hayretki ilkkez duyuyorsun. itirafimda melez oldugumu okuyupta ögretmen oldugum kismi atlaman tuhaf
öğretmen olduğunu yazmamıştın ki ama
hayretki ilkkez duyuyorsun. itirafimda melez oldugumu okuyupta ögretmen oldugum kismi atlaman tuhaf
@destere benle ugrasmayi birakti artik oyuzden ona kiyamayacagim malesef
tekrar oku. dur gözlukte vereyim
@destere 'yi yoran tek bayan üyesin. helal olsun.
Valla sen eskiden 1 puanları yapıştırıyordun o yüzden umudum kestim sende.bak ya bizle konuşan yok şarkıyı beğendim dedim tık yok sana düşük vermezmiyim ben
Valla sen eskiden 1 puanları yapıştırıyordun o yüzden umudum kestim sende.
@Çiğdem- kıskanır diye teşekkür etmedim bilirsin onu.aşk olsun bu sezon ilk hafta yüksek verdim bee tşk bile etmedin banaa
ergenliğimi atlatmamış olsaydım eğer şimdi senin bu lafının üstüne dediğinin aksini ispatlamak için habire @dosimosi ye salvolarda bulunurdum ama malesef ergenliği atlattım yakın zamanda o açıdan burdan ekmek bulamazsın lady gaga başka kapıya alalım seni )@destere 'yi yoran tek bayan üyesin. helal olsun.
@Çiğdem- kıskanır diye teşekkür etmedim bilirsin onu.
Ayy yine uzun yazılar yazmaya başladın.ssergenliğimi atlatmamış olsaydım eğer şimdi senin bu lafının üstüne dediğinin aksini ispatlamak için habire @dosimosi ye salvolarda bulunurdum ama malesef ergenliği atlattım yakın zamanda o açıdan burdan ekmek bulamazsın lady gaga başka kapıya alalım seni )
Abla bölüm sonu canavarı gibi gece gece bir dur lütfen ya. Teşekkür ederim.tabii cnm kesin öyledir çok ayıp ettin ama insan bir tşk eder ya
1 hafta öncemi atlattin ergenligi ? cunku 1 hafta önceye kadar baya salliyordun.ergenliğimi atlatmamış olsaydım eğer şimdi senin bu lafının üstüne dediğinin aksini ispatlamak için habire @dosimosi ye salvolarda bulunurdum ama malesef ergenliği atlattım yakın zamanda o açıdan burdan ekmek bulamazsın lady gaga başka kapıya alalım seni )
Ayy yine uzun yazılar yazmaya başladın.ss
Abla bölüm sonu canavarı gibi gece gece bir dur lütfen ya. Teşekkür ederim.
itiraf sayfasina etiketledim seni. git oku görne dedim ya o zaman etseydin bu tşk keşke canavar olduk sağol ya
bir hafta önce değil beni bilen bilir karşıdakinin tepkisiyle alakalıdır mesajlarım tepki olumsuzsa fazla zorlamamak lazım kimseyi rahatsız etmek gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman kendi sınırımı hep kendim çizmişimdir1 hafta öncemi atlattin ergenligi ? cunku 1 hafta önceye kadar baya salliyordun.
acaba benim burda gizli bir hayranim sana gözdagimi verdi
itiraf sayfasina etiketledim seni. git oku gör
Mesaj alinmistir. bu @destere yi sevdim benbir hafta önce değil beni bilen bilir karşıdakinin tepkisiyle alakalıdır mesajlarım tepki olumsuzsa fazla zorlamamak lazım kimseyi rahatsız etmek gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman kendi sınırımı hep kendim çizmişimdir
Tribini de yaparmış..