Tribini de yaparmış..
trip yapmıyorum ben gerçeği söylüyorum yüksek vermeme rağmen tşk edecektin
bana
Tribini de yaparmış..
Baksanıza @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @Bully 😱😱😱bir hafta önce değil beni bilen bilir karşıdakinin tepkisiyle alakalıdır mesajlarım tepki olumsuzsa fazla zorlamamak lazım kimseyi rahatsız etmek gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman kendi sınırımı hep kendim çizmişimdir
Baksanıza @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @Bully 😱😱😱
senin sınırların çok geniş bence. hiç bitecek gibi durmuyor.
Baksanıza @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @Bully 😱😱😱
senin sınırların çok geniş bence. hiç bitecek gibi durmuyor.
Sabır...başkanım nasıl davranıcağını biliyor senin gibimi o
Gaga'ma laf yok.soruma cevap vermemişsin pas geçmişsin
şu horror lu mesajım karşılıksız kalmış
Sabır...
Şurda iki takılayım harunuma dedim gülüorumda sabır diyor yaa
@Harunnn60 gülsemde olmuyor ne yapacağımı şaşırtıyosun he
ya harun zevksizin teki gitmiş çırpı bacaklı bir kız bulmuş okuldan akşama kadar onunla takıla takıla forumuda aksattı eski havasında değil )Şurda iki takılayım harunuma dedim gülüorumda sabır diyor yaa
bende gizli bir hayranim var sanmistimoklavanın gücünü küçümsememek lazım )
Yok TWD'ye başlayamadım daha o yüzden havamda değilim. Kuru iftira..ssya harun zevksizin teki gitmiş çırpı bacaklı bir kız bulmuş okuldan akşama kadar onunla takıla takıla forumuda aksattı eski havasında değil )
ya harun zevksizin teki gitmiş çırpı bacaklı bir kız bulmuş okuldan akşama kadar onunla takıla takıla forumuda aksattı eski havasında değil )
yanlış sanmışsın ne işler dönüyorsa altından kesinlikle hogatha çıkar )bende gizli bir hayranim var sanmistim
Buralardayım aslında sadece mesaj yazmıyorum, yorgun olunca mesaj yazma isteği de olmuyor. Gizliden takip ediyorum sizleri.@Bully hemserim kayiplardasin bugun
Ama sen olmayinca kendimi yanliz hissediyorumBuralardayım aslında sadece mesaj yazmıyorum, yorgun olunca mesaj yazma isteği de olmuyor. Gizliden takip ediyorum sizleri.
"Yanlız" değil "yalnız" olacak sevgili öğretmenimAma sen olmayinca kendimi yanliz hissediyorum
Neyse seni yormuyayim. Gizli gizli izlemeye devam et