kendi yaşadıklarınızı mı perdeliyorsunuz?![]()
@Bully bayılmışAaa oy vermedim diye nasıl da çirkinleşti 😱
Allahhh Medcezir dönüyor
sevgili taner'in - dedigi gibi - keske gerceklesse . @Bully ve @Yakamoz-Asi nin dedigi gibi ,bende izleyenler arasinda olurum .😇
Deha'da oynuyor. Şuan istesede oynayamaz ki?sevgili taner'in - dedigi gibi - keske gerceklesse . @Bully ve @Yakamoz-Asi nin dedigi gibi ,bende izleyenler arasinda olurum .😇
bu arada arkadaslar - tozludere de degilsiniz , kendinize geliniz - 😛
ps; leyla ile mecnun geri donmustu. < gerci donusu izlemedim henuz, taner'in dedigi bir donus mu , yoksa daha farkli mi ,
veya ayni kaldigi final sahnesi yerden mi , , bunu da leyla ve mecnun'un son versiyonunu izleyenler yanitlasin .![]()
Benim o role daha uygun bir adayım var.![]()
Size ne oluyor nedir aranızdaki bu sevişme? Millete iftira atarak kendi yaşadıklarınızı mı perdeliyorsunuz?![]()
Aaa oy vermedim diye nasıl da çirkinleşti 😱
Allahhh Medcezir dönüyorİnşallah gerçekleşir, lütfen gerçekleşsin
![]()
Kesinlikle izlerim olursa![]()
sevgili taner'in - dedigi gibi - keske gerceklesse . @Bully ve @Yakamoz-Asi nin dedigi gibi ,bende izleyenler arasinda olurum .😇
bu arada arkadaslar - tozludere de degilsiniz , kendinize geliniz - 😛
ps; leyla ile mecnun geri donmustu. < gerci donusu izlemedim henuz, taner'in dedigi bir donus mu , yoksa daha farkli mi ,
veya ayni kaldigi final sahnesi yerden mi , , bunu da leyla ve mecnun'un son versiyonunu izleyenler yanitlasin .![]()
En sonunda bütün parlakları İspanyol ve İtalyan teyzeler kapacak ,bizim tiktaklar depresyona girecekDeha'da oynuyor. Şuan istesede oynayamaz ki?(Şaka yapıyorum)