O kadın kim.baksana @vadikızı arkadan dalmış burak oğlana yaşına başına bakmadan @Çiğdem- @destere @dosimosi @eskici @mrt-06 @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 52729
O kadın kim.baksana @vadikızı arkadan dalmış burak oğlana yaşına başına bakmadan @Çiğdem- @destere @dosimosi @eskici @mrt-06 @MayısKralı
baksana @vadikızı arkadan dalmış burak oğlana yaşına başına bakmadan @Çiğdem- @destere @dosimosi @eskici @mrt-06 @MayısKralı
dubai deler meryoş senin burak oğlan meltem cumbul timur savcı muhteşem yüzyıl sergisi içinbu resim nerden alıntı meryoş haricinde mekan neresi çok karışık tipler var
dubai deler meryoş senin burak oğlan meltem cumbul timur savcı muhteşem yüzyıl sergisi için
karşı taraftadırlarresimde cumbulu göremedim bir tek meryoş ve @Çiğdem- in malkoç yumurtası arkada onun haricinde tanıdık yok
karşı taraftadırlar
senin dusuncene tepki gösteriyormuyuz ?nihat doğanı haklı bulan üyeler skandal resmen @mrt-06 forumun kapatma düğmesine bas.ss
katiliyorumDiyorum ya oğlunun konuyu durup dururken Ataturk'e bağlamasından dolayı Cüneyt içşn öyle diyor. Cüneyt'in hangi filmi Atatürk'le alakalı da oğlu konuyu buralara getirdi diyor. Cüneyt'in konuşmasını izleyin. Cüneyt oğlunu kendisine baktiği için ona yardımcı oldugu için teşekkur konuşması yaparken oğluna söz veriyor oğlu gidiyor olayı başka yere çekiyor.
biz gerçekleri söyleriz katılmayan yalan söylüyordursenin dusuncene tepki gösteriyormuyuz ?
katiliyorum
kız buradasın işte @vadikızıbaksana @vadikızı arkadan dalmış burak oğlana yaşına başına bakmadan @Çiğdem- @destere @dosimosi @eskici @mrt-06 @MayısKralı
belli dğeilmiş diyor yaproğramın ismi ve hangi kanalda yayınlanacağı sanırım devlet sırrı sakın söyleme bakarsın kazayla açıp izleriz )
belli dğeilmiş diyor ya
kanal belli değil proğram ismi belli değil belki bu sıcak ve bol kahkahalı video kadının elinde kalacak onu bir şekilde kapmak lazım
Migros TV'de yayınlanabilir, Youtube'den yayın yapıyor.belli dğeilmiş diyor ya
bence sen yazdın kız evde kaldın ya uydurup uydurup yazıyon sıkıldıkçabunu kim yazmış yahu
bence sen yazdın kız evde kaldın ya uydurup uydurup yazıyon sıkıldıkça