MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

@destere 'yi yoran tek bayan üyesin. :F helal olsun. :F
ergenliğimi atlatmamış olsaydım eğer şimdi senin bu lafının üstüne dediğinin aksini ispatlamak için habire @dosimosi ye salvolarda bulunurdum :) ama malesef ergenliği atlattım yakın zamanda :) o açıdan burdan ekmek bulamazsın lady gaga başka kapıya alalım seni :))

ergenliğimi atlatmamış olsaydım eğer şimdi senin bu lafının üstüne dediğinin aksini ispatlamak için habire @dosimosi ye salvolarda bulunurdum :) ama malesef ergenliği atlattım yakın zamanda :) o açıdan burdan ekmek bulamazsın lady gaga başka kapıya alalım seni :))
Ayy yine uzun yazılar yazmaya başladın.ss :(

:F:Ftabii cnm kesin öyledir çok ayıp ettin ama insan bir tşk eder ya
Abla bölüm sonu canavarı gibi gece gece bir dur lütfen ya. :D Teşekkür ederim. :D

1 hafta öncemi atlattin ergenligi ? :A cunku 1 hafta önceye kadar baya salliyordun.
acaba benim burda gizli bir hayranim sana gözdagimi verdi :A :F :Z

1 hafta öncemi atlattin ergenligi ? :A cunku 1 hafta önceye kadar baya salliyordun.
acaba benim burda gizli bir hayranim sana gözdagimi verdi :A :F :Z
bir hafta önce değil beni bilen bilir karşıdakinin tepkisiyle alakalıdır mesajlarım tepki olumsuzsa fazla zorlamamak lazım kimseyi rahatsız etmek gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman kendi sınırımı hep kendim çizmişimdir :)

canavar olduk sağol ya

Tribini de yaparmış.. :A :bhr:
giphy.gif