MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

"Yanlız" değil "yalnız" olacak sevgili öğretmenim :A

Öyle düşünmene sevindim, dün gece uyuyamadım pek şimdi onun sıkıntısını çekiyorum, reyting tahminimi yapıp yatmayı planlıyorum. :D
En nefret ettigim sey yazilari duzeltme cabalari. Mesajlarda insan istedigi gibi yazar. Okulda degiliz :). Iyi geceler, bende erken yatacam. Gerci 1 e kadar uyudum bugun ama

En nefret ettigim sey yazilari duzeltme cabalari. Mesajlarda insan istedigi gibi yazar. Okulda :). Iyi geceler, bende erken yatacam. Gerci 1 e kadar uyudum bugun ama
Ha bilerek öyle yazdın yani, iyi o zaman. :A Hakkında bir şey daha öğrenmiş olduk. :)

İyi uyuyormuşsun. :D

Ha bilerek öyle yazdın yani, iyi o zaman. :A Hakkında bir şey daha öğrenmiş olduk. :)

İyi uyuyormuşsun. :D
bu aralar bos olmanin avantajindan yararlaniyorum. erken kalkiyorum. bazi isleri haledip tekrar uyuyorum. haftanin 2 gunu böyle geciyor :D

Planlamayı yaptım çoğu hazır bir kaç değişme olabilir sadece sıralamamda :D Sana yine iyi puanım var ona göre oyla :A
15 haftayı çıkaracak iddialı şarkın varsa sıkıntı yok. :D Gökhan Türkmen seviyorsun demek sevindim. :A

Hay maşallah egoya bak. @denizz19 Çiğdem'in egoya rakip geldi her mesajda kendini övüyor.:A

Ben
@Çiğdem- in kendini övdugunu görmedim suana kadar. egolu degil. bende degilim. o senin kendi dusuncen.
sende bu ikidir benim yazmis oldugum dusunceyi yaziyon. seni ikinci kez orjinal olmaya davet ediyorum :)

sende @Çiğdem- i bi övuyon bi gömuyon. karar ver :A

@Çiğdem- in kendini övdugunu görmedim suana kadar. egolu degil. bende degilim. o senin kendi dusuncen.
sende bu ikidir benim yazmis oldugum dusunceyi yaziyon. seni ikinci kez orjinal olmaya davet ediyorum :)

sende @Çiğdem- i bi övuyon bi gömuyon. karar ver :A

Sende ben gibi davranıyorsun. Çiğdemi bir övüp bir gömüyorsun. Sende orijinal davran.:A

Bu Haftada son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkı ile karşınızdayım
'' Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler ''
Ahmet Aslan Farkı ile
(Değerli Yorumlarınızı eksik etmeyin)

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @mrt-06 @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT @Çiğdem-

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
guzelmis. en kötu uclu listemden kurtuldun :)
begendim

Sende ben gibi davranıyorsun. Çiğdemi bir övüp bir gömüyorsun. Sende orijinal davran.:A
ben hep öyleydim. asil sen bana cekmissin :A
@vadikızı ni bile gömuyorum bazen.